ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ VS ΙΣΑ

Ολόσωστος ο δόκτωρ.
Παράδειγμα προς μίμηση, μα
δίχως μιμητές.

4
(Visited 57 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. stcigar November 21, 2022 at 9:43 am

  Πάλι καλά που το σκέφτηκαν τουλάχιστον για το αντιγριπικό. Αρκετή ζημιά έκανε ήδη ο μαζικός εμβολιασμός για το κρυολόγημα. Ένας μαζικός εμβολιασμός και για τη γρίπη θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα.

  Reply
 2. stcigar November 21, 2022 at 9:46 am

  Αν και απότι κατάλαβα μάλλον θα πέσουν όλοι με τα μούτρα να το κάνουν..

  Reply
  1. Oannes November 21, 2022 at 10:22 am

   Ναι αφού εμείς ακούμε ήδη …ορμήνειες του τύπου “ε το αντιγριπικό τουλάχιστον θα το κάνετε, Ε;” – και τι να τους πεις που το λένε και για το καλό σου ας πούμε.
   Εντμεταξύ τις ελάχιστες φορές που είχαμε κάνει αντιγριππικό στο παρελθόν όλο και κάτι πάθαμε, εμένα ειδικά μια φορά με είχε πάει πίπα-κώλο ενάμιση μήνα βήχα-χλαπάτσα του σκοτωμού μιλάμε. Κάτι που δεν έχει συμβεί [να χτυπήσω ξύλο κιόλας] ούτε μια απ’ τις, πολύ περισσότερες, φορές που δεν το έχουμε κάνει.
   Η Μεγάλη Εικόνα που προκύπτει πάντως, για την ακρίβεια της οποίας δεν έχω πλέον καμιά αμφιβολία είναι ότι 1. υπάρχει κανονικό σχέδιο συγκεκριμένων κύκλων για την εξόντωσή μας και ότι 2. η μόνη διέξοδος βρίσκεται, πέρα απ’ την όποια προσπάθεια για μια στοιχειώδη αυτάρκεια, σε “υπερβατικές” μεθόδους – “Ψυχική Αυτοάμυνα” είναι ένας καλός [“δόκιμος”] τίτλος για το κόνσεπτ. Δεν θέλω να επεκταθώ, προς το παρόν. Απλώς …these people must be ended somehow.

   Reply
   1. stcigar November 21, 2022 at 10:59 am

    Το αντιγριπικό (που προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ) ήταν το αρχικό μου επιχείρημα κατά του αντικόβιντ εμβολιασμού όταν αυτός βρισκόταν ακόμα στα σκαριά. Του στυλ “για καθίστε ρε παιδιά, τόσα χρόνια που εμβολιαζόμαστε για τη γρίπη.. μήπως εξαφανίστηκε ή έστω περιορίστηκε η γρίπη?” Και να με κοιτάνε όλοι σα να τους είπα ότι έχω παρκάρει το διαστημόπλοιό μου παράνομα. Δεν ξέρω πάντως αν το πρόβλημα τελικά ξεκινάει από πάνω. Κάτι δεν πάει καλά και με τον κόσμο, σα να τους τρώει ο κώλος τους, λες και ψάχνονται να τους την πέσει κάποιος για να μπορούν μετά να τον κατηγορήσουν για.. βιασμό.

    Reply
    1. Oannes November 21, 2022 at 11:48 am

     Εννοείται ότι το πράμα έχει γίνει πλέον κτήμα όλων μας, αλλά δεν μπορεί παρά να ξεκινάει από πάνω – έστω και σαν αποτέλεσμα ερεβώδους βλακείας και ανεπάρκειας. Στο κάτω-κάτω είμαστε στο έλεος σχεδιασμών βαθιά αμόρφωτων ατόμων, τα οποία αγνοούν [παθητικά και …ενεργητικά] το σύμπαν του ανθρώπινου πολιτσμού, εστιάζοντας στους γαμημένους αλγόριθμούς τους και τροφοδοτώντας τους με το περιεχόμενο ακριβώς αυτής της άγνοιας.
     Εννοείται ότι κάποιος με το διανοητικό ανάστημα τον Klaus Schwab δεν θα μορούσε να επιβιώσει λεπτό στις παρέες που θυμάμαι από την εφηβεία μου και έπειτα. Για να μη μιλήσουμε για τα “κυβικά” εν γένει που φωτογραφίζει η επιθυμία κάποιου να “σαλαγάει” τα πλήθη, βάζοντάς τα να υπακούν τις εντολές του. Θέλω να πω, επιθυμία του αληθινού alpha male δεν είναι ούτε να ακολουθεί ούτε να ακολουθείται. Είναι …η ησυχία του, την οποία ξέρει ότι ο μόνος τρόπος να αποκτήσει είναι η κατά το μάλλον ή ήττον απομόνωση.
     Εδώ έχουμε να κάνουμε με αρχετυπικά β’ διαλογής άτομα, τα οποία ετοιμάζονται να εκληρώσουν το πιο τρελό τους όνειρο : να πάψουν να βασανίζονται απ’ την επίγνωη του ποιοί είναι, μέσω επιβολής στους γύρω τους.
     Εννοείται ότι “κάτι” δεν πάει καλά με τον κόσμο, το βλέπεις ακόμα κι απ’ το πώς περπατάνε οι περισσότεροι, σαν ξεχαρβαλωμένα σάιμποργκ με νέφτι στον κώλο.
     Αλλά αυτό το “κάτι” είναι, πιστεύω, οι …leaders και τα πρότυπα που τους έχουν κάτσει στο σβέρκο.
     Αυτό επί τη ευκαιρία που εύστοχα περιγράφεις με το “ψάξιμο” είναι η κατεξοχήν “γυναικεία” συμπεριφορά – ανεξαρτήτως ηλικίας. Το μέλλον είναι γυναίκα – στη βερσιόν της Kim Kardashian.

     Reply
     1. stcigar November 21, 2022 at 12:17 pm

      Όπως θα έχεις καταλάβει, συμφωνώ με όλα τα παραπάνω μέχρι εκεί που δεν πάει. Εντωμεταξύ έχω αναπτύξει μια ιδιαίτερη απέχθεια για τα metoo ανθρωπάρια και στην εξαιρετική ακόμα περίπτωση που οι κατηγορίες τους έχουν μια μακρινή επαφή με την πραγματικότητα. Η κατάσταση θυμίζει πλέον την εποχή του Εμφυλίου που, αν ήθελες να ξεφορτωθείς το γείτονά σου, τον κατηγορούσες απλά ως εθνικόφρονα ή ως κομμουνιστή και δεν τον ξανάβλεπες.

      Reply
      1. Oannes November 21, 2022 at 12:33 pm

       Κανονικώτατα!

       Reply

Leave a Reply