ΜΟΥΓΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΟΙ

Η τακτική των Democrats και των απανταχού ομοίων τους, ασχέτως προελεύσεως, πολιτικής ή εθνικής, συνίσταται στη δυσφήμιση του αντίπαλου με ακραίες κατηγορίες, βάσει στοιχείων τα οποία κατά το δοκούν μεγεθύνουν ή εκ του μηδενός κατασκευάζουν.
Διαδίδουν φερ’ ειπείν ότι οι Ρεπουμπλικάνοι, με εμπροσθοφυλακή το …MAGA crowd, είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία ως “αρνητές του εκλογικού αποτελέσματος” και επομένως, της εκλογικής διαδικασίας συλλήβδην [απίστευτο, αλλά αυτό είναι που ισχυρίζονται]. “Ακλόνητο” επιχείρημα για τα ανωτέρω αποτελούν η “πρωτοφανής”
αμφισβήτηση του αποτελέσματος των εκλογών του ’20 από τον πρώην πρόεδρο, και τα όσα διαδραματίσθηκαν στο Καπιτώλιο την περίφημη 6η Ιανουαρίου “με υπαιτιότητά του” : έτσι, μέσω αλχημικών μιντιακών διαδικασιών προκύπτει το εφιαλτικό homunculus [ομοίωμα] ενός Donald Trump – σωσία του Χίτλερ.
Και …κάπως έτσι διασώζονται οι Δημοκρατικοί από την πανωλεθρία που [έπρεπε, και] επρόκειτο να υποστούν στις midterm elections : με επιφανή στελέχη, δημοσιογράφους και ακαδημαϊκούς [όχι μόνο τον Χαράρι] να επαναλαμβάνουν,
24/7, τα του κινδύνου για την ύπαρξη της Δημοκρατίας που αντιπροσώπευε τυχόν νίκη των Ρεπουμπλικανών, * η προεκλογική καμπάνια πήρε τα χαρακτηριστικά πολιτικής της πανδημίας, με τα φοβικά αντανακλαστικά του κόσμου “εκπαιδευμένα” και σε πλήρη ετοιμότητα.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό : περίεργα φαινόμενα παρατηρούνται
και σ’ αυτές τις εκλογές. Μια δεκαετία απ’ την αποκρυπτογράφηση του ανθρώπινου DNA και εν αναμονή αποίκησης πλανητών του ηλιακού συστήματος, η …καταμέτρηση των ψήφων σε κάποιες πολιτείες καθυστερεί, με τους αρμόδιους να δηλώνουν ότι θα χρειαστούν μέρες ακόμα, χωρίς να εξηγούν γιατί, αρνούμενοι να μπουν καν σε διάλογο.
Ποιος είναι ο ρόλος του “σχεδίου” των Democrats εδώ; απλούστατα : ο σχολιαστής θα το σκεφτεί διπλές φορές πριν πει κουβέντα, ακόμα και για κραυγαλέες ατασθαλίες, ξέροντας ότι, έτσι και το κάνει, θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του
συνωμοσιολόγου – insurrectionist, με ό,τι αυτές συνεπάγονται.
Ας ακούσουμε τι λέει ο Tucker Carlson.

* Η τελευταία φυσικά δεν αποφεύχθηκε. Και, όπως σε βάθος χρόνου θα φανεί, τα αποτελέσματα των εκλογών δεν δικαιολογούν το κλίμα που καλλιεργήθηκε στα μεθεόρτιά τους.


3
(Visited 66 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Timothy Price November 11, 2022 at 6:17 pm

    Moch of the Democrat establishment blame others for what they think and do.

    Reply
    1. Oannes November 11, 2022 at 9:02 pm

      Exactly. The oldest trick in the book.

      Reply

Leave a Reply