ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ…

Και μια βαθιά υπόκλιση από μένα στη βλακεία της χρήστριας.

3
(Visited 50 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. stcigar September 25, 2023 at 6:12 am

  Με την επανεκλογή Μητσοτάκη μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Με αυτόν εδώ αισθάνομαι να χάνω εντελώς το ενδιαφέρον μου για την “πολιτική”. Βαριέμαι ακόμα και που το γράφω,

  Reply
  1. Oannes September 25, 2023 at 7:40 am

   Βαριέμαι να υπολογίσω πόσες χιλιάδες τα εκατό έχεις δίκιο. Ετοίμασα ένα μικρό κειμενάκι [μη χάσει η Βενετιά βελόνι, ας πούμε] και δεν νομίζω ότι θα ξανασχοληθώ κι εγώ με πολιτικά ζητήματα, για ένα διάστημα τουλάχιστον. Αν και αυτά έχουν αποκτήσει τη συνήθεια, τώρα ακριβώς που είναι πιο βαρετά από ποτέ, ν’ αφορούν άμεσα τη γαμημένη επιβίωσή μας.

   Reply
   1. stcigar September 25, 2023 at 8:01 am

    Δεν βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα επιβίωσης. Προς το παρόν περνάμε τη φάση “τα παιδία παίζει”. Στο άμεσο μέλλον η πολιτική θα γίνει πάλι ενδιαφέρουσα no doubt. Όχι όμως απαραίτητα για καλό.

    Reply
    1. Oannes September 25, 2023 at 8:14 am

     Μακάρι να έχεις δικιο. Γιατί αυτό που φοβάμαι είναι ότι η ατζέντα “του SK” περιλαμβάνει από πανδημίες και εμβόλια μέχρι σάρωση πρωτογενούς τομέα και εντομοφαγία, ας πούμε.

     Reply
     1. stcigar September 25, 2023 at 8:21 am

      Δεν το βλέπω να προλαβαίνουν ή τέλος πάντων όχι για πολύ. Για μένα η πτώση τους είναι ήδη δρομολογημένη με την Ελλάδα πιθανότατα τελευταία. Το θέμα είναι ότι και η αντίδραση θα έρθει προ τετελεσμένης καταστροφής με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

      Reply

Leave a Reply