ΜΑΓΙΣΣΑ

Το είδα και έμεινα μαλάκας. Είπα να το “μοιραστώ”. Αυτό τελικά έχει νόημα να το βλέπει κανείς, ως Monty Python.
Προσοχή στα σχόλια.
Το “πάθος” του Twitter για τη
#Magissa συναγωνίζεται εκείνο που δείχνει για την #Καρυστιανου και τα #Τεμπη_δικαιωση.
Και σε ποσότητα και σε ποιότητα.

5
(Visited 69 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. stcigar March 20, 2024 at 9:22 am

  Εντωμεταξύ ΑΜΕΣΩΣ μετά την πρόταση της εισαγγελέως περί απαλλαγής του μεσήλικα φίλου της ανήλικης πόρνης από την κατηγορία του “βιασμού”, πλημμύρησαν ξαφνικά τα ΜΜΕ από ειδήσεις για κυκλώματα που εκδίδουν ανήλικες. Ούτε κουβέντα τώρα για “βιασμούς” ούτε τίποτα. Κυριολεκτικά μιλάμε από τη μια μέρα στην άλλη. Προφανώς κατά σύμπτωση.

  Reply
  1. Oannes March 20, 2024 at 10:05 am

   Η πολιτική σκηνή, γιατί περί αυτού πρόκειται, αλλά και γενικά ο “δημόσιος χώρος”, φτάνουν στο μη περαιτέρω. Και με δεδομένο ότι ο Κασσελάκης [κατά την μεταστραφείσα εν μέρει άποψή μου], μόνο ηλίθιος δεν είναι, αυτό το “μη περαιτέρω” αναμένεται να είναι μεγαλύτερης διάρκειας, και πιο επώδυνης.
   Δείγμα αυτού ειναι το τι αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο Trump. Του τύπου ετοιμάζονται να του αρπάξουν πλέον περιουσιακά στοιχεία [σπίτια etc] – καθότι αδυνατεί [ή έτσι λέει] να συγκεντρώσει το πρόστιμο των …450 εκατ. + που του επεβλήθη για το fuckin’ τίποτα. Επειδή λέει …υπερέβαλλε την αξία κάποιων περιουσιακών στοιχείων του για να εξασφαλίσει προνομιακά δάνεια. Τα οποία εν τω μεταξύ έχει αποπληρώσει, με τόκους et al, οι Τράπεζες άριστα ικανοποιημένες και πρόθυμες να τον επαναδανειοδοτήσουν και, εν γένει, ούτε γάτα ούτε ζημιά, ούτε “θύμα” πουθενά απ’ την περίφημη απάτη.
   Όλα αυτά με χειρισμούς “νομικών προσωπικοτήτων” εκ Νέας Υόρκης ορμωμένων – προπύργιου της Anti-Trump hysteria. Επικεφαλής τους ένα ον που αρκεί να δεις τη βρωμόφατσά του για να καταλάβεις. Κάποια Letitia James, Γενική Εισαγγελέας NYC, η οποία είχε εκλεγεί κατ’ αρχήν στο αξίωμα αυτό [2019] με το σύνθημα “Get Trump”.

   Reply
   1. stcigar March 20, 2024 at 10:11 am

    Εκεί πού έχει φτάσει πλέον το θέμα και ασχέτως με το τι εννοούσε πραγματικά με τις προχτεσινές δηλώσεις του ο Τραμπ, πολύ αμφιβάλλω αν ο ίδιος και οι οπαδοί του είναι διατεθειμένοι να δεχτούν στωικά το ενδεχόμενο μιας νέας ήττας.

    Reply
    1. Oannes March 20, 2024 at 10:17 am

     Μα …δεν πρέπει να το δεχτούν, και ούτε πρόκειται. Εγώ ο ίδιος αν ζούσα εκεί και είχα την κατάλληλη δικτύωση …πολέμαρχος θα γινόμουν.
     Η πιο πρόσφατη, χτεσινή, εκδήλωση Trump derangement syndrome : [συνταξιοδοτημένη] περσόνα της τηλεόρασης ανήρτησε το παρακάτω σχόλιο:
     “Ο Trump ισχυρίζεται ότι η μεταχείρισή του είναι χειρότερη κι από του Lincoln, ο οποίος ως γνωστόν δολοφονήθηκε. Υπάρχει ακόμα ελπίδα…”

     Reply
     1. stcigar March 20, 2024 at 10:46 am

      Προσωπικά δεν στηρίζω καμία ελπίδα ούτε στην επανεκλογή του. Γενικά είμαι πολύ απαισιόδοξος ως προς τη δυνατότητα να υπάρξει αντιστροφή της παρούσας κατάστασης με τρόπο στοιχειωδώς πολιτισμένο. Κατά καιρούς μου φάνηκε ότι διέκρινα κάποιες αμυδρές ακτίνες φωτός, αλλά επρόκειτο τελικά για οφθαλμαπάτες.

      Reply
      1. Oannes March 20, 2024 at 10:52 am

       “Η τέχνη του εφικτού”, “το μη χείρον βέλτιστον”, κοκ. Για αντιστροφή ούτε λόγος. Σε κάποια επιβράδυνση ελπίζουμε μήπως και τη βγάλουμε στοιχειωδώς καθαρή. Μετά …
       Après moi le déluge! 😇😈😉

       Reply

Leave a Reply