“TRUMP = BIDEN”

Σ’ αυτή την υπόθεση, πιο εξοργιστικοί δεν είναι οι “οπαδοί” του Biden, αλλά εκείνοι που εξομοιώνουν τους δύο, με βάση ηλικία ή/και πνευματική κατάσταση : πούροι χοντράνθρωποι, δεν έχουν καν το ελαφρυντικό του πάθους.
Όπως ο αγωνιστής του
ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πάνω. Ο οποίος γνωματεύει κιόλας, ως νευροχειρουργός – η επαγγελματική του ιδιότητα.

Κάτω, ακόμα ένα ταλέντο του είδους :

4
(Visited 43 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Paradiddle diddle July 1, 2024 at 1:30 pm

    Γελάω κάθε φορά που κάποιος φανατικός αντι-Τραμπικός βάζει ως αρνητικό επανεκλογής του την ηλικία του (78 ετών) ,παραβλέποντας βέβαια το γεγονός ότι χαίρει άκρας νοητικής και εύχομαι και σωματικής υγείας, σε αντίθεση με τον Biden που από θαύμα δεν έχει πάει από… πέσιμο όπως λέει και το γνωστό ρητό!

    Reply
    1. Oannes July 1, 2024 at 1:43 pm

      Κι εγώ γελάω εκτός αν έχω νεύρα, οπότε οι συγκεκριμένοι μου φαίνονται οι πιο αηδιαστικοί απ’ όλους τους σχολιαστές του χώρου.
      Ο παπούς μου (πήγε στα 102 από …πέσιμο) στα 90 του, αγρότης ων, σκαρφάλωνε στα δέντρα με ευλυγισία 30χρονου. Και το φαινόμενο δεν είναι τόσο σπάνιο. Είναι φανερό ότι κι ο κυρ-Τραμπ παρόμοιας αντοχής είναι.
      Η γενική τάση παροπλισμού των κάποιας ηλικίας σε όλους τους τομείς, είναι σαφέστατα ύποπτη. Αποσκοπεί στην ακύρωση εννοιών όπως “πείρα” και “ωριμότητα” εν ονόματι ενός ντε και καλά νεανικού ενθουσιασμού – ευκόλως διαχειρίσιμου.

      Reply

Leave a Reply