Αντιγράφω από το DOCMED
«Ο κορωνοϊός δεν προήλθε από την αγορά της Ουχάν. Αυτός μπορεί να είναι ένας ωραίος μύθος, αλλά δεν μπορεί να γίνει . Ο κορωνοϊός προήλθε από το βιοεργαστήριο της Ουχάν».
Τα λόγια αυτά δεν ανήκουν σε κάποιο τυχαίο ερευνητή ή δημοσιογράφο ή πολιτικό. Ανήκουν στο Γάλλο νομπελίστα Luc Montagnier ο οποίος τιμήθηκε το 2008 με το βραβείο Νόμπελ της ιατρικής για την έρευνά του στην άλλη θανατηφόρα ασθένεια το AIDS.
Σε συνέντευξή του στις 16 Απριλίου ο Γάλλος ιατρός εξήγησε γιατί δεν πιστεύει ότι ο Covid-19 δεν προέρχεται από μόλυνση που συνέβη στην ιχθυαγορά Huanan της Ουχάν . «Είναι ένας “όμορφος” μύθος αλλά δεν είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι προήλθε από το εργαστήριο βιοερευνών της Ουχάν», λέει ο Γάλλος νομπελίστας για να συνεχίσει:
«Το εργαστήριο της Ουχάν ασχολείται με τέτοιου είδους έρευνες σχετικά με την οικογένεια των κορωνοειδών ιώσεων από τις αρχές του 2000. Έχουν μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα ερευνών» λέει ακόμη ο Montagnier και εξηγεί ότι έχει αναλύσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της ακολουθίας των γονιδιωμάτων του ιού με τον, μαθηματικό, συνάδελφό του Jean-Claude Perr
«Δεν είμαστε οι πρώτοι που το λέμε αυτό. Μια ομάδα Ινδών ερευνητών δημοσίευσε επίσης μια εργασία στην οποία αποδεικνύεται ότι το πλήρως γονιδίωμα του κορωνοϊού έχει ακολουθίες ενός άλλου ιού του γνωστού HIV δηλαδή του AIDS».
Ο ίδιος πρόσθεσε πως η ομάδα των Ινδών ερευνητών αναγκάστηκε στη συνέχεια να αποσύρει τη δημοσίευσή της, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες για ποιο λόγο και ποιοι την ανάγκασαν να την αποσύρει υπογραμμίζοντας: «Η επιστημονική αλήθεια πάντα όμως επικρατεί στο τέλος».
Μάλιστα ο Γάλλος γιατρός αναφέρει ότι ο κορωνοϊός COVID-19 προήλθε από την προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν εμβόλιο κατά του AIDS!
Σύμφωνα με τον Montagnier στοιχεία από το DNA του AIDS εισήχθηκαν από τους Κινέζους ερευνητές στο γονιδίωμα του κορωνοϊού προκειμένου να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο κατά του AIDS. «Πρόκειται για έργο ενός μαθητευόμενου μάγου και όχι ενός επιστήμονα», πρόσθεσε.
Από την εποχή της βράβευσής του με το νόμπελ ιατρικής μαζί με τον ερευνητή Françoise Barré-Sinoussi, ο Luc Montagnier έχει κατηγορηθεί για ορισμένες θέσεις του. Το 2009 ανέπτυξε κάποιες θεωρίες έξω από την πεπατημένη αναφορικά με την προέλευση του AIDS και τον τρόπο μετάδοσής του, ενώ το 2017
100 Γάλλοι ακαδημαϊκοί ζήτησαν την αποπομπή του από το «ιατρικό κολέγιο» εξαιτίας θέσεων που πήρε κατά του εμβολιασμού.
Παραπέμπω σε δυο προηγούμενα post:
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ “ΑΛΛΟ”; [7/2] και Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ: Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ [23/2]
Και κάνω τη …χαμηλού ρίσκου πρόβλεψη ότι ο νομπελίστας θα αντιμετωπίσει την χλεύη της “δημοσιογραφικής” και την κατακραυγή της “επιστημονικής” κοινότητας. Στην Ελλάδα η πρώτη έχει κιόλας ξεκινήσει:
“Αν και ο Μοντανιέ έχει διακριθεί [sic] για το έργο του κατά του HIV, η επιστημονική κοινότητα τον έχει βάλει στον «πάγο» για τις ακραίες του απόψεις, ενώ είναι γνωστός αντιεμβολιαστής”. [in.gr]
Discover more from OANNES
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Να πω την αμαρτία μου, δεν καταλαβαίνω τι το συνωμοσιολογικό υπάρχει στην υπόθεση. Το ευγενές λειτούργημα της γενετικής τροποίησης αποτελεί βιοποριστική ρουτίνα για χιλιάδες βιοεπιστήμονες worldwide. Λες και κάποιος ανακάλυψε ξαφνικά ότι τα τρόφιμα που καταναλώνουμε είναι κατά 99,99% μεταλλαγμένα..
Εντωμεταξύ, έχει αρχίσει να μου φαίνεται όλο και πιο εύστοχο το προ ημερών υπονοούμενό σου περί επιρρώσεως της θεωρίας του Φαλμεράιερ μέσω συνδυασμού των αριθμών κρουσμάτων σε Ελλάδα και σλαβικές χώρες… Έχει ψωμί αυτή η υπόθεση.
Όχι μόνον αυτό, αλλά σε μεγάλο βαθμό εξηγεί και την ανισομερή κατανομή των κρουσμάτων μέσα στην ίδια την Ελλάδα. Έτσι και δεν είχαν απαγορευτεί διά λιθοβολισμού οι σχετικές συζητήσεις από τον μπαμπούλα της πολιτικής ορθότητας, το 50% και βάλε των προβλημάτων που απασχολούν ψυχολόγους, κοινωνιολόγους και πολιτικούς επιστήμονες θα θεωρούνταν λυμένα προ πολλού. Οι γιατροί παρεμπιπτόντως το γνωρίζουν και με το παραπάνω, αλλά προτιμούν γενικά να το συζητούν μεταξύ τους…
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο πάντως ο “κινέζικος ιός” φαίνεται να χτύπησε ως επί το πλείστον χώρες πρώην και νυν αποικιοκρατικές..
Όχι τυχαία άλλωστε, αυτές ακριβώς είναι οι χώρες με τους περισσότερους Κινέζους [ΗΠΑ, Αγγλία, Ισπανία, Βέλγιο (το τελευταίο, με εντυπωσιακή κινεζ. μειονότητα συναγωνίζεται σε θανάτους το Ιράν – για Ιταλία δεν το συζητάμε]. Στις China towns των οποίων περιεφέροντο χιλιάδες επισκέπτες [Κινέζοι και “αντιρατσιστές” Ευρωπαίοι / Αμερικάνοι] δια τον εορτασμό του Νέου τους Έτους που ήταν στις 12 Φεβ.
‘Ελα ντε …πρόκειται προφανώς για ιδιότυπη βερσιόν του politically correctness, ο στόχος του οποίου τελικά, συμπυκνωμένος σε μια φράση, είναι: “απαγορεύεται να λες τα πράγματα με τ’ όνομά τους”…
Όσον αφορά τα περί Φαλμεράγιερ πάντως, και για να ξεφύγουμε λίγο από το θέμα των ημερών, το πρόβλημα με απασχολεί εδώ και χρόνια τόσο από εθνικό όσο και από τοπικό (κι επομένως προσωπικό) ενδιαφέρον. Πέραν των όποιων ιστορικών δεδομένων, εντύπωση μου έκανε κάποια στιγμή το γεγονός ότι στους διεθνείς μαθητικούς διαγωνισμούς PISA (που γίνονται ανά τριετία και εκτιμούν τις επιδόσεις δεκαπεντάχρονων σε μαθηματικά, φυσικοχημεία και γλώσσα) η Ελλάδα μοιράζεται μαζί με τις υπόλοιπες βαλκανικές χώρες τις τελευταίες ευρωπαϊκές θέσεις – κι αυτό παρά την εντελώς διαφορετική ιστορική πορεία της χώρας μας σε σχέση με τα υπόλοιπα Βαλκάνια στη σύγχρονη εποχή και τις μεγάλες διαφορές μεταξύ των εκπαιδευτικών συστημάτων (αλλά και τις ακατάσχετες μεταβολές του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος). Αυτός είναι κι ο λόγος που οι εκ Βαλκανίων μετανάστες δεν επηρέασαν ιδιαίτερα τις μαθητικές μας επιδόσεις ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω, ενώ αντιθέτως οι κορυφαίες μέχρι πρόσφατα θέσεις των Σκανδιναβών έχουν πάρει των κατήφορο λόγω της ανάμειξης των ντόπιων μαθητών με παντελώς αλλόφυλους μετανάστες. Περιττό να σου πω φυσικά ποιανής χώρας οι μαθητές έχουν θρονιαστεί τα τελευταία στην κορυφή των παγκόσμιων επιδόσεων. Ναι, οι Κινέζοι, κι αυτό αποτελεί μακροπρόθεσμα τον καλύτερο δείκτη των μελλοντικών εξελίξεων.
Πάντως οι “Έλληνες” από καταβολής νεοελληνικού κρατιδίου ιδίως, δεν έχουν δείξει κάποια έφεση στις θεωρητικές επιστήμες. Αν έχουν διακριθεί κάπου είναι η λογοτεχνία και ιδίως η ποίηση.
Καλά, για τις σκανδιναυικές χώρες δεν συζητάμε, η πανωλεθρία που υφίστανται από το “μεταναστευτικό” θα αναστραφεί, δυστυχώς, μόνο με αναβιώσεις μεσοπολεμικών σχημάτων. Με το που θα τελειώσουν τα λεφτά ξεκινάει εκεί τρελό πανηγύρι.
Οι Κινέζοι είναι, το ξαναλέω, πολύ πιο [εδικητικοί,] μεθοδικοί και επίμονοι από όσο μπορεί να συλλάβει ο δυτικός νους. Και η εκτός συνόρων “κινησιολογία” τους δεν είναι λιγότερο ελεγχόμενη από την εντός συνόρων. Τα πάντα υπάγονται στο σχεδιασμό του κόμματος με τον κάθε Κινέζο “μετανάστη” να λειτουργεί ως δυνάμει πράκτοράς του. Μια ματιά στο τι συμβαίνει στα αμερικανκά πανεπιστήμια είναι ενδεικτική [ετοιμάζω ένα κείμενο γι’ αυτό].
Συμφωνώ σε όλα. Η δύναμη βέβαια, που στο μέλλον μάλλον θα μετατραπεί σε αδυναμία, των μεγάλων αμερικανικών πανεπιστημίων είναι ότι στηρίζονται ως επί το πλείστον σε ξένο ανθρώπινο δυναμικό, δεδομένου ότι η δευτεροβάθμια εκπαίδευσή τους είναι γενικά για τα πανηγύρια.
Pingback: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : "ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ" - OANNES