ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, SUN-14112021-2010 σοκ προκαλεί η καθυστέρηση…

”Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες του καθηγητή Βασιλακόπουλου”…
“Σοκ από δηλώσεις Βασιλακόπουλου”…
“Αηδία προκαλεί η παραδοχή του καθηγητή πνευμονολογίας”…
Ελπίζω, γιατί εδώ που φτάσαμε ούτε το
1+1=2 δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, ο εισαγγελέας να ρωτήσει τον τηλεπιστήμονα γιατί περίμενε ενάμιση χρόνο για τις συγκλονιστικές του αποκαλύψεις.
Η απάντηση είναι φυσικά
εύλογη [cherchez …l’accord raté], μα το αναπάντητο ερώτημα είναι άλλο: γιατί να πιστέψω τον κύριο Βασιλακόπουλο και τους ομοίους του όταν μιλούν για τετράμηνες δράσεις εμβολίων, για εκτινάξεις κρουσμάτων, ή, γενικά, για ο,τιδήποτε…

3
(Visited 137 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. stcigar November 14, 2021 at 9:51 pm

    Γενικότερα η θέση τους είναι λίγο περίεργη τελευταία, καθώς είναι υποχρεωμένοι να υποστηρίζουν αντικρουόμενα πράγματα και να καλύπτουν με καινούρια ψέματα τα προηγούμενα ψέματα. Από τη μια δηλαδή πρέπει να προβάλλουν την ανάγκη διασωλήνωσης για να πολεμήσουν τους αρνητές, των οποίων όμως τη δυσπιστία υποθάλπουν οι ίδιοι διαφημίζοντας τους θανάτους των εντατικών μπας και προωθήσουν τα εμβόλια, ενώ συγχρόνως πρέπει και να δικαιολογήσουν με κάποιο τρόπο την αποτυχία τους. Από τη μια επίσης διατυμπανίζουν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για να προσελκύσουν τους ανεμβολίαστους, ενώ από την άλλη την αμφισβητούν από μόνοι τους για να ξαναεμβολιάσουν τους εμβολιασμένους κοκ. Το ασύστολο ψέμα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις την τελευταία διετία που ακόμα και αυτοί αμφιβάλλω αν είναι πλέον σε θέση να γνωρίζουν την αλήθεια. Εντωμεταξύ μόλις πληροφορήθηκα το θάνατο ενός γνωστού μου γείτονα στην Καρδίτσα που πήγε από κορωνοϊό (μάλλον πνευμονία) χωρίς να έχει άλλο πρόβλημα υγείας. Ήταν καμιά δεκαριά χρόνια μεγαλύτερος από μένα και για ένα φεγγάρι πηγαίναμε μαζί στην ελληνορωμαϊκή – εκείνος ήταν τέρας φυσικής δυνάμεως και τουλάχιστον τρεις κατηγορίες βάρους παραπάνω από εμένα που έπαιζα στην κατηγορία φτερού. Είναι ο πρώτος επιβεβαιωμένος θάνατος αποκλειστικά και μόνο από κορωνοϊό που υποπίπτει στην αντίληψή μου όλο αυτό το διάστημα και αρχίζω να σκέφτομαι μήπως έχουμε ήδη περάσει στη φάση όπου ο κορωνοϊός άρχισε να γίνεται πραγματικά επικίνδυνος..

    Reply
    1. Oannes November 14, 2021 at 10:09 pm

      Θα μπορούσε να έχει διάφορα θέματα “εν σπέρματι” που οσονούπω θα εκδηλώνονταν ως ασθένειες. Η ίδια η [υπέρ το δέον] “αθλητική” καταπόνηση δεν είναι καλός σύμβουλος. Νομίζω επίσης ότι η φυσική δύναμη δεν είναι ασφαλής δείκτης υγείας. Εκεί που θέλω να καταλήξω κάνοντας πιθανά λάθος είναι ότι ο γαμημένος ιός, υποτίθεται, εξασθενεί με το χρόνο. Βέβαια, από την άλλη, αυτό ισχύει για τους “φυσικής προελεύσεως” κι ένας Θεός ξέρει τί παίζει μ’ αυτόν εδώ.
      Να δούμε ΠΟΤΕ θα καταφέρω να ασχοληθώ επιτέλους συστηματικά με τον διαλογισμό, και αν θα καταφέρω να το κάνω πριν μου στρίψει τελικά καμιά βίδα μ’ όλα αυτά γαμώ το ξεσταύρι μου γαμώ μέσα…

      Reply
      1. stcigar November 14, 2021 at 10:48 pm

        Αν θέλεις τη γνώμη μου – που στην έχω ξαναπεί και παλιότερα – η άποψη περί σταδιακής εξασθενήσεως του ιού και περί εγγενούς ακινδυνότητας της “μετάλλαξης δέλτα” είναι απλώς ένα επιχείρημα του ποδαριού που ξεσήκωσαν αρκετοί αξιόλογοι κατά τάλλα επιστήμονες της “άλλης” πλευράς το καλοκαίρι που ο ιός είναι ούτως ή άλλως ακίνδυνος αφού κανένας δεν κρυολογεί πραγματικά ώστε να πάθει πνευμονία. Δεν ξέρω αν φαντάζονταν σταλήθεια ότι και το χειμώνα θα συνεχίζονταν τα μονοψήφια νούμερα θανάτων – με τα επίσημα πάντοτε στοιχεία – προφανώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Ασχέτως με το τι θα γινόταν αν ο ιός αφηνόταν στην τύχη του, ο καταχρηστικός εμβολιασμός είναι αναπόφευκτο να δημιουργήσει ανθεκτικές μεταλλάξεις που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μέτρα κατά του ανοσοποιητικού – γιατί περί αυτού πρόκειται – αργά ή γρήγορα θα προκαλέσουν αυτό που υποτίθεται ότι θα καταπολεμούν. Τούτων λεχθέντων τον τελευταίο καιρό κοιτάζω κι εγώ παρά το χάλι μου να κάνω δυο-τρία πραγματάκια που ως τώρα είχα επιδεικτικά λησμονήσει, γιατί δεν είμαι καθόλου σίγουρος τι μέλλει γενέσθαι αύριο μεθαύριο.

        Reply
        1. Oannes November 15, 2021 at 9:48 am

          Θα κάτσω να κάνω ένα είδος στατιστικής έρευνας της “εξέλιξης” του ιού [κάτι για το οποίο δεν ξέρω αν έχω την απαιτούμενη υπομονή αλλά…τέλος πάντων]. Γιατί η αίσθηση που έχω των πραγμάτων είναι ότι η αύξηση των [ψευδο-]κρουσμάτων είναι εντελώς δυσανάλογη εκείνης των “νεκρών από κορωνοϊό”, άσε που θυμάμαι και από “ειδικούς” – πλασιέ των εμβολίων [Τζανάκης for sure to begin with] να μιλούν, πολύ πρόσφατα, για “αποδυναμωμένο” ιό και για “λιγότερο φονικό κύμα” από τα προηγούμενα.
          Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η όλη υστερία αφορά την προώθηση των δόσεων και μόνο, για “αλλότριους” σκοπούς – ποιοί πραγματικά είναι αυτοί, πέραν του obvious [$$$$$] ένας Θεός το ξέρει.

          Reply
          1. stcigar November 15, 2021 at 10:36 am

            Ο αριθμός των κρουσμάτων δεν έχει απολύτως καμία σημασία, όπως έχεις και συ τονίσει επανειλημμένα. Τον αριθμό των θανάτων επίσης (που περιλαμβάνει άλλες ασθένειες, ιατρικά σφάλματα, ίσως και φόνους, αλλά πρακτικά δεν έχει σημασία) πρέπει να τον υπολογίσεις ανά εποχιακούς κύκλους και όχι γραμμικά. Το γεγονός δηλαδή ότι μειώθηκαν οι θάνατοι το καλοκαίρι, δεν υποδηλώνει αποδυνάμωση του ιού, αφού στην πραγματικότητα ήταν περισσότεροι από το προηγούμενο καλοκαίρι. Τους υπολογισμούς αυτούς τους είχα κάνει εδώ και αρκετό καιρό (ξεκινώντας από την περίπτωση του Ισραήλ όταν ακόμα ήταν στα πάνω του) και η πορεία του ιού φαινόταν σαφώς αρνητική, ασχέτως με το τι έλεγαν “πιστοί” τε και “αρνητές” επιστήμονες για δικούς τους λόγους ο καθένας. Όμως το πιο ανησυχητικό κατά τη γνώμη μου είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας των θνησκόντων έχει μειωθεί από τα 79-80 στα 78 σε σχέσι με πέρσι, νούμερο που υποδηλώνει μεγάλο ποσοστό θανάτων σε μικρότερες ηλικίες, κάτι που δεν είχε συμβεί την πρώτη σεζόν, όπου η θνητότητα ήταν ίδια με παλιότερες χρονιές τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Και στην τελική χέσε τα νούμερα. Το σημαντικότερο είναι ότι την πρώτη χρονιά ο κορωνοϊός ήταν απλώς μια φήμη στις ειδήσεις, ενώ τώρα είναι μέρος της καθημερινής μας εμπειρίας, όπως και οι θάνατοι, που είναι σπάνιοι μεν, αλλά πλέον υπαρκτοί. Και υπεύθυνοι γιαυτό δεν είναι οι αρνητές και οι ανεμβολίαστοι, αλλά είναι αποκλειστικά και μόνο αυτοί που κλήθηκαν υποτίθεται να μας προστατεύσουν.

            Reply
  2. dnk November 15, 2021 at 8:53 am

    Η “φονικότητα” του ιού-οποιασδήποτε “παραλλαγής του- κρίνεται,αναπόφευκτα και παρόλη την “πρόοδο της επιστήμης”,εκ του αποτελέσματος.Ο τομέας της πρόβλεψης πάσχει λίγο και κατά την ταπεινή μου άποψη,οι “ειδικοί”-ταχυδακτυλουργοί-που παίζουν τον ιό στα δάχτυλα-έχουν το προβληματάκι ότι,από ένα σημείο και μετά(αν όχι εξ’ αρχής),οι “χειρισμοί” τους θα πρέπει να γίνουν “faster than the speed of light”😸…

    Reply
    1. Oannes November 15, 2021 at 9:54 am

      Επιπροσθέτως υπάρχει η καταλυτική παράμετρος “μη εμπιστεύσιμοι”. Πράγμα το οποίο οδηγεί, όπως και σε όλα τα θέματα, στο ότι απαιτείται μελέτη, σκέψη και περίσκεψη ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ.

      Reply
  3. dnk November 15, 2021 at 12:35 pm

    Μάλλον προσπαθούν να μετατρέψουν το μέρος μας σε “μέρος” τους(με την “ειδική” έννοια) και εμάς σε “είδη υγιεινής” 😸.Anyway,πολλά μπορούμε να πούμε,”ορθολογιστικά” ή μή.Μια “μυστηριακή” ελπίδα που έχω είναι ότι θα προλάβουμε να “κυκλώσουμε το τετράγωνο” πρίν αυτοί προλάβουν,με τον “τρόπο” που προσπαθούν,να “τετραγωνίσουν τον κύκλο”,έστω και κινούμενοι,παθητικά,ως πιόνια απο αυτούς😈…

    Reply

Leave a Reply