ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΖΕΛΕΝΣΚΙ : ΑΒΡΟΧΟΙΣ ΠΟΣΙ ΚΑΙ ΜΕ EXTRA BONUS

Το πρόσφατο περιστατικό με τον Ζελένσκι, τείνει να περάσει ασχολίαστο – όχι μόνο απ’ τους κλινικά νεκρούς “σχολιαστές” των ελληνικών μέσων.
Αυτό, ενώ η συγκεκριμένη περίπτωση
ξεφεύγει ακόμα και από το πρωτοφανές επίπεδο που κατακτήθηκε μέσω της fake πανδημίας και των, διόλου fake, μέτρων καταστολής στο όνομά της.
Τα πράγματα είναι μετρημένα κουκιά : θέμα ουκρανικού λάθους δεν τίθεται. Ακόμα κι αν συνέβη με την ίδια την εκτόξευση, ουδείς μπορεί να δεχτεί στα σοβαρά ότι [το λάθος] τους διέφυγε κατόπιν εορτής. Ο “Πρόεδρος” ήξερε τι ακριβώς συνέβη, και
συνειδητά προσπάθησε να παραπλανήσει το ΝΑΤΟ, μιλώντας για “ρωσικό χτύπημα στη συλλογική ασφάλεια” και απευθύνοντας έκκληση για δράση. Προτρέποντας δηλαδή σε παγκόσμιο πόλεμο.
Θα μπορούσαμε κυριολεκτικά να είμαστε νεκροί εξ αιτίας του κυρίου Ζελένσκι.
Ακόμα και τώρα, τη στιγμή που μιλάμε, το περί ου ο λόγος κάθαρμα αρνείται την επίσημη εξήγηση, εξακολουθώντας να μιλάει για ρωσικούς πυραύλους.
Η αντίδραση σε όλα αυτά του “Προέδρου Μπάιντεν”; η ανακοίνωση
ενίσχυσης της βοήθειας προς την Ουκρανία κατά …37 δις δολάρια, με τη χρηματοδότηση, αν το πακέτο ψηφιστεί, να φτάνει αισίως τα 90.
Οι ελπίδες [απεγνωσμένες ίσως] εναποτίθενται στην πλειοψηφία των Rep. στο Κονγκρέσο. Οι πιο επιθετικοί εξ αυτών μιλούν για ανάγκη
ενδελεχούς ελέγχου και περιορισμού της βοήθειας.
Στον απόηχο αυτών, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων [στρατηγός Milley] αναφέρεται στην … “ανάγκη να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ουκρανία …for as long as it takes”.
Αυτό, διαρρέοντας μια μικροσκοπική αχτίδα ελπίδας για ειρηνική διευθέτηση, καθώς “η Ρωσία βρίσκεται σε δύσκολη θέση και τώρα είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή για διαπραγματεύσεις” – ίσως μια
νύξη για την δυσφορία που [δεδομένα] υφίσταται στους στρατιωτικούς κύκλους με την πορεία των πραγμάτων στο Ουκρανικό μέτωπο.

4
(Visited 126 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar November 18, 2022 at 12:39 pm

    Αν εξαιρέσουμε τον ακατονόμαστο και καναδυό ηλίθιους ανατολικοευρωπαίους, η αίσθησή μου είναι ότι με προεξάρχοντες τους αμερικανούς οι δυτικοί θέλουν πλέον με κάποιο εύσχημο τρόπο να το λήξουν. Έτσι πως τα κατάφεραν βέβαια, δεν θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου..

    Reply
  2. stcigar November 18, 2022 at 2:10 pm

    Δεν γίνεται απλά να μας πούνε “συγγνώμη, φέραμε πάλι τον κόσμο στο χείλος του γκρεμού για μια μαλακία και μισή”. Πρέπει να βρούνε πρώτα μια δικαιολογία, κάτι ανάλογο με τα εμβόλια που σηματοδότησαν το “τέλος της πανδημίας”.. for better or worse.

    Reply
    1. Oannes November 18, 2022 at 4:08 pm

      Συμφωνώ. Αλλά …τι παραπάνω χρειάζεται απ’ αυτό εδώ; Ο τύπος αυτοπροσδιορίσθηκε εν μια νυκτί ως απειλή για την ανθρωπότητα.
      Περίμενα ότι θα ξεκινήσει διαδικασία “αρχής του τέλους” μετά απ’ αυτό, και ακόμα τίποτα.

      Reply
      1. stcigar November 18, 2022 at 4:30 pm

        Είμαι σίγουρος ότι το συζητάνε τον τελευταίο καιρό οι Αμερικανοί με τους Κινέζους και πιθανότατα με τους Ρώσους. Μέχρι να βρούνε βέβαια μια κάποια λύση, πρέπει να συνεχίζουν προς τα έξω το θέατρο..

        Reply
        1. Oannes November 18, 2022 at 5:13 pm

          Αμήν!

          Reply

Leave a Reply