ΟΙ “ΗΡΩΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ”, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ

Μετά το ακαταδίωχτο των ειδικών δηλαδή των μελών των επιτροπών που «διαχειρίζονται» την πανδημία τώρα έρχεται και το ακαταδίωχτο από «σφάλματα και παραλείψεις» των γιατρών, που θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού στο ΕΣΥ, όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το ζήτημα της προώθησης ειδικής ρύθμισης με την οποία θα προστατεύονται με το ακαταδίωκτο οι γιατροί που συμβάλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας στο ΕΣΥ, συμπεριλαμβανομένων και των ιδιωτών που θα δεχτούν να προσφέρουν, μιλώντας στη Σύνοδο των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων όλης της χώρας, που διεξήχθη σήμερα στην Αθήνα υπό τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. [pronews.gr]

Γίνεται φανερό ότι η κίνηση του κυρίου Πλεύρη είναι στο πλαίσιο παζαρέματος με τους επίδοξους “ήρωες γιατρούς” του
ιδιωτικού τομέα. Εμείς να θυμίσουμε [επί ματαίω] ότι υπεράνω του νόμου είναι μόνο οι δικτατορικές / κατοχικές κυβερνήσεις και οι συνεργάτες τους.
Ταυτόχρονα η κυρία Θεοδωρίδου [να έχει το ακαταδίωκτο κι αυτή; – ρητορική ερώτηση] μας ενημερώνει ότι, όποιος διπλά εμβολιασμένος νοσήσει [που σημαίνει, αποκτά ανοσία, χάρη και στη νόσηση] οφείλει να κάνει επειγόντως και την τρίτη δόση, γιατί θεωρείται ανεμβολίαστος.
Προσοχή : όχι πρόσωπο ευρισκόμενο
εν κινδύνω αλλά …ανεμβολίαστος : πρόκειται για την λέξη που υποκαθιστά οσονούπω, με τρόπο φετιχιστικό και τελετουργικό, τη λέξη “ευάλωτος”.
Σε όχι ιδιαίτερο βάθος χρόνου [η ιδιότητα του ανεμβολίαστου] θα ενσωματωθεί στον ποινικό κώδικα, πιθανώς ως κακούργημα. Ήδη, η αντιμετώπιση των πρώην “ηρώων υγειονομικών” είναι πολύ σκαιότερη από την επιφυλασσόμενη σε
εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Το αφήγημα [μπορείς να το πεις και “σχέδιο”] είναι τόσο στεγανό, τόσο καλά προωθημένο από δελτία ειδήσεων και πρωινάδικα
*, ώστε …η αποτυχία κάθε τσαρλατανισμού των “ειδικών” γίνεται σκαλί για τον επόμενο.

* …με τη συνεπικουρία του διανοητικού ναδίρ στο οποίο οδήγησαν τον κόσμο δεκαετίες κατεργασίας του απ’ τα προπαγανδιστικά μίντια. Με τελευταίο καρφί στο φέρετρο του “πολίτη” – brain dead, το καλό μας διαδίκτυο.


3
(Visited 58 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar November 14, 2021 at 11:10 am

    Μα γιαυτό εξάλλου οι γιατροί “αγαπάνε κορωνοϊό”: είναι η μοναδική ασθένεια που η κατάληξη του ασθενούς παρουσιάζεται ως επιτυχία. Δεδομένου τώρα ότι στην πραγματικότητα δεν είναι καν ασθένεια και αποτελεί απλώς μετονομασία πάσης νόσου και πάσης μαλακίας, κάθε ιατρική αποτυχία θα φορτώνεται από δω και πέρα στους.. ανεμβολίαστους.

    Reply
  2. stcigar November 14, 2021 at 1:03 pm

    Για να λέμε πάντως και του στραβού το δίκιο, δεν συμμερίζονται όλοι – τι ποσοστό αποτελούν βεβαίως δεν το γνωρίζω – οι “εμβολιασμένοι” την επίσημη τιμωρητική γραμμή απέναντι στους “ανεμβολίαστους”. Σε πάρα πολλές καφετέριες και ταβέρνες ο κόσμος κάθεται αποκλειστικά έξω, παρόλο που υπάρχει άφθονος χώρος μέσα στο μαγαζί και ο καιρός έχει κρυώσει αισθητά. Φαντάζομαι ότι το κάνουν από συμπαράσταση προς τους αναξιοπαθούντες ή ακόμα και από ντροπή, γιατί προφανώς δεν είναι όλοι ανεμβολίαστοι. Εντάξει, αν σε μια παρέα υπάρχει έστω κι ένας ανεμβολίαστος, θα πρέπει όλοι αναγκαστικά να καθήσουν μαζί του – αλλά πάντως το κάνουν. Επιπλέον σε πολλά low profile εμπορικά μαγαζάκια ούτε καν διανοούνται να σου ζητήσουν πιστοποιητικό..

    Reply
    1. Oannes November 14, 2021 at 1:11 pm

      Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό, μακάρι να πάει έτσι.
      Θα προτιμούσα να μην ακούγονται εκ μέρους των “επαγγελματιών της εστίασης” διάφορα του τύπου “εμείς θεωρούμε σωστά τα νέα μέτρα, αλλά να μας στηρίξει και η κυβέρνηση”, συνοδευόμενα από το υπερβατικά κατάπτυστο “γιατί δεν επιβάλλονται πιστοποιητικό και τεστ στα …λεωφορεία και τα σούπερ μάρκετ;”

      Reply
      1. stcigar November 14, 2021 at 1:39 pm

        Και στα λεωφορεία πάντως, παρόλο που τις ώρες αιχμής γίνεται κυριολεκτικά το έλα να δεις, ένα μεγάλο ποσοστό φοράει τη μάσκα κάτω από τη μύτη -πρώτος και καλύτερος ο yours truly- ενώ συχνά παίρνει το μάτι μου και διάφορους νεαρούς/νεαρές που εκθέτουν σε κοινή θέα τα ευειδή προσωπάκια τους. Για κενές θέσεις φυσικά μεταξύ των καθημένων ούτε κουβέντα..

        Reply

Leave a Reply