ΧΕΙΛΑΣ, Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ

Δίπλα στους συνήθεις ύποπτους, πεφιλημένους “ειδικούς” των mainstream media, υπάρχουν κάποιοι, φιλοξενούμενοι σε πιο περιθωριακά – σε γενικές γραμμές βλέπει κανείς μια σταθερή παρουσία συγκεκριμένων ατόμων σε συγκεκριμένα κανάλια και αυτό από μόνο του κάτι σημαίνει.
Ένας από αυτούς, ο κύριος
Γιώργος Χειλάς, πνευμονολόγος του νοσοκομείου Σωτηρία, είναι τακτικός επισκέπτης του Kontra Channel, έχοντας καθιερώσει ένα ίματζ ανθρώπου της πιάτσας, που τα λέει “όπως είναι”, χύμα και τσουβαλάτα. Έχει νόημα να πάρει μια γεύση κανείς απ’ τη συζήτηση, κυρίως για όσα λέγονται από το 3:18 και μετά, από τον δημοσιογράφο περί …πορίσματος του ΠΟΥ για τις ευθύνες διαφόρων παγκόσμιων ηγετών [!], για το ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε για επόμενες πανδημίες, και να διοχετεύσουμε εμβόλια και στις φτωχότερες χώρες αλλιώς …καήκαμε.
Αυτά δίνουν στον κύριο
Χειλά την ευκαιρία για μια αστραπιαία …υγειονομικο-πολιτική ανάλυση : το ένα τρίτο του πληθυσμού της Γης ζούσε με ευμάρεια εις βάρος των υπόλοιπων, η πανδημία μας απέδειξε ότι η Γη είναι μια ενότητα, ότι είμαστε όλοι ίσοι, κι ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι η συνεργασία μεταξύ όλων των υγειονομικών συστημάτων και μια παγκόσμια υγειονομική διακυβέρνηση.


3
(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Reply