ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΜΙΚΡΟΝ, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Καλό είναι κανείς να περιορίζεται στα γεγονότα, καταφεύγοντας σε συμπεράσματα όποτε πηγάζουν αβίαστα εξ αυτών. Γεγονός, λοιπόν, αδιαμφισβήτητο Νο 1 : κάθε φορά που ανακοινώνεται η χαλάρωση ή θου Κύριε, έξοδος απ’ την κρίση, «κάτι» θα προκύψει που θα φέρει …ανατροπή, επανάληψη των μέτρων ή και επιδείνωσή τους. Από αυτό καθένας μπορεί να βγάλει όποιο συμπέρασμα θέλει, όπως πχ. ότι πρόκειται για μια σειρά σατανικών συμπτώσεων. Οι οποίες παρεμπιπτόντως επιρρώνουν το βασικό αφήγημα των «ψεκασμένων» ότι ο κορωνοϊός δεν είναι μια απλή επιδημιολογική κρίση, αλλά μια εν πολλοίς τεχνητή κατάσταση, που ήρθε για να μείνει. Το δικό μου συμπέρασμα [μπορεί να κάνω και λάθος] είναι το εξής:
Οι εκάστοτε ανακοινώσεις περί επιστροφής στην κανονικότητα δεν αποτελούν παρά στάχτη στα μάτια, εν όψει …επιστροφής στην ανωμαλία, η οποία έχει ήδη προαποφασιστεί, με την κυβέρνηση να θεωρεί ότι κατ’ αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει κάποιο
ηθικό άλλοθι.
Γεγονός αδιαμφισβήτητο Νο 2 : ενώ η νόσηση / μεταδοτικότητα / κίνδυνος για κατάληξη των «εμβολιασμένων» αρχίζει να γίνεται κοινός τόπος στο σύνολο του πληθυσμού, με επιφανείς της πρωινής ζώνης [Παπαδάκης] να απορούν πλέον μεγαλοφώνως για το τι νόημα έχουν τα «covid free» μαγαζιά και τα διάφορα «προνόμια» …το
κυνήγι των ανεμβολίαστων συνεχίζεται με αδιάπτωτη μανία. Στις 15 του μηνός ας πούμε, εκπνέει το τελεσίγραφο της καταπατούσας κάθε έννοια νομιμότητας κυβέρνησης * για τους άνω των 60 που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν. Σύμφωνα τώρα με τις ανακοινώσεις των επιστημόνων, γύρω απ’ τη συγκεκριμένη ημερομηνία η Μετάλλαξη Ομικρον θα έχει γίνει κυρίαρχη. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η «νόσηση» από κορωνοϊό δεν θα διαφέρει από ένα κοινό κρυολόγημα. Ergo, πολιτική της κυβέρνησης = καταναγκαστική μετατροπή των ηλικιωμένων σε πειραματόζωα προς αποφυγήν κοινού κρυολογήματος. Αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει αυτή την εμμονή με υγειονομικούς όρους, ευχαρίστως να τον ακούσω. Όπως επίσης και την συνέπεια με την οποία δημοσιογράφοι [Αντώνης Δελατόλας, Κάτια Μακρή ** κ.ά.] πιέζουν «διστακτικούς» πολιτικούς προς αυστηροποίηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού και άμεση επέκτασή του σε μικρότερες ηλικίες. Δικό μου συμπέρασμα : αυτή η εμμονή είναι εξαιρετικά περίεργη. Και ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι κανείς τουλάχιστον καχύποπτος.

* Παρατηρεί κανείς ότι το dirty job των spokesmen ως προς τα μέτρα το έχουν πάρει εργολαβία, πέραν του «κυβερνητικού εκπροσώπου», οι προερχόμενοι από το χώρο της φασίζουσας δεξιάς, Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης, ο τελευταίος ως υπουργός υγείας [απαγορεύεται ουσιαστικά στον ανώνυμο πολίτη να εκφέρει άποψη για ιατρικές πρακτικές που αφορούν τη ζωή του, επιτρέπεται όμως σε ένα …δικηγόρο όχι μόνο να έχει άποψη γι’ αυτές αλλά και να τις επιβάλλει]. Αυτό πιθανά σημαίνει ότι οι ίδιοι ζήτησαν και ανέλαβαν τη συγκεκριμένη αποστολή, λόγω …φασίζουσας νοοτροπίας. Εξ ίσου πιθανά σημαίνει ότι έχουν επιλεγεί ως «καμένα χαρτιά» άνωθεν.

** Άκουσα [και κατέγραψα] την κυρία Μακρή να αποκαλύπτει σήμερα ότι σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΔΥ, οι άνω των 65 αποτελούν το …5% των κρουσμάτων. Το πώς συνάδει αυτό με την εκ των υστέρων, στην ίδια εκπομπή, υπερθεμάτισή της με την υποχρεωτικότητα, is anybody’s guess.


4
(Visited 89 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. dnk December 30, 2021 at 2:34 pm

    Υπάρχει,ίσως,τέτοια επιμονή για εμβολιασμό των πάντων γιατί αν μείνει έστω κι ένας “ανεμβολίαστος” θα ήταν σαν να αναγνωρίζαμε ότι μπορεί,αντίστοιχα,να κυκλοφορεί ένα πλαστό(“αυθαίρετο”) χαρτονόμισμα στην αγορά,εν γνώσει των “αρχών” και έχοντας τα ίδια “δικαιώματα” με τα όμοια-παρόμοιά του(“ψηφιακώς” ανεπίτρεπτο σενάριο).Θα μπορούσαμε,σε “ανειδίκευτη” σύνοψη,να πούμε ότι κινδυνεύει η πολυπόθητη εδραίωση του “αλάθητου” της εξουσίας(“τρώγοντας” ειδικούς και μάστορες) στις διάφορες μορφές της.Το “καημένο” το mRNA είναι,όντως,τέλειο στην απλότητά του και αν κάποιος “φταίει” είναι ο “ατελής”-“αμαρτωλός” λήπτης του😈…

    Reply
    1. Oannes December 30, 2021 at 2:41 pm

      Αυτή είναι μια ανησυχητικά εύστοχη παρομοίωση. Επειδή πάντως, σ’ αυτό τον κόσμο τουλάχιστον, και τα “πλαστά χαρτοονομίσματα” έχουν καρδιά, κάποιοι θα το πάμε μέχρι τέλους.

      Reply
  2. stcigar December 30, 2021 at 6:40 pm

    Αν πάντως λάβουμε υπόψη την πληθυσμιακή πίεση, την ανακατανομή του πλούτου και την άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης, είναι δύσκολο να φανταστούμε στο μέλλον κάτι διαφορετικό από περιορισμούς δικαιωμάτων και δραστηριοτήτων καθώς και ολοένα στενότερα περιθώρια στην κατανάλωση ενέργειας, τροφής, νερού και αέρα. Ο “κορωνοϊός” και η “κλιματική αλλαγή” δεν είναι παρά προσχήματα για την προληπτική εφαρμογή των σχετικών πολιτικών και στη θέση τους θα μπορούσε να μπει οτιδήποτε διαθέσιμο στην εκάστοτε συγκυρία. Ίσως κάποια στιγμή ξυπνήσουν οι άνθρωποι και καταφέρουν κάπως να βρουν μια ισορροπία τόσο μεταξύ τους όσο και με τη φύση και την τεχνολογία, η μέχρι τούδε όμως ιστορική εμπειρία μας λέει ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο the hard way. Μέχρι τότε.. Καλή μας Χρονιά!
    https://youtu.be/kI2lTwY0Jx8

    Reply
    1. Oannes December 30, 2021 at 9:07 pm

      Καλή χρονιά!

      Reply

Leave a Reply