ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, MON-1062020-0745 “πολιτικός λόγος” από τα social media

Εδώ είναι που κολλάει το κλασικό:
“πεινάς; φάε ένα μαλάκα!”
Μαζί με το άλλο:
“δουλειά δεν είχε ο διάολος, γ@@ούσε τα παιδιά του”

3
(Visited 68 times, 1 visits today)

4 Comments

    1. Oannes June 1, 2020 at 10:17 am

      Υπερ-thanks! αυτό έρχεται και δένει με ένα κειμενάκι που γράφω για τη σχέση που έχει όλη αυτή η παράνοια [μεταφερόμενη και εκτός ΗΠΑ] με τη στοιχειώδη λογική και την πραγματικότητα.
      Το ίδιο ισχύει και για το περί υδροχλωροκίνης comment, για την οποία θα επακολουθήσει κείμενο. Κάποιος μου είχε πει ότι ο …Τράγας θα είχε χτες βράδυ συνέντευξη με τον Raoult. Περίμενα σαν μαλάκας να τη δω ώστε να αναφερθώ συνολικά επί του θέματος. Είδα εν τέλει πολύ λιγότερα από εκείνα που ήξερα [εννοείται ότι η “αποκλειστική συνέντευξη” ήταν από το YouΤube]. Tο μόνο άξιο αναφοράς ήταν η παρουσία του ενός από τους δυο “ειδικούς” στην εκπομπή και τα απίθανα πραγματάκια που εκστόμιζε. Κατά εντυπωσιακά θλιβερό τρόπο πάντως, ο Τράγας είναι ο μόνος …επώνυμος που περισώζει ένα κάτι τι από την “χαμένη τιμή της ελληνικής δημοσιογραφίας”.

      Reply
      1. stcigar June 1, 2020 at 10:51 am

        Δεν τίθεται ζήτημα – εσχάτως όχι και τόσο – κοινής λογικής. Η κατάσταση θυμίζει λιγάκι εκείνο τον προφητικό (σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο) ρόλο του Κέβιν Σπέισι στο Αmerican Beauty, όπου υποδύεται τον ταλαίπωρο λευκό αμερικανό μεσήλικα, τον οποίο για αδιευκρίνιστους λόγους, η γυναίκα, η κόρη, ο φίλος της, ο γκέι γείτονας, όλα τα κοντινά του πρόσωπα ξαφνικά θέλουν να τον σκοτώσουν..

        Reply
  1. Oannes June 1, 2020 at 11:16 am

    Με την πλημμυρίδα “όχι λευκών straight” προσώπων που αναμένεται, χάρη στη μεταναστευτική πολιτική μας και τους επικολυρικούς τόνους του ΛΟΑΤΚΙ “αφηγήματος”, δεν θα αργήσουμε να δοκιμάσουμε αυτή την κατάσταση στο άθλιο λευκό πετσί μας. Coming soon to a living theatre near you.

    Reply

Leave a Reply