ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Ή ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ;

Ο φασισμός δείχνει τα δόντια του. Ο φασισμός έρχεται καλπάζοντας. Ο φασισμός είναι μια καραμέλα που πιπιλάνε πρώτοι οι ίδιοι οι φασίστες: οι Ψαριανοί και οι Μόσιαλοι. Όταν ο “φασίστας” από ουσιαστικό γίνεται επίθετο, πρέπει να επιλέγουμε να μιλάμε [με] ουσιαστικά.
Το πιστοποιητικό εμβολιασμού μοιάζει με αναβαθμισμένο πιστοποιητικό φρονημάτων. Όμως ο θόρυβος γι’ αυτό θα καταπέσει σύντομα: άμα τη ολοκληρώσει της διαδικασίας εγκατάστασης του 5G, το εμβόλιο
θα ενημερώνει “αυτοπροσώπως” για την παρουσία του. Και το 5G …“έρχεται”, αθόρυβα, μαζί με το εμβόλιο.
Ενδεικτικό κατάστασης πραγμάτων: στο πάνελ, δυο ακραία δείγματα παρακμής ενός επαγγέλματος αφερέγγυου από καταβολής του: οι “δημοσιογράφοι”
Γρηγόρης Ψαριανός *, Πάνος Παναγιωτόπουλος, μοιράζονται το ρόλο του καλού και του κακού μπάτσου. Στο ρόλο του κακού, βεβαίως, ο αδίστακτος ΓΨ: με ύφος …μη επιδεχόμενο συζήτηση, υποστηρίζει τον αποκλεισμό από ζωτικές δραστηριότητες [ταξίδια, είσοδος σε δημόσιες υπηρεσίες κοκ] ανθρώπων που …αρνούνται το εμβόλιο. Εμβρόντητος ακούς τον συνάδελφo [αλλά και δικηγόρο] Π. Παναγιωτόπουλο να μιλάει με τη φωνή της λογικής, για “νομικά ζητήματα που εγείρονται εδώ”, τα οποία απορρέουν απ’ το σύνταγμα. Τα οποία, όμως, ευελπιστεί ο Ψαριανός, θα βρεθεί τρόπος να παρακαμφθούν, μια και δεν είναι δυνατό ένα μάτσο ηλίθιοι να διακυβεύουν τη δημόσια υγεία. Οι απόψεις του κυρίου Ψαριανού απηχούν εκείνες του Ηλία – “οι Έλληνες δεν δικαιούνται να έχουν σπίτι” – Μόσιαλου, τις οποίες μπορεί κανείς να καμαρώσει κάτω [βλ. screenshot]
Από “έρευνα” του Σκάι, έχει προκύψει ότι γύρω στο 70% των Ελλήνων είναι έτοιμοι να κάνουν το εμβόλιο. Όμως αυτό ακριβώς είναι το ποσοστό που οι “ειδικοί” θεωρούν επαρκές για την εξασφάλιση της
ανοσίας αγέλης. Με την τελευταία εξασφαλισμένη απ΄τους εμβολιασμένους, προς τι η οργή για τους υπόλοιπους;
Μιλώντας με “τέτοιους ανθρώπους”, εκτός όλων των άλλων
και ηλίθιους [ή υποδυόμενους τους ηλίθιους] καλό είναι να υποχωρεί κανείς στα στοιχειώδη.
“Πάμε λοιπόν”, που θα’λεγε στην “τάξη του” ο
κύριος Γεωργιάδης :
Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του εμβολίου; ο λόγος ύπαρξης του εμβολίου είναι να σε προστατεύει από το να νοσήσεις. Πώς μπορείς να νοσήσεις; όχι βέβαια κολλώντας από κάποιον που δεν έχει τον ιό – από ένα εμβολιασμένο ας πούμε. Αλλά κολλώντας από κάποιον που τον έχει. Έναν, ας πούμε, ανεμβολίαστο. Επομένως
“κολλάω τον ιό” = “κολλάω από φορέα του ιού – ανεμβολίαστο”. Άρα ο λόγος ύπαρξης του εμβολίου είναι να με προστατεύει απ΄αυτόν. Αν, εμβολιασμένος ων, φοβάμαι μην κολλήσω απ’ τον ανεμβολίαστο, ποιό είναι το νόημα του εμβολιασμού in the first place; και κατά ποια έννοια οι, λίγοι σχετικά “αρνητές” θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία;

* Ακούγοντας το αηδιαστικό μούμπλε-μούμπλε κάτω απ΄τη μαύρη μάσκα του, σκέφτομαι ότι …δεν καλλιεργεί απλώς κλίμα “αποδοχής” από ένα διστακτικό πυρήνα δεξιών ψηφοφόρων. Ο πρώην βουλευτής – γυρολόγος έχει κιαλάρει ίσως κάποιο πόστο, θέλει να παίξει πιο ενεργό ρόλο στην υπόθεση “ιός-εμβόλια”.

4
(Visited 235 times, 1 visits today)

10 Comments

  1. stcigar November 29, 2020 at 11:04 am

    Εντωμεταξύ μιλάμε πάντα για ένα εμβόλιο γρίπης (ή καλύτερα κρυολογήματος) που σημαίνει αφενός μεν ότι το ποσοστό επιτυχίας του είναι ούτως ή άλλως μικρό, αφετέρου δε ότι ο ιός μεταλλάσσεται σε τακτά διαστήματα καθιστώντας το άχρηστο. Αυτός είναι κι ο λόγος που η γρίπη κάθε άλλο παρά έχει εξαφανιστεί με την εμφάνιση του σχετικού εμβολίου. Από τη μια είναι να τρελαίνεσαι όταν σκέφτεσαι ότι όλα γίνονται με αφορμή έναν ανύπαρκτο κίνδυνο, από την άλλη όμως δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά. Τώρα μόνο “αυτοί” γνωρίζουν την πραγματική του φύση, αφού αυτοί την έχουν κατασκευάσει, κι εσύ τους ακούς ευλαβικά έχοντας εγκαταλείψει κάθε πίστη στην εμπειρία και τις αισθήσεις. Αναρωτιέμαι αν θα είχαν το ίδιο ύφος χίλιων καρδιναλίων σε περίπτωση που φοβόντουσαν πραγματικά για τη ζωούλα τους. Ας φανταστούμε πόσο διαφορετική θα ήταν η εξέλιξη του ευρωπαϊκού μεσαίωνα (ουσιαστικά της παγκόσμιας ιστορίας) αν οι ιεροεξεταστές δεν πίστευαν απλώς, αλλά ήξεραν με σιγουριά ότι θα μπορούσαν και αυτοί να πάνε στην κόλαση με τις πράξεις τους..

    Reply
    1. Oannes November 29, 2020 at 11:38 am

      Ένα κάποιο ποσοστό “αβεβαιότητας” έχει αφεθεί να αιωρείται περί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων από τους “ειδικούς” και τους κατασκευαστές τους. Η αβεβαιότητα έχει τώρα περάσει σε δεύτερο πλάνο για ευνόητους λόγους [εποχή …συγκομιδής] αλλά θα επανέλθει κάποια στιγμή ως επιχείρημα για την μεγιστοποίηση του ποσοστού των εμβολιασμένων.
      Είναι φανερό ότι τα κεφαλαιώδη ζητούμενα είναι: μάσκες, everything on line, και εμβόλιο, το αποτύπωμα του οποίου θα χρησιμεύει ως ένα είδος αναμεταδότη, αλλά και …δέκτη.
      Τσέκαρε σ’ αυτό το link την “κατάρριψη” τέτοιου είδους “θεωριών συνωμοσίας” από ένα κατάπτυστο δοκτορίσκο https://youtu.be/sFOGBeLPUnY
      που απευθύνεται εν γνώσει του σε ηλίθιους.

      Reply
      1. stcigar November 29, 2020 at 11:49 am

        Τώρα Σωκράτη μου έβαλες δύσκολα. Όταν βλέπω αυτές τις φάτσες με το αυτάρεσκο, αλαζονικό υφάκι.. δεν ξέρω, κάτι παθαίνω🤮

        Reply
        1. Oannes November 29, 2020 at 12:07 pm

          Έχεις τα δίκια σου… Εκ φύσεως ήθελα πάντα να “μελετάω” τη σκέψη του αντιπάλου – έως και βιβλίο του …Soros έχω ξοδέψει λεφτά για να διαβάσω.
          Αλλά εδώ παύει πλέον να έχει νόημα : υπάρχουν τέτοια χάσματα λογικής που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Λέξη-προς-λέξη αυτα που λέει ο “δόκτορ” είναι για τα σκουπίδια. Και το ριλαξάτο, αυτάρεσκο στιλάκι του, τον κάνει οντως ανυπόφορο. Σκέφτεσαι ότι σκόπιμα είναι τόσο υποβαθμισμένος ο λόγος τους ώστε, δια της απαξίωσης να ασχοληθείς μαζί τους, να ευνοείται τελικά το κόνσεπτ “ή εμείς ή αυτοί”

          Reply
          1. stcigar November 29, 2020 at 12:38 pm

            Παλιά κορόιδευα τον πατέρα μου που έβλεπε τις φάτσες του πασόκ στην τηλεόραση κι έβριζε μόνος του. Τώρα τον καταλαβαίνω απόλυτα, παρόλο που απέναντι σ αυτό που εκτυλίσσεται μπροστά μας, οι πρασινοφρουροί του τότε φαντάζουν απλές γραφικότητες, για να μη μιλήσουμε για τον αλήστου μνήμης αυριανισμό..

            Reply
            1. Oannes November 29, 2020 at 1:03 pm

              Ο Αυριανισμός ήταν ο χρυσούς αιών του Περικλέους μπροστά σ’ αυτό εδώ. Πλάκα είχε τις προάλλες, παραμονή 17 Ν, μια εκπομπή όπου διάφορες δημοκρατικές πορδίτσες έκαναν virtue signaling αναπαράγοντας την καθαρεύουσα και το ύφος των χουντικών λογοκριτών, οι οποίοι …έκοβαν σκηνές από ταινίες τύπου “Ευδοκία” ή “Ζαμπρίσκι Πόιντ”. Αυτά τώρα, στην εποχή του Twitter και του Facebook όπου ο μισός ποληθυσμός της Γης είναι λογοκριμένος a priori.

              Reply
  2. stcigar November 29, 2020 at 12:55 pm

    Προσωπικά πάντως και όσο περνάει από το χέρι μου δε σκοπεύω να κάνω ένα εμβόλιο που στην ιδανική περίπτωση θα είναι άχρηστο, στην πιο πιθανή επιβλαβές και στη χειρότερη.. ας μην το συζητάμε καν.

    Reply
    1. Oannes November 29, 2020 at 1:04 pm

      Εμβόλιο μόνο με μπιστόλι στον κρόταφο. Ας έρθει ο …Ψαριανός να μου το κάνει.

      Reply
  3. Anonymous November 29, 2020 at 1:53 pm

    Για ριξε και μια ματια εδω.. Θα σφαχτουνε στην big Pharma μεταξυ τους στο τελος για την Ωραια Εμβολιασμενη
    https://gegonotstomikroskpio.com/2020/11/%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-pfizer-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84/?fbclid=IwAR3lgZ5v7IcJLyTLJfczCEGaI5mdKtnL3en9_gB_5Z9jybDFB6UcDw2yQE

    Reply
    1. Oannes November 29, 2020 at 1:57 pm

      Είχα δει μια πολύ …συντετμημένη βερσιόν αυτού, σε τρεις τέσσερεις διαφορετικές μεριές. Αυτό εδώ είναι χορταστικότατο, thanks!!!

      Reply

Leave a Reply