ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Η χρήστης του Twitter έχει ανεβάσει πλήθος αναρτήσεων με περιστατικά θανάτων, νεαρής ηλικίας ατόμων, που σχετίζονται με τον εμβολιασμό. Ο συσχετισμός αφορά βεβαίως στην χρονική παράμετρο, την οποία οι “ειδικοί” επιμένουν να αγνοούν – ό,τι πιο σκανδαλώδες έχει συμβεί σε μια ιστορία που αποτελεί σκάνδαλο από καταβολής της. Δεν χρειάζεται να πω ότι δεν γνωρίζω την κυρία, μόλις πριν λίγο υπέπεσε στην αντίληψή μου. Θα συνιστούσα να επισκεφτείτε τη σελίδα της [με ένα κλικ στην εικόνα]. Θα δείτε απίστευτα πράγματα, σ’ αυτό το θρεντ, αλλά και πριν και μετά από αυτό.

6
(Visited 106 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar September 15, 2021 at 10:25 am

    Γενικά είμαι διστακτικός ως προς την ερμηνεία παρόμοιων στοιχείων και όχι μόνο για να καθησυχάσω τον εαυτό μου που αναγκάστηκα να κάνω “το εμβόλιο”. Στην Ελλάδα για παράδειγμα πεθαίνουν καθημερινά περίπου 345 άνθρωποι. Από αυτούς ένα ποσοστό 60% έχει εμβολιαστεί το τελευταίο εξάμηνο, ας πούμε χοντρικά 200, εκ των οποίων περίπου 30 θα έχουν εμβολιαστεί τον τελευταίο μήνα, που σημαίνει ότι τουλάχιστον 2-3 εξ αυτών έχουν πεθάνει γύρω από τη μέρα που εμβολιάστηκαν. Ειδικά οι θάνατοι νέων ανθρώπων οφείλονται συχνά σε αδιάγνωστες συγγενείς καρδιοπάθειες και κατατάσσονται στην κατηγορία των “ξαφνικών” ή “ανεξήγητων” θανάτων (στη νεκροψία χαρακτηρίζονται ως “ανακοπή” χωρίς να προσδιορίζονται τα αίτια). Με την ίδια ευκολία θα μπορούσε φυσικά ένας παρόμοιος ή και μεγαλύτερος (αφού το κρυολόγημα κρατάει περισσότερες μέρες από το εμβόλιο) αριθμός θανάτων να αποδοθεί στον κορωνοϊό, πράγμα που γίνεται ήδη καθυπερβολήν. Ακόμα πιο εύκολο είναι παρεμπιπτόντως να αποδοθούν σε οποιαδήποτε αιτία οι θάνατοι των ηλικιωμένων πολυασθενών, των οποίων η πραγματική αιτία είναι ουσιαστικώς αδύνατο να εντοπιστεί με βεβαιότητα. Προφανώς κάποιοι θάνατοι οφείλονται στα εμβόλια και κάποιοι στον κορωνοϊό, αλλά προς το παρόν είναι αδύνατο επιστημονικώς να υποστηριχθεί οτιδήποτε από τα δύο με βεβαιότητα. Μια τέτοια διαδικασία ταυτοποίησης χρειάζεται ούτως ή άλλως χρόνια για να προχωρήσει, υπό τις παρούσες συνθήκες όμως δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί ποτέ.

    Reply
    1. Oannes September 15, 2021 at 11:16 am

      Δεν ξέρω, ενστικτωδώς δεν πιστεύω ότι μπορεί ν’ ακυρωθεί η παράμετρος “ώρες ή μέρες μετά τον εμβολιασμό”, όταν μιλάμε για υγιείς ανθρώπους νεαρής ηλικίας.
      Εννοείται ότι αντίστοιχα με το “θάνατοι από κορωνοϊό” που δεν είναι “από” αλλά “με κορωνοϊό”, μπορεί να ισχύει και το “θάνατοι από / με εμβόλιο” – δεν ξέρω αν το ένα ιστορικό [ως προς 20ρηδες, 30ρηδες και 40ρηδες πάντα] υπερτερεί του άλλου.
      Η διαφορά κατά την άποψή μου εντοπίζεται στο ότι τον μεν ιό μπορούν, κάποιοι, να τον αποφύγουν λαμβάνοντες προφυλάξεις. Ενώ το εμβόλιο γίνεται “αυτοβούλως” οπότε είναι σαν να πηγαίνει κάποιος γυρεύοντας. Με την “ασήμαντη λεπτομέρεια” βέβαια ότι οι υγειονομικοί γκάνγκστερ τον αναγκάζουν να το κάνει, με το πιστόλι στον κρόταφο.

      Reply
  2. stcigar September 15, 2021 at 11:39 am

    Αν το εμβόλιο αφορούσε μια μειοψηφία – όπως δηλαδή συμβαίνει με όλα τα υπόλοιπα φάρμακα – θα ήταν σχετικά εύκολο να διαπιστωθεί αν ο θάνατος οφείλεται σε αυτό ή σε άλλους παράγοντες, αφού το εμβόλιο θα συνιστούσε μια εξαιρετική περίσταση και θα ήταν στατιστικώς απίθανο να συνοδεύεται από άλλη εξαιρετική περίσταση (θάνατος δηλαδή και ειδικότερα νέου). Τώρα που το εμβόλιο το έχει κάνει όλος ο κόσμος και θα συνεχίσει να το κάνει σταθερά και στο μέλλον, είναι πρακτικώς αδύνατο να ξεχωρίσουν οι θάνατοι του εμβολίου από τους θανάτους που θα συνέβαιναν χωρίς αυτό, αφού η δεύτερη περίπτωση σχεδόν δεν υφίσταται. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που οι βιολόγοι έχουν εντοπίσει γονίδια που προκαλούν σπάνιες ασθένειες (αφού υπάρχουν σε λίγους και ξεχωρίζουν σαν τη μύγα στο γάλα) δυσκολεύονται όμως να εντοπίσουν τα γονίδια που δημιουργούν τα κοινά σε όλους χαρακτηριστικά, γιατί ακριβώς είναι ..κοινά σε όλους. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τον κορωνοϊό, ειδικά σε μια περίοδο που προσβάλλει νέους ανθρώπους. Είναι τρομακτικά εύκολο για κάποιον που έχει πρόσβαση στα σχετικά στοιχεία όπως οι γιατροί να προβάλλει την εξαίρεση ως κανόνα δημοσιεύοντας απλά όλες τις εξαιρέσεις και αδιαφορώντας για την πλειοψηφία των περιστατικών. Οι “αρνητές” για κακή τους τύχη εξαρτώνται ως προς την ενημέρωσή τους είτε από τα επίσημα ΜΜΕ είτε από προσωπικές εμπειρίες και κουτσομπολιά με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να χειριστούν την παραπάνω ταχυδακτυλουργία/οφθαλμαπάτη στην έκταση που το κάνουν οι αντίπαλοί τους.

    Reply
    1. Oannes September 15, 2021 at 6:16 pm

      Το βίντεο στο οποίο μιλάει ο δρ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης
      https://oannes.gr/%ce%b4%cf%81-%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%b1%cf%81%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-must-see/ [post μετ’ ευφήμου μνείας σε σένα]
      δίνει πειστικά κατά την άποψή μου προβάδισμα στους θανάτους απ΄τα εμβόλια: από τέλος Φεβρουαρίου μέχρι και τον Ιούνιο, υπάρχει καταφανής αύξηση της γενικής θνησιμότητας σε σχέση με τον αντίστοιχο μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας, με ειδοποιό διαφορά από πέρσι [νέο γεγονός] τα εμβόλια. Ειδικά τον Ιούνιο 2021 [μέχρι τότε υπήρχαν στοιχεία] υπήρχαν 2.000 θάνατοι περισσότεροι από τον Ιούνιο του 2020.

      Reply
  3. stcigar September 15, 2021 at 8:41 pm

    Το βίντεο το έχω βεβαίως παρακολουθήσει (όπως και οτιδήποτε ανεβάζεις) χωρίς όμως να με πείσει απόλυτα, για λόγους που δεν οφείλονται στην ανεπάρκεια ή στην ανεντιμότητα του ανθρώπου που μάλιστα δίνει ακριβώς την αντίθετη εντύπωση. Καταρχάς κι εγώ πιστεύω πως οι θάνατοι από τα εμβόλια είναι περισσότεροι από τους θανάτους από κορωνοϊό, χωρίς όμως να είμαι σε θέση να το αποδείξω, ενώ συγχρόνως αμφότεροι στο μέλλον μπορεί να ξεπεράσουν ακόμα και τις σημερινές τερατώδεις εκτιμήσεις. Η έρευνα περί γενικής θνησιμότητας που είχα κάνει πέρσι την άνοιξη όχι μόνο είναι αδύνατο να επαναληφθεί γιατί τα σχετικά στοιχεία έχουν πλέον αλλοιωθεί κατά βούληση, αλλά και ο χαρακτήρας της ήταν κυρίως περιγραφικός και όχι ερμηνευτικός. Με άλλα λόγια έδειχνε ότι απλώς οι θάνατοι από κάθε πιθανή αιτία δεν διέφεραν ουσιαστικώς από τους θανάτους των προηγούμενων ετών, κάτι που σε γενικές γραμμές μιλάει από μόνο του. Σε περίπτωση που έδειχνε αυξημένους ή μειωμένους θανάτους, αυτό θα ήταν κάτι που απαιτούσε μια ερμηνεία λίγο πολύ αυθαίρετη. Στην προκειμένη περίπτωση, ακόμα κι αν πάρουμε τοις μετρητοίς τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ (η οποία κατά τη γνώμη μου τα μαγείρεψε ώστε οι “παραπανίσιοι” θάνατοι να χρεωθούν στον κορωνοϊό κατά τα χνάρια του CDC) ο λόγος της αύξησης θα μπορούσε να χρεωθεί στα εμβόλια, στον κορωνοϊό, στην κλιματική αλλαγή, σε περιστασιακή στατιστική διακύμανση κλπ. Κατά την προσωπική μου άποψη, αν όντως υπήρξε στατιστικά σημαντική αύξηση θανάτων, αυτή οφείλεται άμεσα ή έμμεσα στα μέτρα κατά της πανδημίας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται φυσικά και τα εμβόλια. Τελευταία πάντως δεν δίνω καμία σημασία σε νούμερα και στατιστικές γιατί έχω διαπιστώσει με τα ίδια μου τα μάτια ότι αλλοιώνονται απροκάλυπτα. Περισσότερο στηρίζομαι στη διαίσθηση και στην αφηρημένη λογική που μέχρι στιγμής μου έχουν εξασφαλίσει τουλάχιστον 90% ακρίβεια προβλέψεων, πράγμα που προσωπικά με σοκάρει γιατί δεν είναι κάτι που συνέβαινε και στο παρελθόν. Anyway λεπτολόγες αναλύσεις όπως οι παραπάνω, αν και αποδίδουν την τρέχουσα ρευστή κατάσταση των πραγμάτων – γιατί ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες – σπέρνουν απλώς την αμφιβολία και δεν έχουν καμία πρακτική επίδραση στο ευρύ κοινό που τις βρίσκει ακατανόητες και κουραστικές και ζητάει μόνο κάτι να πιστέψει, όσο αλλόκοτο και τρομακτικό κι αν είναι κατά βάθος. Ή όπως το είχε θέσει ο Νίτσε “προτιμάει να πιστεύει στο τίποτα παρά να μην πιστεύει τίποτα”.

    Reply

Leave a Reply