ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, WED-21072021-1849 καλπασμός μετάλλαξης με τρεις νεκρούς…

Σε ένα ιδανικό μέλλον, η λέξη “ΞΕΚΩΛΟ” θα αντικατασταθεί απ΄τη λέξη “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ”…
3
(Visited 90 times, 1 visits today)

6 Comments

    1. Oannes July 22, 2021 at 11:05 am

      Μιλάμε ότι έτσι και τους φτύσεις, το σάλιο σου θα αηδιάσει και θα αλλάξει κατεύθυνση!

      Reply
  1. stcigar July 22, 2021 at 4:11 pm

    Ακόμα και τώρα πάντως πολλές φορές κουνάω έκπληκτος το κεφάλι και λέω στον εαυτό μου “αποκλείεται αυτό το πράγμα να είναι αληθινό, πρέπει να ονειρεύομαι!”

    Reply
    1. Oannes July 22, 2021 at 6:19 pm

      My thoughts exactly. Μη έχοντας διαβάσει το μήνυμα σκεφτάμουνα αρχικά να βάλω αυτό ακριβώς για σχόλιο του βίντεο [βλ. post]
      Μιλάμε ότι τρώμε ξύλο πολύ μάγκα μου και ο μόνος λόγος που το ανέχεται κανείς είναι ότι δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα μη “απονενοημένο” για να κάνει.
      Ποια Κατοχή και ποια Τουρκοκρατία… πολύς κόσμος δεν έχει καταλαβει ακόμα ότι αυτό που χτίζεται εδώ βήμα-βήμα, θα είναι εκατοντάκις χειρότερο.

      Reply
  2. stcigar July 22, 2021 at 6:44 pm

    Εντωμεταξύ σκεφτόμουνα και το άλλο. Κατηγορούμε τις ταινίες και τα βιντεοπαιχνίδια ότι ωθούν τον κόσμο στη βία κτλ και από την άλλη όλες αυτές οι χιλιάδες παραγωγές με τους διεφθαρμένους και σατανικούς επιστήμονες που υπηρετούν συνωμοτικές και αδίστακτες κυβερνήσεις.. για να κοιτάει ο κόσμος τον Φάουτσι και τον Τσιόδρα με το στόμα του ανοιχτό και να καταπίνει αμάσητα τα πιο απροκάλυπτα ψέματα. Ίσως τελικά να είχαν και την αντίθετη επίδραση του στυλ “μόνο στις ταινίες γίνονται αυτά”..

    Reply
    1. Oannes July 22, 2021 at 7:04 pm

      Υποθέτω ότι το μυαλό των περισσότερων ανθρώπων ειναι σκοτισμένο από την τρομοκρατική εκστρατεία που μαίνεται. Μιλάμε ότι βλέπω 15 λεπτά τη μέρα minus τηλεόραση [ειδήσεις] και πάει να μου στρίψει. Ξέρω άτομα που βλέπουν όλη μέρα και κρέμονται από τα χείλη της Ζαχαρέα και του Χατζηνικολάου. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος…

      Reply

Leave a Reply