BARACK “DEMENTIA JOE” OBAMA

Το φαινόμενο “Biden” γίνεται αντικείμενο σχολίων και χαβαλέ από όλο και περισσότερους, ακόμα και στη χώρα που ζούμε. Τώρα, σε φάση πλάκας με τον “Dementia Joe” ήμασταν σ’ αυτό το site απ’ τον Ιούνιο του 2020, όπως μπορεί να δει κανείς πληκτρολογώντας αυτές τις δυο λέξεις. Έκτοτε, και με όσα μεσολάβησαν, το πράγμα δεν φαίνεται ακριβώς αστείο. Το ερώτημα είναι …αγωνιώδες, γιατί αφορά το μέλλον του πλανήτη : πώς γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι, γύρω στα 70.000.000, έτοιμοι να δώσουν δεύτερη τετραετία σ’ ένα …αποκρουστικό εκτός των άλλων απολίθωμα; Σκέφτεσαι ότι μια λογική εξήγηση, ακόμα και άβολη (πχ. σατανική συνωμοσία κινηματογραφικά κακών ανθρώπων) θα ήταν προτιμότερη από το κατρακύλισμα στο χάος και την τυχαιότητα.
Χτες, ξαφνικά και εκ του μη όντος, θυμήθηκα κάτι που είχα ακούσει στο show του
Steve Colbert (κωμικός, συγγραφέας, παρουσιαστής, “δημοκρατικός” αστήρ) με καλεσμένο τον Ομπάμα, περίοδος εκλογών του ’20. Το είχα προσπεράσει σαν αστείο, χωρίς να δώσω τη σημασία που έπρεπε.
Έψαξα να το βρω στο YouTube, βρήκα μόνο μια διαμεσολαβημένη βερσιόν του : το απόσπασμα που χρησιμοποιεί, και αξιοποιεί ο
Ben Shapiro.

Ιδού λοιπόν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παραδεχόμενος ότι …δεν θα ήταν άσχημη ιδέα μια τρίτη θητεία. Και πόσο βολικό θα ήταν να κυβερνάει απ’ το σπίτι του, υπαγορεύοντας διάφορα στο αυτί ενός προέδρου-μαριονέτας. *
Ξαφνικά όλα φωτίζονται από ένα διαφορετικό φως : η ατάκα, σκόπιμη ως αποδεικνύεται, είναι το ισοδύναμο ενός κλεισίματος ματιού στο εκλογικό σώμα : “don’t worry, I’m In charge”. Και εξηγεί τόσο την
προβολή, έξω απ’ τα δόντια πλέον, του εν αποσυνθέσει διανοητικού και φυσικού status του JB, όσο και την αποφασιστικότητα των Dems να τον ξαναψηφίσουν : όσο πιο κραυγαλέα η ασυμβατότητα του Dementia Joe με το προεδρικό αξίωμα, τόσο πιο απτή η παρουσία του Αυθέντη του.
Ψηφίζοντας Joe Biden, ψηφίζεις την …τέταρτη θητεία του χαρισματικού, πρώτου αφροαμερικανού προέδρου στην ιστορία.

* Το γεγονός δεν αμφισβητείται, ακόμα και οι fact checkers (εδώ)
το παραδέχονται, “απομυθοποιώντας” το σαν χιούμορ.

5
(Visited 77 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

12 Comments

  1. stcigar May 24, 2024 at 11:41 am

    Πολλές φορές το έχω σκεφτεί ότι από κάποιες απόψεις ο Biden είναι ο ιδανικός πρόεδρος. Ένα συμβολικό αντι-Τραμπ κενό που αφήνει τα επιτελεία ελεύθερα να κάνουν τη δουλειά τους. Που θα την έκαναν ούτως ή άλλως.

    Reply
    1. Oannes May 24, 2024 at 12:04 pm

      …Αυτό που με εντυπωσιάζει, σαν σενάριο, είναι η αποκάλυψη ενός είδους “μυστικού” το οποίο κρατούν 70.000.000 + άτομα : “άστους να κουρεύονται με τον γερο-Τζο, εμείς ξέρουμε ποιον ψηφίζουμε”. Η πατροπαράδοτη δηλ. λειτουργία των Democrats εν είδει τακτικού στρατού, αλλά στο next level.
      Για πολλούς σίγουρα ισχύει, αλλά για τη μεγάλη μάζα, το απλό σενάριο είναι το ρεαλιστικότερο : μια γενικευμένη δόση (πολιτικής) άνοιας.

      Reply
      1. Oannes May 24, 2024 at 12:16 pm

        …Μιλάμε για ανθρώπους σε ομαδική παράκρουση. Ο …Bill Maher (από τις φαεινές εξαιρέσεις εντός του δημ. κόμματος – against open borders / gender dysphoria etc) δήλωνε τις προάλλες : “I’d vote for Biden’s head in a jar of blue liquid over Trump”.

        Reply
      2. stcigar May 24, 2024 at 12:26 pm

        Κάτι παρόμοιο είναι η πρόσφατη επιδημία ψεύτικων καταγγελιών για βιασμό από γυναίκες όλων των ηλικιών. Πώς είναι δυνατόν με το που τις κάνουν τσακωτές με φωτογραφίες κλπ να σκαρφίζονται όλες την ιστορία του βιασμού? Δεν είναι κάτι που σου μαθαίνουν στο σπίτι, στο σχολείο ή στα ΜΜΕ. Κι όμως το κάνουν μαζικά και συγχρόνως ανεξάρτητα. Και μιλάμε ακόμα και για δωδεκάχρονα κοριτσάκια.

        Reply
        1. Oannes May 24, 2024 at 12:44 pm

          …Καλά τώρα, το των βιασμών κτλ. ας μην το σχολιάσουμε : Αν έμπαινε κάποιος σε διαδικασία συστηματικής ανάλυσης του ρόλου των γυναικών (ιδίως των κοριτσιών στην εφηβεία!) στη μετεξέλιξη του “πολιτιστικού παραδείγματος” των τελευταίων δεκαετιών, αφενός θα πρόσφερε υπηρεσία στην ανθρωπότητα, αφετέρου θα κατέληγε με ακρίβεια GPS στην πυρά του νέου Inquisition. Της πολιτικορεκτίλας δηλ.

          Reply
          1. stcigar May 24, 2024 at 12:51 pm

            The men don’t know, but the little girls understand!

            Reply
            1. Oannes May 24, 2024 at 12:55 pm

              Έεεεεετσιέτσιέτσιέτσιέτσι.

              Reply
  2. stcigar May 24, 2024 at 12:18 pm

    Δεν αποκλείω καθόλου την πρώτη εκδοχή. Κάτι ανάλογο εξάλλου έγινε και σε μας με το Μητσοτάκη. Ένα τεράστιο ποσοστό του ελληνικού λαού εν κρυπτώ τόσο σε σχέση με τους κάθε είδους outsiders όσο και μεταξύ τους έκανε ακριβώς την ίδια σκέψη πριν τις εκλογές και τον έβγαλε πανηγυρικά. Θα μπορούσαμε να το πούμε υποσυνείδητη συνωμοσία.

    Reply
    1. Oannes May 24, 2024 at 12:35 pm

      Ποιος ξέρει. Αυτό θα αποτελούσε σύμπτωμα ακόμα πιο προχωρημένης (πολιτικής) άνοιας.
      …”Στο αναμετάξυ”, διακρίνεται μια επιχείρηση κατασκευής συναίνεσης της μαύρης κοινότητας με το ρεπουμπλικανικό κόμμα. Δεν γίνεται φυσικά εν κενώ. Η τάση ξεκίνησε με (αυθόρμητες;) συγκεντρώσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης με την έναρξη της δίκης, με εντυπωσιακό ποσοστό μαύρων σ’ αυτές. Και τώρα είναι εν εξελίξει μια προσπάθεια μετατροπής της σπίθας σε πυρκαγιά, με τον Trump να κάνει προεκλογική συγκέντρωση στο Bronx κοκ.
      Η αντεπίθεση του DT ακολουθεί τον Νο ένα κανόνα στο εγχειρίδιο των Democrats : “η θυματοποίηση είναι δύναμη”. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για (και ο τρόπος με) τον οποίο αποκτά ολοένα μεγαλύτερη εμβέλεια στο μαύρο ακροατήριο. Ο τύπος αυτοπροβάλλεται, και από πολλούς …χαιρετίζεται, σαν δικός τους άνθρωπος : literally white nigger! 👨🏽‍🔬👨🏽‍🔬👨🏽‍🔬

      Reply
  3. Timothy Price May 24, 2024 at 4:14 pm

    This as been clear all along. And a demented puppet with dementia is perfect for the part.

    Reply
    1. Oannes May 24, 2024 at 7:06 pm

      Do you think there’s a chance of normal elections taking place?

      Reply
      1. Timothy Price May 25, 2024 at 7:16 am

        No! We sunk so low we are more third world that third word.

        Reply

Leave a Reply