ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΨΕΥΤΟΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ

Από το ρεπορτάζ της ημέρας [in.gr]
Μπορεί τα νέα μέτρα, κυρίως για τους ανεμβολίαστους, να τέθηκαν σε εφαρμογή μόλις το περασμένο Σάββατο,
ωστόσο γίνεται αντιληπτό ότι η χώρα μας βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή στη μάχη της με τον κοροναϊό…
…Τα κρούσματα στην Ελλάδα έφτασαν την Δευτέρα μια ανάσα από τις 9.000, με του επιστήμονες να επισημαίνουν πως είναι στο χέρι μας να αποφύγουμε ακόμα ένα
«μαύρο» ορόσημο, σπάζοντας το «φράγμα» των 10.000 κρουσμάτων…
…Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο στο επιστημονικό, όσο και στο κυβερνητικό επιτελείο προετοιμάζονται για το απευκταίο σενάριο που η κατάσταση ξεφύγει και δεν καταφέρουμε να δαμάσουμε αυτό το 4ο κύμα. 
H επιτροπή των ειδικών προετοιμάζει τα επόμενα περιοριστικά μέτρα, τα οποία θα παραδώσει στην κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα, εφόσον της ζητηθούν.
Συγκεκριμένα λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι ειδικοί είναι έτοιμοι να βάλουν στο τραπέζι τα παρακάτω μέτρα:
Ωράριο ως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα στην εστίαση και την ψυχαγωγία σε όλη την Ελλάδα.
Περιορισμό του ποσοστού κάλυψης με βάση τα τετραγωνικά σε εστιατόρια, καφέ, κέντρα διασκέδασης αλλά και σούπερ μάρκετ και καταστήματα.
Βέβαια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, από την κυβέρνηση δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι ακολουθήσουν τα εν λόγω μέτρα.
Ο λόγος είναι ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να τηρήσει δυο βασικές αρχές: να μην υπάρξουν ξανά γενικευμένα lockdown, αλλά
ούτε και περιορισμοί στους εμβολιασμένους.
Έτσι, από την πλευρά της, η κυβέρνηση συζητά τον περιορισμό κάλυψης ανά τετραγωνικό, αλλά είναι προσανατολισμένη σε μέτρα μόνο για ανεμβολίαστους, όπως είναι: 
Η απαγόρευση εισόδου σε χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας αν συνεχιστεί η έξαρση της πανδημίας
Αύξηση των διενεργούμενων τεστ.


Με τον σταθερά χαμηλό αριθμό νεκρών παρά τις αλλεπάλληλες “εκτοξεύσεις” των κρουσμάτων, θα περίμενε κάποιος να επισημανθεί η επίρρωση της επισήμανσης του κυρίου Κούβελα : η κυρίαρχη Μετάλλαξη είναι πιο μεταδοτική [μιάμιση φορά για την ακρίβεια] αλλά πολύ
ασθενέστερη.
Πού τέτοια τύχη. Aντ’ αυτού, με τα …θετικά αποτελέσματα σε
τεστ – παρωδίες * να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, αυτή εδώ δεν είναι η πανδημία των ανεμβολίαστων όπως την ονόμασε ο evil clown – πρωθυπουργός της χώρας, αλλά η πανδημία των ψευτοκρουσμάτων.
…Και της φετιχιστικής αγαλλίασης με την οποία ειδικοί και μίντια τρομοκρατούν τον κόσμο αναφερόμενοι σε ορόσημα και φράγματα [“στο χέρι μας να αποφύγουμε ένα ακόμα ‘μαύρο’ ορόσημο, σπάζοντας το φράγμα των 10.000 κρουσμάτων”].
Παρεμπιπτόντως τo χυδαίο
pattern που είχαμε επισημάνει παλαιότερα επιστρέφει : 1. παίρνουμε σειρά νέων μέτρων 2. αντί να περιμένουμε να δούμε αν αποδίδουν, περνάμε με συνοπτικές διαδικασίες στα επόμενα.
Αλλά αυτό που προορίζεται να γράψει ιστορία είναι το …“όχι περιορισμοί στους εμβολιασμένους”. Κάποιοι απ’ την επιτροπή και την κυβέρνηση,
θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει, όταν κάποια στιγμή γίνει [;] η αποτίμηση των πεπραγμένων.
Γιατί η αλήθεια βγάζει μάτια. Και δεν υπάρχει δικαστήριο επί Γης το οποίο θα πεισθεί ότι δεν την έβλεπαν.

* Ένας φαρμακοποιός με τον οποίο μιλούσα χτες, δεν δεχόταν επ’ ουδενί τα περί αφερεγγυότητας του PCR test που έχουν ανακοινωθεί από το αμερικανικό CDC, συνοδευόμενα από εντολή απόσυρσης από φαρμακεία / κέντρα υγείας μέχρι τον Δεκέμβριο. Στην επιμονή μου να το τσεκάρει στο site του ίδιου του οργανισμού, η απάντησή του ήταν : “θα μου επιτρέψετε να ξέρω καλύτερα, πρόκειται για τη δουλειά μου…”
Ό,τι πεις εσύ αφεντικό. Κατά τ’ άλλα, όσοι ενδιαφέρονται, ας ρίξουν μια ματιά στο post του Ιουλίου
CDC : ΤΟ PCR TEST ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ

3
(Visited 58 times, 1 visits today)

Leave a Reply