CDC : ΤΟ PCR TEST ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ…

Προσπαθώ “να συγκρατήσω το θυμικό μου” διαβάζοντας την παραπάνω ανακοίνωση. Το screen shot προέρχεται από το site του CDC : από τέλος Δεκεμβρίου του 2021 ο οργανισμός αποσύρει την εντολή του στον FDA για χρήση “επείγουσας ανάγκης” του PCR test, προς ανίχνευση του coronavirus.
Η εντολή είχε εκδοθεί τον
Φεβρουάριο του 2020. Η τωρινή απόφαση δίνει τον χρόνο στα κλινικά εργαστήρια να επιλέξουν μια εγκεκριμένη από τον FDA εναλλακτική.
Ο CDC ενθαρρύνει τα εργαστήρια να υιοθετήσουν μια συνθετότερη μέθοδο, η οποία να επιτρέπει την
διάκριση ανάμεσα στον κορωνοϊό και τον ιό της γρίπης!
Sorry δηλαδή για την αναφορά στη “χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου”, αλλά …ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ!
“Τέτοιες αξιολογήσεις”, συνεχίζει το CDC, “μπορούν να διευκολύνουν τη συνέχιση των τεστ ταυτόχρονα για γρίπη και κορωνοϊό και μπορούν να γλιτώσουν χρόνο και μέσα καθώς βαδίζουμε προς
νέα σεζόν γρίπης”.

Εξαιρετικά αφιερωμένο στο πλήθος των
σκουπιδο-ειδικών -πολιτικών -δημοσιογράφων που σφυροκοπούν ενάμιση χρόνο τώρα τον κοσμάκη για την αναγκαιότητα των τεστ, και για τον ευεργετικό ρόλο τους στον …έλεγχο της πανδημίας. Να ευλογήσουμε τα γένια μας θυμίζοντας πόσες φορές και έχουμε αναφερθεί σ’ αυτά και πώς; δεν χρειάζεται, οι αναγνώστες του blog ξέρουν.
Μια υπενθύμιση και μια ερώτηση :
Πρώτον, αν κάποιος βγει θετικός σε τρία τεστ, ας πούμε, το αποτέλεσμα καταχωρείται ως
“τρία κρούσματα”. Εξ ου και οι άνθρωποι που πηγαίνουν στο νοσοκομείο για Covid πραγματοποιούν minimum τρία τεστ.
Δεύτερον : ΟΚ, αυτά θα ισχύσουν με το νέον έτος, Θεού θέλοντος.
Ως τότε τι γίνεται; εξακολουθεί η ίδια διαδικασία “διάγνωσης”; Πόσα εκατομμύρια κρούσματα θα έχουμε ως τότε, και τι είδους γα@μημένα μέτρα θα έχουν παρθεί με βάση αυτά;

4
(Visited 407 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Oannes July 26, 2021 at 6:52 pm

   Αυτο αφορά γενικώς και αορίστως τους “πολίτες” της Γαλικίας. Η εδώ τροπολογία αναφέρεται απλώς στους υγειονομικούς. Δεν νομίζω ότι κάποιοι θα σκεφτούν να προτείνουν γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό στην Ελλάδα, προς το παρόν τουλάχιστον.
   Επίσης δεν ξέρω με τι πειθώ μπορεί κάποιος να επικαλεστεί απόφαση [ισπανικού] δικαστηρίου ως νομικό προηγούμενο για άλλη χώρα.
   Γενικά οι pronews συμπαθείς μου είναι αλλά είναι και λίγο εκ του προχείρου.

   Reply
 1. Εmmanouel July 26, 2021 at 7:26 pm

  Και λιγα λες για το pronews. .. Βασικα click baiters ειναι , κι εχει “συλληφθει” αρκετες φορες για ανακριβειες , αλλα το διαβαζω για να διασταυρωνω μετα αλλου. Εν πασει περιπτωση , το νομικο εμποδιο για την υποχρεωτικοτητα στα εμβολια πολυ φοβαμαι θα παρακαμφθει με διαφορες νομικιστικες ακροβασιες ( εχει επικαλεστει σε δηλωση του και αρθρο του συνταγματος καποια στιγμη ο Κουλης , αν θυμαμαι σωστα.. ) οχι μονο εδω αλλα κι ευρωπαικα ..

  Reply
  1. Oannes July 26, 2021 at 7:35 pm

   Αυτά που λέει ο Κούλης είναι για τον π@ύτσο. Για να μη σε παραπέμπω σε δικές μου “αναλύσεις” θα σε παρότρυνα να δεις το βίντεο στο post : ΕΜΒΟΛΙΟ, ΜΥΚΟΝΟΣ etc. ΣΥΖΗΤΗΣΗ MUST-SEE. Μιλάει μεταξύ άλλων φοβερός νομικός που “καταστρέφει” τα καραγκιοζιλίκια περί υποχρεωτικότητας κλπ. Τώρα, το ότι υπάρχουν “πρόθυμοι” να ανοίξουν διάφορα παραθυράκια εννοείται. Έχω αρχίσει πάντως, ίσως και μέσα στην απελπισία μου, να έχω ένα είδος εμπιστοσύνης στον κόσμο.

   Reply

Leave a Reply