ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ;

Τον κύριο που κρύβεται πίσω απ’ το συγκεκριμένο account δεν τον γνωρίζω. Έχω όμως δημοσιεύσει ξανά δικά του posts, καθότι είμαι πεισμένος για την (εντυπωσιακά) επαρκή πληροφόρηση και την ορθολογική διαχείρισή της. Το ίδιο και για τις τίμιες προθέσεις του.
Προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι το “ρατσιστικό” επεισόδιο στην Τήλο αποτελούσε σκηνοθεσία δημάρχου και (υποτιθέμενης) τουρίστριας, ευρισκόμενης της δεύτερης σε διαπλοκή με το
τουρκικό κράτος. Ακολουθώντας το link (εδώ) μπορεί κανείς να βρει τις λεπτομέρειες.


4
(Visited 82 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

12 Comments

  1. stcigar September 8, 2024 at 11:18 am

    Προσωπικά ήμουν εξαρχής και αυθορμήτως πεπεισμένος ότι επρόκειτο περί μαλακίας. Όχι ότι χρειάζεται κανείς ανιχνευτή ψεύδους. Και για να έρθουμε τώρα σε κάτι πιο ενδιαφέρον:
    https://www.news247.gr/kosmos/tramp-katadikasmeno-to-israil-an-den-kerdiso-tis-ekloges/
    Μήπως είναι καλύτερα να κρατάει που και που ο Τραμπ το στόμα του κλειστό? Δε νομίζω να ενθουσιάστηκε πολύ ο Νετανιάχου με τις δηλώσεις του.

    Reply
  2. stcigar September 8, 2024 at 11:38 am

    Εννοείται φυσικά ότι το Ισραήλ θα εξαφανιστεί σε χρόνο dt από το χάρτη στην απίθανη περίπτωση που οι Αμερικανοί αποσύρουν ποτέ τη στήριξή τους προς αυτό. Έχει σκεφτεί όμως ότι μπορεί να τον ακούνε και άλλοι εκτός από τους οπαδούς του?

    Reply
    1. Oannes September 8, 2024 at 6:35 pm

      Δεν βλέπω κάτι το ground breaking στη δήλωση του Τραμπακουλόπουλου. Το ότι το Ισραήλ εξακολουθεί να υπάρχει μέσω της υποστήριξης των Αμερικανών είναι κοινός τόπος. Επίσης η εσχατολογία, όπως και η στενή συγγενής αυτής, θυματοποίηση, αποτελούν κλασικά χαρτιά που χειρίζονται με δεξιοτεχνία οι Εβραίοι. Η φράση ειπώθηκε στο πλαίσιο των στενών σχέσεων του με το εβραϊκό λόμπι και τους Εβραίους αλλά και Χριστιανούς (ευαγγελικούς) σιωνιστές των ΗΠΑ.
      Ο Trump είναι ο μεγαλύτερος υπηρέτης των συμφερόντων του Ισραήλ ever. Και η αρέσκεια των Εβραίων στο πρόσωπό του δεν κινδυνεύει στο ελάχιστο από φράσεις όπως αυτή, η (όντως) χονδροείδεια της οποίας αποτελεί ψιλά γράμματα μπροστά στα παιχνίδια που παίζονται.

      Reply
      1. stcigar September 8, 2024 at 6:53 pm

        Ελπίζω να το βλέπουν όλοι έτσι. Αν πάντως είχε ξεστομίσει ο Μπάιντεν τις μισές από τις διεθνείς χοντράδες που έχει ξεστομίσει ο Τραμπ τους τελευταίους μήνες, οι Ρεπουμπλικάνοι θα είχαν ξεσπαθώσει για την ακαταλληλότητά του – για τη Χάρις το κάνουν anyway και χωρίς να λέει τέτοιες χοντράδες.

        Reply
        1. Oannes September 8, 2024 at 6:59 pm

          Μα …η Χάρις δεν λέει τίποτα. Απλώς μυρηκάζει διάφορα (του Τραμπ εσχάτως – ακόμα και τα ορυκτά καύσιμα θα επαναφέρει!) και ξελιγώνεται στα γέλια.

          Reply
    2. Oannes September 8, 2024 at 6:56 pm

      Εν τω μεταξύ εμείς ασχολούμαστε με τα “επουσιώδη” (Ισραήλ, αμερικανικές εκλογές και τα τοιαύτα) ενώ στον …τόπο μας λαμβάνουν χώρα κοσμοϊστορικές εξελίξεις.
      Προσωπικά πιστεύω όχι απλώς ότι ο Ψαροκασέλας θα βάλει ξανά υποψηφιότητα, αλλά και ότι θα νικήσει.

      Reply
      1. stcigar September 8, 2024 at 7:02 pm

        Καθόλου απίθανο. Απίθανο από την άλλη μου φαίνεται να φτάσει ποτέ παραπάνω από την ηγεσία του Σύριζα. Που μόνο τίτλο τιμής δεν αποτελεί.

        Reply
        1. Oannes September 8, 2024 at 8:29 pm

          Καλά για “εθνικός ηγέτης” δεν φαίνεται πιθανό όντως. Αλλά θα συνεχίσει να παίζει ρόλο δαμοκλείου σπάθης για Κούλη και σία, προς εφαρμογή της woke ατζέντας σε ό,τι αφορά κυρίως την LGBTQ κοινότητα. Γι αυτό κυρίως μας κουβαλήθηκε – ολίγον προ της νομικής κατοχυρώσεως gay γάμων + υιοθεσίας.

          Reply
          1. stcigar September 8, 2024 at 8:36 pm

            Αυτό είναι σίγουρο. Αλλά με τη γνωστή ελληνική καθυστέρηση. Τώρα δηλαδή που η όλη αριστερο-woke-lgbtq κλπ φάση παίρνει διεθνώς την κατιούσα.

            Reply
            1. Oannes September 8, 2024 at 8:47 pm

              Ως προς την “κατιούσα” έχω εκφράσει ξανά τις αμφιβολίες μου. Αλλά η χρονοκαθυστέρηση είναι σήμα-κατατεθέν μας “από ανέκαθεν”. Θα νόμιζε κανείς ότι με το διαδίκτυο κτλ. θα μας είχε εγκαταλείψει αλλά, τζίφος. Και στην …ψηφιακή εποχή χρονοκαθυστέρηση it is.

              Reply
              1. stcigar September 8, 2024 at 9:10 pm

                Κανονικά θα έπρεπε να είμαστε ικανοποιημένοι που όσα υποστηρίζαμε τόσο καιρό έχουν αρχίσει να γίνονται ή έχουν ήδη γίνει κοινός τόπος. But shit never sleeps💩💩

                Reply
                1. Oannes September 8, 2024 at 9:37 pm

                  Μια μικροσκοπική ικανοποίηση ένιωσα τις προάλλες καθώς τσέκαρα διάφορα στο Twitter : ένα από τα ατομάκια, εν είδει παρέας, με τα οποία είχα πλακωθεί το ’20 για κορωνοϊούς, λοκντάουν και μάσκες, το οποίο με έβριζε και με ελεεινολογούσε, βρίσκεται τώρα στην πρώτη γραμμή εναντίον του ορθόδοξου αφηγήματος. Θυμόμουν τη γελοία φυσιογνωμία και το γελοίο όνομά του και είχε μεγάλη πλάκα να το βλέπω τώρα να ξεσπαθώνει “στη σωστή πλευρά της ιστορίας”. Άσε διάφορους φίλους και γνωστούς τετραπλά εμβολιασμένους + (υπάρχουν κάποιοι που μέχρι φέτος ακόμα έκαναν εμβόλια), που με αυτά που ακούν περί παρενεργειών έχουν αρχίσει …να το ξανασκέφτονται.

                  Reply

Leave a Reply