ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ

Προς τους νοητικά ανάπηρους του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (IQ 20 minus), και όσους άλλους εμπλεκόμενους : στέλνοντας μηνύματα κάθε μισή με μία ώρα, όλο το βράδυ (!) σε κατοίκους περιοχών μακρυά απ’ τις καιόμενες, και ως εκ τούτου ασφαλών – απ’ τις συγκεκριμένες πυρκαγιές τουλάχιστον – το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να τους αναγκάσετε κάποια στιγμή να κλείσουν το γαμ***νο κινητό, μήπως και καταφέρουν να συμπληρώσουν κάποιες ώρες ύπνου.
Το εξ αυτού αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι : να χρειαστεί εν τέλει
όντως να σταλεί μήνυμα εκκένωσης σ’ αυτούς, και εξ αιτίας της ηλιθιότητάς σας να μην είναι διαθέσιμοι.

6
(Visited 80 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

2 Comments

  1. Paradiddle diddle August 12, 2024 at 1:01 pm

    Από την πρώτη στιγμή που μπήκε σε λειτουργία το 112 είναι για αποποίηση ευθυνών της εκάστοτε κυβέρνησης σε αποζημιώσεις, μηνύσεις και δεν συμμαζευεται. Όταν από το 1998 που έγινε η ηλίθια αφαίρεση αρμοδιοτήτων για τις δασικές πυρκαγιές από το Δασαρχείο στην Πυροσβεστική χωρίς να έχει γίνει ούτε μία μελέτη για το πώς να αντιμετωπιστούν επιτυχώς και όταν το κατ’ονομα Υπουργείο Γεωργίας μόνο με την γεωργία δεν ασχολείται και αφήνεις ελεύθερο το πεδίο σε καταπατητές που τυγχάνει να είναι και εργολάβοι οικοδομών τότε δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια για να καούν κυριολεκτικά τα πάντα.
    Επειδή πρόσφατα γύρισα την μισή Μακεδονία, Ήπειρο και Στερεά Ελλάδα σου μεταφέρω το εξής, έχουν καεί τα πάντα

    Reply
    1. Oannes August 12, 2024 at 1:56 pm

      Να μην ξεχνάμε και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας – τα Αιολικά πάρκα πχ. αυξάνονται και πληθύνονται στην Εύβοια. Την οποία έχει κατοχυρώσει / καπαρώσει εξ ολοκλήρου ο κυρ-Βαρδινογιάννης.

      Reply

Leave a Reply