ΡΙΧΤΕ ΤΟΝ ΚΙΜ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

Ο Kim Jong Un διέταξε την …κατάσχεση των σκύλων στην Βορειοκορεάτικη πρωτεύουσα, με το “σκεπτικό” ότι αντιπροσωπεύουν την …παρακμή της Δύσης.
“Οι απλοί άνθρωποι εκτρέφουν χοίρους και άλλα ζώα κτηνοτροφίας. Αλλά κάποιοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, και κάποιοι πλούσιοι, διαθέτουν σκύλους, πράγμα που δημιουργεί δυσαρέσκεια στους απλούς ανθρώπους”, ανακοίνωσε πηγή προσκείμενη στον παχύσαρκο δικτάτορα.
Οι αρχές εντοπίζουν ήδη σπίτια με pets, εν όψει της επιχείρησης. Πολλοί φοβούνται ότι, δεδομένης της μείωσης των αποθεμάτων τροφής στη “Λαϊκή Δημοκρατία” η εντολή έχει αποκλειστικό σκοπό το τάισμα της μάζας με σκυλίσιο κρέας…
Εννοείται ότι το “σκεπτικό” του KJU είναι ανάξιο συζήτησης.
Ας ευχηθούμε απλώς το σκατόψυχο, σκατόμυαλο ανθρωπάκι να ψοφήσει πριν υλοποιηθεί η απόφασή του.

5
(Visited 86 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. stcigar August 24, 2020 at 9:15 pm

    Σωκράτη ελπίζω χωρίς παρεξήγηση αλλά μπροστά στα fake news που σχετίζονται με τον Κιμ οι μαλακίες περί κορωνοϊού διατηρούν κάποια επιφανειακή έστω επαφή με την πραγματικότητα..

    Reply
    1. Oannes August 24, 2020 at 10:14 pm

      Δεν τίθεται θέμα …παρεξήγησης. Μακάρι να είναι έτσι.
      Πάντως οι Κορεάτες απ’ ότι ξέρω δεν είναι άσχετοι με το άθλημα της κυνοφαγίας. Για να μη πω για την αβρότητα των συγγενών τους Κινέζων προς τους σκύλους. Την έχω δει καταγραμμένη σε βίντεο προ 10+ χρόνων και μου έχει αφήσει κανονικό τραύμα. Κάτι τέτοια βλέποντας ο Morrissey αναφέρθηκε στους Κινέζους ως …subspecies. Και λίγα είπε.

      Reply
      1. stcigar August 24, 2020 at 10:21 pm

        Για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχω ιδιαίτερες αμφιβολίες. Για το υπόλοιπο σκηνικό.. επιφυλάσσομαι.. 🙂

        Reply

Leave a Reply