“ΠΑΝΔΗΜΙΑ” : THE BEST IS YET TO COME?

…Ένα αίσθημα ανακούφισης, κι ένας αέρας “δικαίωσης” κυριαρχούν στα social media. Λες και όλα τα σχετικά με πανδημίες και εμβόλια ανήκουν στο παρελθόν, κι αυτό που απέμεινε είναι οι …αποζημιώσεις απ’ την AstraZeneca.
Έχω αναφερθεί επανειλημμένα στην
Global Pandemic Treaty που ετοιμάζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (πρώτη αναφορά πέρσι εδώ). Η συνθήκη εγκρίνεται άνευ απροόπτου εντός των ημερών, απ’ τη συντριπτική πλειονότητα των κυβερνήσεων του πλανήτη, οι οποίες εκχωρούν πρωτοφανείς εξουσίες στο διευθυντήριο του ΠΟΥ. Η ίδια η επιλογή της στιγμής για τον “σάλο” με την AsrtraZeneca υποδηλώνει την πιθανότητα να πρόκειται για κίνηση αντιπερισπασμού.
Παρακολουθείστε αν θέλετε αυτό το πρόσφατο βίντεο. Και συνδυάστε το με το ότι …από δω το πάνε, από κει το φέρνουν, είτε με μια καινούργια “επικίνδυνη” variation του Covid, είτε με τη Γρίπη των Πτηνών (στην Αμερική γίνεται πλέον ντόρος – εν όψει
εκλογών, όπως την προηγούμενη φορά…) ίσως πρέπει να ετοιμαζόμαστε για νέο γύρο. Ο οποίος θα είναι, πιθανώς, το real thing…

4
(Visited 41 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Timothy Price May 9, 2024 at 7:39 pm

  Power hungry governments can’t let go of what they see is a good thing. What better way to control people than by creating pandemics.

  Reply
  1. Oannes May 9, 2024 at 8:38 pm

   Exactly. But “real fun” will start when things, as true experts like Geert Vanden Bossche anticipate, get out of control.

   Reply

Leave a Reply