Ο ’54ΧΡΟΝΟΣ’, Η ’15ΧΡΟΝΗ’, ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

«Ο 54χρονος παρέσυρε την έφηβη και την έπεισε να μπει στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να κλειδώσει τις πόρτες και την οδήγησε στο υπόγειο airbnb των Σεπολίων όπου και τη βίασε. Ο συλληφθείς, κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 348Α Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων», 322 Π.Κ. «Αρπαγή» και 336 παρ. 3 Π.Κ. «Βιασμός Ανηλίκου», ενώ οι έρευνες των έμπειρων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για τον εντοπισμό των δύο μυστηριωδών ανδρών που δηλώνουν αστυνομικοί της ΓΑΔΑ συνεχίζονται.

Στις 12:30 της 3ης Μαρτίου, η 15χρονη, αφού μόλις είχε τελειώσει το σχολείο στον Κολωνό, συνάντησε εκεί τον ανωτέρω άντρα, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα αμάξι χρώματος θαλασσί και αφότου της έδωσε μία τραπεζική κάρτα, όπως της είχε δηλώσει ότι θα της έδινε στα μηνύματα, τράπεζας Πειραιώς, prepaid συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ την εξανάγκασε να εισέλθει εντός του οχήματος. Κατόπιν αυτών, και αδυνατώντας η 15χρονη να αποχωρήσει από το όχημα, την οδήγησε σε άγνωστο ημιυπόγειο διαμέρισμα πιθανόν μονοκατοικία, το οποίο όπως της ανέφερε το νοίκιασε μέσω airbnb και ενδεχομένως στην περιοχή των Σεπολίων. Εκεί, ο συγκεκριμένος εξανάγκασε σε συνουσία το ανήλικο θύμα και έπειτα η μαθήτρια αποχώρησε από το διαμέρισμα.
Το πρωί της 11ης Μαρτίου, εντόπισαν τον παιδόφιλο μεσήλικα στο λιμάνι της Κυλλήνης και του πέρασαν χειροπέδες».
[Από το …καλογραμμένο όπως πάντα ρεπορτάζ του
in.gr – το πλήρες κείμενο εδώ]

Παρατηρεί κάποιος μια διαδικασία διαστρέβλωσης εννοιών, αρχίζοντας από εκείνη του
“παιδόφιλου”. Εκτός αν μια κοπέλα 15 χρόνων είναι παιδί, από εκείνα που παίζουν με τις κούκλες τους, να πούμε. Ή η παιδική ηλικία, μέσω μιας νέας, κρυφής νομοθετικής ρυθμίσεως, εκτείνεται πλέον μέχρι την ενηλικίωση [τα 15 είναι, συμφώνως τω νόμω, η “ηλικία συναίνεσης”].
Παρατηρεί επίσης κάποιος τις αντιφάσεις του κειμένου : κατ’ αρχήν ο 54χρονος πείθει την 15χρονη [“έφηβη” προς το παρόν] να μπει στο αυτοκίνητο. Πέντε σειρές μετά, η πειθώ εχει γίνει …εξαναγκασμός. Σε άλλες δυο η έφηβη έχει επιστρέψει στην παιδική της ηλικία. Θα εξαναγκαστεί να μπει στο αμάξι, αφού πρώτα παραλάβει την
τραπεζική κάρτα που ο “παιδόφιλος” της είχε υποσχεθεί ότι θα της δώσει * [!]. Εν συνεχεία, αδυνατώντας να βγει απ’ το αμάξι, αδυνατώντας να φωνάξει, να αντισταθεί, να κάνει ο,τιδήποτε, ακολουθεί τον 54χρονο στο σπίτι, όπου εξαναγκάζεται σε συνουσία, λίγο πριν αποχωρήσει από το διαμέρισμα.
Θα πει κανείς … γιατί το κάνεις θέμα;
Γιατι εντυπωσή μου είναι ότι κάποιοι μας
περιγελούν μέσα στα μούτρα μας. Ότι ο τρόπος με τον οποίο σερβίρεται μια ιστορία σαν αυτή δεν διαφέρει απ’ το πώς πλασσάρονται τα περί τοξικού αρσενικού, “επέμβασης” στα 12 από δυσφορία φύλου, ή έκτρωσης που η γυναίκα έχει δικαίωμα να κάνει στον 9ο μήνα της κύησης.
Πρόκειται για διαδικασία ψυχικού
βιασμού του νοήμονα ανθρώπου, ο οποίος εξαναγκάζεται να δεχτεί χοντροκομμένα ψέματα σαν πραγματικότητες, φτάνοντας τελικά να τα αναπαραγάγει ο ίδιος. Είναι το 1984 με σάρκα και οστά, και το “μορατόριουμ” σε ζητήματα πολιτικής ορθότητας είναι πιο επίφοβο κι απ’ το γενικευμένο πολιτικό ξεπούλημα.

* Είναι προφανές ότι η συμφωνία ήταν να συναντηθούν, να πάρει την κάρτα και να …εξαφανιστεί, αποχαιρετώντας για πάντα τον γενναιόδωρο άγνωστο.


5
(Visited 143 times, 1 visits today)

10 Comments

  1. stcigar March 12, 2023 at 10:25 pm

    Βασικά το ανήθικο από αισθητικής απόψεως είναι ότι – όπως και στις περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις – η πιτσιρίκα πήγε μαζί του για τα λεφτά. Και φυσικά ότι με το που την ανακάλυψαν τον κατηγόρησε για βιασμό.

    Reply
    1. Oannes March 12, 2023 at 11:18 pm

      Αυτό προφανώς ισχύει για την ηλικιακή ομάδα του εν λόγω και άνω. Αλλά για νεότερους, ιδίως thirtysomethings και κάτω, διόλου σπάνια είναι τα ίδια τα μικρά που ορμάνε.
      Για όσους δεν έχουν IQ αμοιβάδας, ή δεν [παριστάνουν ότι] ζουν σε άλλο πλανήτη, ένα υπολογίσιμο ποσοστό ανηλίκων ποικίλων ηλικιών, συναινούν ή και προκαλούν στα ίσα “ενδιαφερόμενους” ενήλικες.
      Στη συνέχεια, με το που θα γίνει η φάση τσακωτή, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να διηγηθούν …τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασαν.
      Το πιο ενδιαφέρον ίσως είναι ο συνδυασμός 1. μιας απροκάλυπτης σεξουαλικοποίησης των κοριτσιών από μικροτάτης ηλικίας, χάρη στην “ευεργετική” επίδραση της pop culture και 2. μιας απίστευτης πουριτανοποίησης ως προς τη συμπεριφορά των ανδρών : ο περίφημος πιλότος – δολοφόνος της Καρολάιν διεσύρετο μεταξύ άλλων ως “ανώμαλος παιδεραστής” γιατί η σχέση είχε ξεκινήσει οταν αυτός ήταν 27 ξέρω γω, κι αυτή 16!
      Αν αναλύσει κανείς το θέμα προκύπτουν ενδιαφέροντα συμπεράσματα, στα οποία θα αναφερθώ επανερχόμενος.

      Reply
      1. stcigar March 12, 2023 at 11:33 pm

        Ο Πλάστης ως γνωστόν έκανε κορίτσια και αγόρια να τεκνογονούν από τα 12 έως και τα 45 τα πρώτα και ως τα 75 τα δεύτερα. Όλα τα υπόλοιπα εκ του πονηρού.

        Reply
        1. Oannes March 13, 2023 at 7:37 am

          Συμφωνώ απολύτως ως προς τις ώριμες γυναίκες οι οποίες συγκέντρωναν πάντα την προτίμηση μου – ως προς τα μικρά, πέρα από το αισθητικό σκέλος, υπάρχουν εύλογα προβλήματα, τα οποία καθιστούν κωμωδία τη σκέψη σύναψης οποιασδήποτε σχέσης. Και μου φαινόταν πάντα τουλάχιστον περίεργο το φαινόμενο διαφόρων πενηνταροεξηντάρηδων που στρέφονται ακριβώς σ’ αυτή την ηλικία στις μικρούλες [τι είδους ερωτική σχέση μπορεί να υπάρχει χωρίς ψυχική επαφή, και τι είδους ψυχική επαφή μπορεί να υπάρχει μεταξύ ενός 54χρονου και μιας 15χρονης ας πούμε; τα παραπάνω βεβαίως είναι προσωπικές σκέψεις / εκτιμήσεις και το τελευταίο πράγμα που δικαιούται κανείς είναι να παίρνει το …φραγγέλιο].
          Όντως όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και εξυπηρετούν στάνταρ πολιτικές ατζέντες.
          Επειδή άλλωστε ο Θεός μας έχει δώσει στοιχειωδώς καλή μνήμη, θυμόμαστε πράγματα όπως αυτά που μου έρχονται αυτόματα στο νου [και πλήθος άλλα] :
          1. Την Μαλβίνα Κάραλη να δηλώνει περήφανη και περιχαρής ότι επέλεξε να κάνει την κόρη της στα 15 ώστε να περιορίσει όσο γινόταν το γενεακό χάσμα.
          2. Μια διάσημη το πάλαι Ελληνίδα τραγουδίστρια της οποίας το όνομα, όντας εν ζωή δεν [ξέρω αν έχω το δικαίωμα και ως εκ τούτου δεν] αναφέρω, η οποία με το ίδιο ακριβώς attitude δήλωνε στα middle ’70s ότι γέννησε τον αγαπημένο της γιο στα 12.
          3. Τη Μελίνα Μερκούρη να δηλώνει αυτοβιογραφούμενη σε τηλεοπτικό πάνελ των middle ’80s, ότι στα 12 ή τα 13 – not sure about that – είχε βάλει στο μάτι έναν ώριμο άνδρα, παντρεμένο μάλιστα, 30ρη-40ρη – not sure about that either. Ότι εκείνος την απέρριπτε αρχικά αλλά …μια Μελίνα Μερκούρη δεν θα το έβαζε κάτω έτσι εύκολα, κι έτσι τελικά …τον κατέκτησε. Εμφανής ήταν στη διάρκεια της αφήγησης η ευωχία στα πρόσωπα φίλων και κολάκων.

          Reply
          1. stcigar March 13, 2023 at 9:53 am

            Μην ξεχάσουμε φυσικά και από την αντίστροφη πλευρά τον Μακρόν. Αλλά οι γνωστές και άγνωστες περιπτώσεις δεν έχουν τέλος. Για να μην αναφέρουμε το τι γίνεται απροκάλυπτα στις ηλικίες του γυμνασίου όσο οι γονείς τους είναι απασχολημένοι να παπαγαλίζουν τις εκ των media εκπορευόμενες ψευτοπουριτανικές αμερικανιές.

            Reply
      2. stcigar March 13, 2023 at 12:56 am

        Όχι δηλαδή ότι θέλω να υποτιμήσω με οποιονδήποτε τρόπο τις γυναίκες από την εμμηνόπαυση και μετά. Μη σου πω κιόλας ότι, αφού έχουν ή δεν έχουν εκπληρώσει τις τυπικές τους υποχρεώσεις, αρχίζουν – οι γνησιότερες τουλάχιστον από αυτές – να καταλαβαίνουν what the fuck is all about.

        Reply
  2. stcigar March 13, 2023 at 11:59 am

    Γενικότερα τις τελευταίες δεκαετίες και ταυτόχρονα με την παιδοκολακία καλλιεργήθηκε η αντίληψη ότι τα παιδιά δεν είναι κανονικοί άνθρωποι, ότι μέχρι να “ενηλικιωθούν” είναι ανεύθυνα και ηλίθια, ότι κατά βάση δεν διαφέρουν και πολύ από τα ζώα. Και σα να μην έφτανε αυτό, τα τελευταία χρόνια η παραπάνω αντίληψη επεκτάθηκε στους μεγάλους!!

    Reply
    1. Oannes March 13, 2023 at 12:11 pm

      …Με την σιωπηρή δε “κατάργηση” της εφηβείας, οδηγείται κανείς στο φαινόμενο ατόμων που μέχρι τη στιγμή της ενηλικίωσης αντιμετωπίζονται ως “αγγελούδια”. Πέφτει για ύπνο το “αγγελούδι”, και την επόμενη ξυπνάει, σηκώνεται και πάει στο εκλογικό κέντρο και ψηφίζει.

      Reply
      1. stcigar March 13, 2023 at 12:20 pm

        Ακριβώς. Αν η όλη κατάσταση δεν ήταν εκ του πονηρού, θα έλεγε κανείς ότι όσοι τα λένε αυτά δεν έχουν δει ποτέ παιδί από κοντά ή δεν έχουν υπάρξει ποτέ παιδιά. Με την απίστευτη αμνησία που κυριαρχεί βέβαια παντού, κι αυτό ακόμα δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

        Reply
        1. Oannes March 13, 2023 at 12:38 pm

          Φοβάμαι οτι συμβαίνει αυτό που αναπόφευκτα γίνεται με όλους τους ψεύτες. Αργά ή γρήγορα αρχίζουν να πιστεύουν οι ίδιοι τα ψέματά τους. Άσε δε τους αποδέκτες, που αποβλακωμένοι ή μάλλον αποκτηνωμένοι πλέον [κρίνω από δικούς μου γνωστούς, unfortunately] είναι έτοιμοι να δεχτούν τα πάντα στο όνομα της “ασφάλειας”.
          We’ve fallen on hard times.

          Reply

Leave a Reply