Κάλλιο αργά παρά ποτέ : μόλις υπέπεσε τυχαία * στην αντίληψή μου η άποψη του “ευφυέστερου ανθρώπου στον κόσμο”, Christopher Langan – υποτιθέμενο IQ 210 – για τα εμβόλια.
Αξίζει τον κόπο να τη διαβάσει κανείς :
* Άλλο έψαχνα κι άλλο βρήκα : ο CL είναι, εκτός άλλων, notorious Trump supporter, αναζητούσα ως εκ τούτου κάποια δική του “τοποθέτηση” για τις midterm elections [παρεμπιπτόντως, η νίκη των Ρεπουμπλικάνων σ’ αυτές φαίνεται σαρωτική ως ανεμένετο]
5(Visited 170 times, 1 visits today)
Discover more from OANNES
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Σε αντίθεση με κάποιους άλλους “υπερευφυείς” – ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε – η δική του ποιότητα σκέψης διαφαίνεται ακόμα κι από μία μόνο περίοδο λόγου διαλεγμένη στην τύχη. Δυστυχώς η λογική του καταλήγει σε συμπεράσματα που δεν πολυδιαφέρουν από τα δικά μας. Ας εξελίσσονταν με κάποιο τρόπο τα πράγματα διαφορετικά και θα έφερα πολύ ευχαρίστως για το υπόλοιπο της ζωής μου τον τίτλο του ηλίθιου🤐😃
Συμφωνώ, μου ήταν συμπαθής απ’ την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα μαζί του στα early ’00s – τον είχα “εγκαταλείψει” χρόνια, έτυχε να τσεκάρω τις πολιτικές του απόψεις στη διάρκεια της θητείας του DT. Δεν εξεπλάγην φυσικά για το ότι ήταν ένας Trump supporter.
Ο τύπος είναι τελείως outsider, με ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς [ο πρώτος που είχε στείλει νοσοκομείο ήταν ο …πατριός του στα 14], στη συνέχεια “δεν κατάφερε” να τελειώσει το κολλέγιο λόγω κακής σχέσης με τους καθηγητές του. Είχα ασχοληθεί με την Θεωρία του “Cognitive-Theoretic Model of the Universe” (CTMU) και εντυπωσιαστεί όσο μου επιτρέπει η κατ’ επιλογήν αποχή μου από τα μαθηματικά [ακολούθησε παράλληλη πορεία με την όποια μουσική μου εξέλιξη]. Ο L επεξεργάστηκε τη θεωρία στο περιθώριο της επαγγελματικής δραστηριότητάς του ως μπράβου σε κλαμπ του Long Island. Κατά δήλωσή του δεν είχε πρόβλημα συγκέντρωσης από τη φασαρία. Το μόνο ήταν ότι, κάπου-κάπου, έπρεπε να εμεμβαίνει σε καυγάδες, να ρίχνει κανά δυο ψιλές κτλ. πριν επιστρέψει στις σημειώσεις του.
Κατά τα φαινόμενα πάντως – από παλιότερη διαδικτυακή μου εμπειρία δηλαδή, αφού λόγω σπανιότητας δεν είναι άτομα που πετυχαίνεις κάθε μέρα στο δρόμο – οι περισσότεροι του “χώρου” είναι outsiders με τον τρόπο τους: dropouts, ψεκασμένοι, συνωμοσιολόγοι, αστρο(φυσικο)λόγοι, born again και δε συμμαζεύεται, με ασυνήθιστα υψηλά ποσοστά ψυχιατρικών διαγνώσεων του τύπου ADD, OCD, Asperger και ψυχωτικών διαταραχών. Ειδικά οι τελευταίοι πρέπει να ήταν τα πιο ευγενικά παιδιά που έχω μιλήσει ποτέ στη ζωή μου. Θυμάμαι μια τραγική περίπτωση που μας έγραφε τις θεωρίες του για το σύμπαν real time από το ψυχιατρείο με τακτικές διακοπές του τύπου “σας αφήνω γιατί έρχονται να μου δώσουν πάλι τα καταραμένα τους φάρμακα, γιατί θεέ μου τους άφησες να με φέρουν εδώ” κλπ. Και με τους υπόλοιπους όμως η επικοινωνία κυμαίνονταν σε ουτοπικά επίπεδα συγκρινόμενη με το “βόθρο μίσους και μισαλλοδοξίας” – δίκιο έχει κατά βάθος η Gigi, μόνο που ισχύει πρωτίστως για τους διάφορους “liberals” – που χαρακτηρίζει το ίντερνετ. Το κοντινότερο που πέτυχα σε φυσιολογικά διαπιστευτήρια ήταν ένας ταπεινός γερμανός λογιστάκος που κατείχε και το ρεκόρ του αντίστοιχου τεστ. Σε μεγάλο βαθμό το outsider της υποθέσεως εξηγείται κατά τη γνώμη μου από την απροθυμία τους να συγκεντρωθούν σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα του επιστητού και να δείξουν το δέοντα σεβασμό στην έννοια του “ειδικού”.
Συμφωνώ 200%, εξαιρουμένης φυσικά της σχέσης με οποιαδήποτε πραγματικότητα των “ψυχιατρικών διαγνώσεων”.
Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?