“BE VERY AFRAID”, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ # 254

Στη “σπαρταριστή” στιχομυθία της ημέρας, πρωταγωνίστριες δυο γυναίκες: η “δημοσιογράφος” Μαρία Αναστασοπούλου και η καθηγήτρια κυρία Γιαμαρέλου. Κατά τα ειωθότα, η πρώτη διατυπώνει τις ερωτήσεις με τη …μαιευτική μέθοδο, καθοδηγώντας τρόπον τινά τις απαντήσεις.
Οι νεκροί έχουν πέσει αισίως στους …13. Ωστόσο…
“Οι εξελίξεις δεν δικαιολογούν κάποια ιδιαίτερη αισιοδοξία …έτσι δεν είναι;”
“Δεν θα το έλεγα” επικροτεί η ειδικός. Αυτό, γιατί η ελάττωση των κρουσμάτων [το βάρος πέφτει εκεί, καθότι ο αριθμός είναι τριψήφιος, 300 τόσα] οφείλεται …στον
μικρότερο αριθμό των τεστ λόγω του ψύχους. Απρόθυμη να επιτρέψει την είσοδο στην παραμικρή αχτίδα ελπίδας, μιλά για την περίοδο επώασης της ασθένειας [14 μέρες] που …δεν επιτρέπει να είμαστε σίγουροι για το αν η “κάποια” σταθεροποίηση οφείλεται στο lockdown. Αυτό, ”μη αντιλαμβανόμενη” ότι το εναλλακτικό σενάριο είναι θετικότερο, τουτέστιν ότι …η σταθεροποίηση έχει προκύψει από μόνη της. Η ειδικός θα σταθμίσει τα στοιχεία με τους συναδέλφους της και θα αποφανθεί περί το αν χρειάζεται επέκταση του lockdown και μετά το Φεβρουάριο. “Γιατί ξέρετε, μ’ αυτές τις μεταλλάξεις, δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί ξαφνικά εκεί που όλα φαίνονται καλά, ο ιός να αρχίσει να μεταδίδεται ανεξέλεγκτα”.
Ως εξ αυτού, άλλωστε, “δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε ότι αυτό είναι το τελευταίο lockdown. Θα εξαρτηθεί από εμάς, απ’ το να συνεχίσουμε να κρατάμε αποστάσεις, να φοράμε μάσκες, και φυσικά να εμβολιαζόμαστε. Και, βέβαια, μετά το εμβόλιο δεν χαλαρώνουμε καθόλου. Πρώτα και κύρια δεν αποχωριζόμαστε τη μάσκα”. Το πώς βέβαια
εμβόλιο και μη χαλάρωση απομακρύνουν το ενδεχόμενο “εκεί που όλα φαίνονται καλά, ο ιός να αρχίσει να μεταδίδεται ανεξέλεγκτα με τις μεταλλάξεις”, είναι ένα ερώτημα που, ως μηδέποτε τεθέν, θα μείνει αναπάντητο.
Ακούγοντας λίγο παρακάτω απ’ το στόμα της ειδικού “πόσο εύκολο” είναι τα εμβόλια της
Moderna και της Pfizer [αυτά με την μέχρι πρότινος απαγορευμένη και αδοκίμαστη τεχνολογία] να αναπροσαρμοστούν εντός 3-4 μηνών, ώστε να “πιάσουν” οποιαδήποτε μετάλλαξη [πράγμα που τα άλλα δεν μπορούν να κάνουν] συνειδητοποιεί κανείς πόσο αυθαίρετα είναι τα σενάρια που διακινούν οι συνωμοσιολόγοι : ότι, λέει [άκουσον άκουσον] οι μεταλλάξεις ρίχτηκαν στο παιχνίδι σαν προωθητικό των εμβολίων, με ένα extra bonus προώθησης των mRNA, ως …guarantee από μελλοντικές προκλήσεις. Το να θεωρεί κανείς ότι η εμφάνιση των μεταλλάξεων τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν κάτι άλλο από σατανική σύμπτωση, αποτελεί βάναυση προσβολή της λογικής και του επιστημονικού πνεύματος, to begin with.


4
(Visited 99 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. stcigar February 18, 2021 at 12:39 pm

  Σε 3-4 μήνες που χρειάζονται (στην καλύτερη περίπτωση) για να προσαρμόσουν “το εμβόλιο” στην τελευταία μετάλλαξη, άλλους τόσους για να το παραγάγουν και να το διαθέσουν και απροσδιόριστο διάστημα μέχρι να εμβολιαστεί ένα κάποιο ποσοστό του πληθυσμού, θα έχουμε ήδη περάσει στη μεθεπόμενη μετάλλαξη..

  Reply
  1. Oannes February 18, 2021 at 1:05 pm

   That’s exactly the idea, I suppose. Δεν βλέπω άλλη λύση από το να αρχίσει ο κόσμος να ξεσηκώνεται. Αντ’ αυτού, το πράγμα αφήνεται απείραχτο από τον “αριστερό – αντιεξουσιαστικό” χώρο [my fuckin’ ass!!!], και έχεις κινητοποιήσεις πότε για τους …μπάτσους στα πανεπιστήμια και πότε, σήμερα, για τον Κουφοντίνα.
   Από τον πολιτικό κόσμο ο μόνος που λέει μια στοιχειωδώς καθαρή κουβέντα είναι ο Βελόπουλος. Αν γίνονταν τώρα εκλογές, αυτόν θα ψήφιζα – άσε που προτιμώ τη “λουμπενιά” του εν λόγω απ’ το από καθέδρας κωλοϋφάκι των υπόλοιπων.

   Reply
 2. stcigar February 18, 2021 at 1:41 pm

  Μπορώ να φανταστώ πάντως το λόγο που τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν αγγίζουν την ουσία του θέματος: να έχεις έτοιμο στρωμένο ένα μηχανισμό καταπίεσης και υποταγής που δεν είχες φανταστεί ούτε στα πιο σαλεμένα σου όνειρα και να τον καταστρέφεις έτσι άσπλαχνα τη στιγμή που το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να γίνει δικός σου..

  Reply
  1. Oannes February 18, 2021 at 1:45 pm

   Ευστοχώτατος! 👍

   Reply

Leave a Reply