ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, SAT-10102020-1410 διαφημιστικό διάλειμμα

“Πλάνα από ψηλά”…τα τσαγκαρουσιανοειδή της Lifo…δεν μπορούν να μη δώσουν το κάτι τι δικό τους… ένα ποιητικό άγγιγμα, στον παλμό των ημερών…
Από αρχής
πανδημίας” δεν έπαψαν να σπέρνουν πανικό στον κόσμο, να στηλιτεύουν συνωμοσιολόγους “αρνητές του κορωνοϊού”, να ξεμπροστιάζουν ιερείς που αγνοούν τις οδηγίες των λοιμωξιολόγων.
Και ασφαλώς θα συνεχίσουν να το κάνουν, υπάκουα όπως πάντα. Μετά βεβαίως από αυτό το, απαραίτητο,
“αντιφασιστικό” διάλειμμα.

3
(Visited 99 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar October 12, 2020 at 7:34 am

    Για να πω την αλήθεια πάντως, δεν έχω καταλάβει ποια είναι η σχέση μεταξύ της “ανακήρυξης της ΧΑ σε εγκληματική οργάνωση” και του πραγματικού αντικειμένου της δίκης. Οι καταδικασθέντες θεωρήθηκαν άμεσα ηθικοί αυτουργοί της συγκεκριμένης δολοφονίας ή μήπως τους πήρε η μπάλα επειδή ο δολοφόνος ανήκε σε μια οργάνωση, μέλη της οποίας κατά καιρούς εμπλέκονταν σε άλλες παραβατικές δραστηριότητες; Με παρόμοια λογική δε βλέπω γιατί να μην καταδικάσουν και τις ΠΑΕ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που ανέχονται ή και υποθάλπουν την Θύρα 7 και τους Mad Boys, με αφορμή οποιαδήποτε βίαιη πράξη, στην οποία εμπλέκονται μέλη των τελευταίων εντός ή εκτός του γηπέδου. Αλλά κάτσε, μετά ποιανού κανάλια θα μεταδίδουν από ψηλά την όψιμη αντιφασιστική σταυροφορία της κοινοβουλευτικής μας δικτατορίας;

    Reply
    1. Oannes October 12, 2020 at 9:53 am

      Έλα ντε. Θα θυμάσαι ίσως ότι εξ αρχής μ’ αυτή την υπόθεση [από εποχές ΗΧΟΥ] βρίσκομαι στην περίεργη θέση να επισημαίνω τις γκεμπελίστικες, παρωδιακές των πάντων τακτικές που εφαρμόζονται εναντίον της Χρυσής Αυγής. Το ότι αντιπαθώ το “μόρφωμα” περισσότερο απ’ όσο το αντιπαθούν διάφορα μαλάκια του “δημοκρατικού τόξου” [δεν νομίζω κανείς απ’ αυτούς να έχει φάει …κλωτσιά στο μάτι, πεσμένος κάτω και ποδοπατούμενος από 15 άτομα] δεν σημαίνει τίποτα. Το κόλπο είναι “πόλεμος συμμοριών”.
      Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Αυγής για το οποίο έχει γίνει σάλος, θα ήταν μια χαρά, αρκεί στη φωτό να φιγουράριζαν και οι Κουτσούμπας, Τσίπρας…

      Reply
    2. Oannes October 12, 2020 at 1:18 pm

      Επί της ουσίας, αυτό που αποτέλεσε το “σκεπτικό” των δικαστών ήταν ένα τουρλού – τουρλού στιγμιοτύπων / συρραφών από τηλεοπτικά ρεπορτάζ, όπου παρουσιάζεται μια γενικώς και αορίστως “εγκληματική” τάση της ΧΑ: οι επιθέσεις εναντίον των λεχριτο-“μεταναστών” με τους πάγκους, η άλλη φάση στο Μελιγαλά αν θυμάμαι που κάτι λέει ο Κασ. στον μπάτσο “θα χυθεί αίμα” και διάφορα τέτοια. Αυτά σε συνδυασμό με το ότι ο δολοφόνος ανήκε στη ΧΑ …”στοιχειοθέτησαν” την ευθύνη της, ως εγκληματικής οργάνωσης, για τη δολοφονία.
      Το ότι κάποιοι απ’ αυτούς είναι ψιλο-χοντροεγκληματίες, οι οποίοι για ψύλλου πηδημα σε στέλνουν στο νοσοκομείο, δεν αμφισβητείται. Αλλά τα ίδια σκατά ήταν πάντα και οι “αντιεξουσιαστές”, και φυσικά τα ΚΝΑΤ, γνωστά σε όλους τους παλαιότερους, είτε έχουν δαρεί από αυτά είτε όχι. Η …ΝουΔου είχε κι αυτή μια χαρά τα τραμπουκάκια της [ο ίδιος ο Έβερτ είχε πρωτοδιακριθει ως ξυλάς εποχής, στη Νεολαία της ΕΡΕ…].
      Η άποψή μου είναι σταθερή, ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μαφιόζων.

      Reply
      1. stcigar October 12, 2020 at 2:59 pm

        Μην το συζητάς, αυτήν ακριβώς την κουβέντα είχα πριν από λίγο με τον κουμπάρο μου, περί ΚΝΑΤ, Ρέιτζερς, αντιεξουσιαστών.. μέχρι και τον Έβερτ θυμηθήκαμε. Το δίκιο του εκάστοτε ισχυρότερου είναι η μόνη πραγματικότητα, τα υπόλοιπα είναι προσχήματα.

        Reply

Leave a Reply