ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ BIDEN

Ο Tucker Carlson καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα με μας μια βδομάδα πριν [THAT JOE AIN’T FUNNY ANYMORE] : είναι οι ίδιοι οι Democrats που θέλουν να ξεφορτωθούν τον, εκτός ελέγχου πλέον, “Πρόεδρο των ΗΠΑ”.
Αξίζει κανείς να παρακολουθήσει το βίντεο από την εκπομπή, περιλαμβάνον στιγμιότυπα ενδεικτικά του κλίματος που δημιουργείται σιγά-σιγά γύρω από τον Dementia Joe. Αν δεν τον είχα αντιπαθήσει τόσο όλο αυτό το διάστημα,
θα τον λυπόμουν.
Λίγο δύσκολο βεβαίως, όταν ξέρω ότι μεγάλο μέρος της ευθύνης για ό,τι έρχεται καταπάνω μας, ανήκει σ’ αυτόν και τη συμμορία που τον έφερε στην εξουσία.
Τώρα, να διατυπώσει κανείς, ξανά, την απορία, πώς αυτό που έκανε “μπαμ” [για μας] απ’ την στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του, χρειάστηκαν δύο χρόνια για να “γίνει αντιληπτό” από τα αμερικάνικα mainstream media [εδώ …ακόμα να γίνει] δεν έχει νόημα. Ελπίζω, αν και αμφιβάλλω, μια εξέλιξη όπως αυτή να έχει
θετικό αντίκτυπο στο ουκρανικό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά οι Αμερικάνοι [όχι ακριβώς ραγιάδες σαν εμάς] πνέουν μένεα ήδη με τις δήθεν επιπτώσεις του. Και κανείς δεν μασάει με το αφήγημα “ο-Πούτιν-φταίει-για-όλα”.

3
(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave a Reply