“Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”, ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Όχι για σεξουαλική, αλλά για …εργασιακή βία κατηγορείται ο Γιώργος Κιμούλης από συναδέλφους του. Μπορεί κανείς να καμαρώσει την ανάρτηση της μιας από αυτές κάτω – περαιτέρω σχόλια περιττεύουν. Μετά την “πρώτη” της κυρίας Μπεκατώρου, υπήρχε περίπτωση να μην ξεκινήσει ένα αέναο “σουξουμούξου μανταλάκια”, με γυναίκες που καταγγέλλουν συμπεριφορές ανδρών, τις οποίες είχαν παραλείψει να καταγγείλουν “εν τη γενέσει”; το pattern είναι απλό: “ένοχος” είναι παντού και πάντα ο άνδρας. Στη σπάνια περίπτωση που το θύμα του άνδρα δεν είναι γυναίκα, είναι κάποιος ομοφυλόφιλος, όπως επισημαίνει ο αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας / μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας κύριος Λώλης.

Ένα είναι πάντως προφανές: στην κοινωνία μας, η βία εκ μέρους γυναικών είναι φαινόμενο άγνωστο. Κι αν είναι άγνωστο προς τις εκπροσώπους του φύλου τους, ή προς …ομοφυλόφιλους, καλύτερα μη μιλήσουμε για βία από γυναίκες προς άνδρες: κινδυνεύουμε να καταλήξουμε διαμελισμένοι απ’ τις παραδομένες στο διονυσιακό πνεύμα φεμινίστριες του “Ο Βιαστής Είσαι Εσύ”, μπροστά στο ελληνικό κοινοβούλιο.

4
(Visited 151 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. stcigar January 27, 2021 at 5:23 pm

    Αν πάντως αυτές είναι πραγματικά οι χειρότερές τους εμπειρίες, αυτές για τις οποίες περίμεναν δεκαετίες ολόκληρες μέχρι να βρουν το θάρρος για να.. μιλήσουν, οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να έζησαν quite a life.

    Reply
    1. Oannes January 27, 2021 at 6:05 pm

      Έλα ντε. Κόσμος και κοσμάκης περνάει τα πάνδεινα, κι απλώς σφίγγει τα δόντια και πάει παρακάτω. Κι έχεις αυτά τα ατομάκια να μας ζαλίζουν με το πώς “ένιωσαν” με το ένα και το πώς “ένιωσαν” με το άλλο. Όλο αυτό το αηδιαστικό self indulging είναι προϊόν της ανωμαλίας που σπέρνει το διαδίκτυο. Και η έξαρση της πολιτικορεκτίλας ακόμα, σπορά δική του είναι.

      Reply
    2. Oannes January 27, 2021 at 6:10 pm

      Μια φυσιολογική γυναίκα σαν κι αυτές που ξέρουμε όλοι, θα έπαιρνε κωλοφεράντζα τον οποιοδήποτε μαλάκα, θα τον έβαζε στη θέση του και το πράγμα θα τελείωνε εκεί. Σιγά το δύσκολο κιόλας. Τα άτομα μας δουλεύουν κανονικά και με το νόμο.

      Reply
  2. stcigar January 27, 2021 at 6:22 pm

    Exactly that👍

    Reply
    1. Oannes January 28, 2021 at 11:37 am

      Έχουμε να δούμε πράματα και θάματα, όσοι και όσο αντέξουμε δηλαδή. Ευτυχώς, κάνοντας μια αναδρομή της πορείας μου από εφηβείας και εντεύθεν, δεν θυμάμαι κάποια περίπτωση απ’ την οποία να κινδυνεύω να κατηγορηθώ για …σεξουαλική παρενόχληση.
      Ο λόγος πάντως που είμαστε ασφαλείς είναι άλλος: οι κατηγορίες διακινούνται αποκλειστικά από, και προς …celebrities.

      Reply
  3. stcigar January 28, 2021 at 12:25 pm

    Εγώ είχα χουφτώσει κανά δύο συμμαθήτριές μου στο γυμνάσιο..😇 No hard feelings I hope🤕

    Reply
    1. Oannes January 28, 2021 at 12:31 pm

      Keep your fingers crossed!👲👲👲

      Reply

Leave a Reply