ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ, ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Η “Ελλάδα” δεν είναι απλώς αντηχείο των ΗΠΑ σε επίπεδο ιδεολογίας, αισθητικής και εξωτερικής πολιτικής – ο Θεός να τα κάνει. Πλέον, χάρη στα …νέα μέσα, είναι πιστό αντηχείο και σε επίπεδο επικαιρότητας.
Αυτό σκέφτομαι παρακολουθώντας τη νέα
παντομίμα ηγέτη του κυρίου Κασσελάκη (το γελοίον του πράγματος δεν αναιρεί το ανησυχητικόν του βλέμματος) και αναλογιζόμενος το κυρίαρχο θέμα – “αλλοίωση περιουσιακών στοιχείων” Trump – στην πέραν του Ατλαντικού φίλη και σύμμαχο.

ΥΓ. Επειδή ο χορός των μαλακίων φτάνει σε διονυσιασμό στα σόσιαλ μίντια, να επισημάνουμε ότι : ο Κασσελάκης, η top cheerleader του Πολάκης και η “μάζα” που τους ακολουθεί ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν ότι η Μαρίκα, σύζυγος Κώστα Μητσοτάκη, ήταν γόνος (μοναχοκόρη) ιδιαίτερα εύπορης οικογένειας εμποροβιομηχάνων, της οικογένειας Γιαννούκου. Αυτά ως προς το πώς πλούτισε ο Κούλης “απ’ το βουλευτικό μισθό του”. Αυτό βρήκαν για να πλήξουν έναν από τους χειρότερους πρωθυπουργούς από καταβολής ελληνικού κράτους.

5
(Visited 62 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar June 4, 2024 at 9:15 am

    Από την πρώτη γραμμή του ανεκδιήγητου “βιογραφικού” του είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο τύπος είναι fake από την κορυφή ως τα νύχια, η δε φυσιογνωμική του ομοιότητα με “το” agent Smith του Matrix επισφράγισε την ετυμηγορία. Νάναι καλά το παιδί που κάνει ό,τι μπορεί για να την επιβεβαιώσει.

    Reply
    1. Oannes June 4, 2024 at 9:49 am

      Η συγκεκριμένη επισήμανση για τον Smith είναι όλο το χαρτί, συμπεριλαμβάνουσα την anything but virtual επικινδυνότητα του (όντος;) όντος.

      Reply

Leave a Reply