ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK TUE-25022020-1200 τα ΜΑΤ χτυπάνε τους κατοίκους των νησιών

Έφτασε η στιγμή που αυτό το κράτος θα ποδοπατήσει δικούς του πολίτες, για το χατήρι των ξένων. Το ότι οι ίδιοι οι “πρόσφυγες” και οι “μετανάστες” είναι θύματα σχεδιασμών της παγκοσμιοποιητικής ελίτ και μικρονοϊκών σκοπιμοτήτων ενός παρανοϊκού με ψευδαισθήσεις μεγαλείου δικτάτορα, μικρή σημασία έχει. Ελάσσονος σημασίας οφείλει να θεωρείται, όσο “σκληρό” και αν ακούγεται, η τύχη τους. Πρωταρχικό καθήκον μιας κυβέρνησης είναι να φροντίζει τους δικούς της πολίτες. Αυτούς που, αν μη τι άλλο, την έφεραν στην εξουσία.
Το λάθος έγινε από την αρχή *. Και έγινε από άγνοια. Είναι ο λόγος που έχω απ’ το ’15 διαρρήξει σχέσεις με ανθρώπους απ’ το ακριτικό νησί της καταγωγής μου, επιμένοντας ότι κακώς έδιναν εξετάσεις δοτικότητας, και ότι, κάποια στιγμή, οι πιο ανθρωπιστές απο αυτούς θα ήταν οι πρώτοι που θα έπαιρναν τα όπλα. Όλα αυτά [μη] υπομένοντας το τροπάρι περί “ρατσιστή” και “φασίστα”. Ο λόγος δεν ήταν κάποια “προφητική διορατικότητα”. Είχα απλώς την τύχη να διαβάσω αναλύσεις, σε βιβλία από έγκριτους ερευνητές – όχι “άρβυλα” του διαδικτύου – για το θέμα της κατάκτησης της Δύσης μέσα 1. από μια μαλακή, “πολιτισμική διείσδυση” του Ισλάμ, με άφθονα δισεκατομμύρια διακινούμενα από οργανώσεις των Αδελφών Μουσουλμάνων, και 2. από τη μαζική μετανάστευση. Και να αντιληφθώ ότι αυτά προϋπήρχαν ως σχέδιο, πριν απ’ τις ανθρωπιστικές κρίσεις που θολώνουν σήμερα την κρίση μας. Είχα επίσης την τύχη να διαβάσω άλλα, όπου καταγράφεται ο ζόφος στον οποίο περιέρχονται μεγαλουπόλεις της Ευρώπης απ’ την “ειρηνική κατάκτηση”. Μιας Ευρώπης της οποίας το πολιτικό προσωπικό ξυπνάει σήμερα και σπεύδει να διασώσει ότι διασώζεται, αφήνοντας εμάς …με τον ανθρωπισμό μας, την άβουλη κυβέρνηση, τον κύριο Δοξιάδη και την κυρία Αγαπηδάκη.
Και με τους …αλληλέγγυους της αριστεράς, να μην ξεχνιόμαστε. Η φωτογραφία [κάτω] είναι από το site της EFSYN: οι ίδιοι άνθρωποι [το …ΚΕΕΡΦΑ] που μέχρι χτες κατηγορούσαν τον πληθυσμό των νησιών για “ρατσιστές” και “φασίστες”, μιλάνε σήμερα για …υποστήριξη στο μαζικό ξεσηκωμό, με σύνθημα: “οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι, ώρα να απελάσουμε τον Μητσοτάκη”.
Το οποίο θα επιχειρήσουν να πλασάρουν, με τον πατροπαράδοτό τους τρόπο, σαν αυθεντικό “αίτημα των κατοίκων”…

*Αυτό σημαίνει ότι …καλώς αντιδρούν σήμερα οι δήμοι στην ενδοχώρα. Αποδοχή δημιουργίας δομής οπουδήποτε, ισοδυναμεί με υπογραφή γραμμάτιου για απρόβλεπτες εξελίξεις.  Η μόνη λύση είναι τα ακατοίκητα νησιά. Και η “πλάκα” είναι ότι …νομοτελειακά, αυτό θα γίνει. Απλώς οι ανίκανοι-σε-κυβερνητικές-θέσεις περιμένουν να φτάσουμε στο μη περαιτέρω, να υπάρξουν πολλαπλές απώλειες, ώστε να κάνουν τελικά εκείνο που έπρεπε να έχουν κάνει απ’ την αρχή.

3
(Visited 97 times, 1 visits today)

Leave a Reply