ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

Το “ποιόν” κάποιων ατόμων, το έχουμε αντιληφθεί όσοι “τολμάμε” [σιγά την τόλμη που χρειάζεται…] να κοιτάξουμε πίσω από επιστημονικούς τίτλους, που κρύβουν συνήθως, αντί να φανερώνουν, την αληθινή τους αξία.
Εδώ η κυρία
Λινού [screenshot από parallaxi], για την οποία έχουμε μιλήσει σε ανύποπτο χρόνο, εμφανίζεται “ξινή” με το άνοιγμα: “η μείωση στους διασωληνωμένους δεν αντικατοπτρίζει την περίοδο των εορτών, καθότι είχε σημειωθεί πριν τα Χριστούγεννα”. Απορεί βεβαίως κανείς, έτσι για τους τύπους, γιατί αν η μείωση ήταν πριν απ’ τα Χριστούγεννα όπως ισχυρίζεται, έπρεπε να περάσουμε Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά και Φώτα με σκληρό lockdown. Και γιατί δεν το είχε επισημάνει η ίδια τότε.
Το ενδιαφέρον φυσικά επικεντρώνεται στον προβληματισμό της για το “κλείσιμο περιοχών
χωρίς να έχουμε τα στοιχεία των κρουσμάτων”.
Όχι ότι δεν χρειάζεται να ερευνηθεί το ζήτημα, όχι ότι δεν θα πέσει γέλιο έτσι και γίνει κάτι τέτοιο [που σημαίνει, έτσι απλά, ότι δεν πρόκειται να γίνει]
Αλλά εκείνο που εντυπωσιάζει, εμένα τουλάχιστον, είναι ότι, η κυρία δεν είχε προβληματιστεί όταν
ξεκίναγε ο αποκλεισμός. Προβληματίζεται τώρα που τελειώνει.

4
(Visited 116 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar January 16, 2021 at 10:54 am

    Παρόλο που η δημόσια παρουσία της εν λόγω κυρίας αποτέλεσε από το καλοκαίρι ακόμα το πρώτο δυσοίωνο σημάδι για τη δρομολόγηση του “δεύτερου γύρου”, έχω την αίσθηση ότι και πάλι πρώτη αυτή προσπαθεί να κρατήσει κάποιες αποστάσεις από τους ολοφάνερα ψεκασμένους ή ξεδιάντροπα ψευδόμενους συναδέλφους της. Ισως να τρόμαξε από τον εξτρεμισμό λοιμωξιολαγνείας που εξαπολύθηκε ασυγκράτητος επί δικαίων και αδίκων, ίσως όμως και έχει στην άκρη του μυαλού της τη θέση που της πρότεινε ο Σύριζα. Παρεμπιπτόντως η κόρη της εργάζεται ως ερευνήτρια στο Αμέρικα και υπήρξε υποψήφια με την παράταξη των Δημοκρατικών..

    Reply
    1. Oannes January 16, 2021 at 11:22 am

      Δεν το ήξερα. Οπότε καθίσταται “ορατός δια γυμνού οφθαλμού” ο μηχανισμός που την προωθεί και την προστατεύει. Το ότι έχει πλάτες φαίνεται από τον αέρα της και απο τον ανεξήγητο έως σκανδαλώδη τρόπο με τον οποίο την γλείφουν διάφοροι Παναγιωτόπουλοι, εκθειάζοντας την “επιστημοσύνη” της, λες και είναι σε θεση να την αποτιμήσουν.
      Πάντως οι αποστάσεις που πρσπαθεί να τηρήσει είναι …ταυτόχρονα και προς τη λάθος κατεύθυνση – συνέχεια του lockdown, και προς τη σωστή – διερεύνηση των στοιχείων. Το ότι αυτό το ζητάει κατόπιν εορτής είναι περίεργο. Προφανώς το ζητάει [υποθέτω αυτό εννοείς] και για περιοχές που παραμένουν αυτή τη στιγμή στο κόκκινο.

      Reply
  2. stcigar January 16, 2021 at 11:41 am

    Καλά δεν το συζητάμε για τις ανακολουθίες που επισημαίνεις, αλλά τουλάχιστον ένα μέρος τους είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αν μπορεί κανείς να εκφραστεί με αυτό τον τρόπο για μια υπόθεση που αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από λάθη και ψέματα.

    Reply
  3. dnk January 16, 2021 at 3:19 pm

    Ακόμα μία “ανακολουθία” είναι κι αυτή της “καλλιέργειας” συναισθημάτων τρόμου στους “προς θεραπεία” ασθενείς.Αν οι “λοιμωξιολογούντες” δημοσιογράφοι-τουλάχιστον αυτοί-ρωτούσαν έναν ογκολόγο(“χτύπα ξύλο”),για παράδειγμα,θα τους έλεγε ότι αυτό που προέχει είναι η καλή διάθεση του ασθενούς.Αλλά ποτέ δεν είναι αργά για “μετάνοια” ή έστω για ένα “συγχωροχάρτι” αντίστοιχο του “πιστοποιητικού εμβολιασμού”.

    Reply
    1. Oannes January 16, 2021 at 6:46 pm

      Το πρότζεκτ αφορά στην καλλιέργεια τρόμου γενικώς και επί μονίμου βάσεως. Κοντά΄στα “ξερά” [τους υγιείς] καίγονται και τα “χλωρά”[οι ασθενείς]. Το ότι κάποιοι φτάνουν έως και στην αυτοκτονία με το που μαθαίνουν ότι έχουν …κορωνοϊό είναι το τελευταίο που θα απασχολήσει τα ερπετοειδή, “ειδικούς”, πολιτικούς και media. Υποθέτω πάντα, ως ψεκασμένος συνωμοσιολόγος.

      Reply

Leave a Reply