ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ : “ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ…”

Σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο κύριο Λαζανά, σήμερα, “δεν έχει νόημα η εκ των υστέρων κριτική σε επιλογές της επιτροπής των ειδικών και της κυβέρνησης”…Τουτέστιν, αντιμετωπιζόμαστε με συνοπτικές διαδικασίες ως αλάνθαστοι …και συνεχίζουμε. Ο κύριος Λαζανάς, πρέπει να του το αναγνωρίσει κανείς αυτό, υπήρξε πρωτοπόρος στο promotion της “μάσκας για πάντα”, σε μια εποχή που οι υπολοιποι “ειδικοί” έκαναν εκστρατεία εναντίον της. Ο ίδιος ηκούσθη λέγων, σήμερα ξανά, ότι …οι φαρμακοβιομηχανίες έχουν ξεκινήσει την παραγωγή εμβολίων πριν πάρουν την έγκριση [βλ. post ΠΑΝΙΚΟΣ : Νο 1 ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ].
Σύμφωνα με τον επίσης λοιμωξιολόγο κύριο
Γώγο, προχτές: πρέπει να ξεχάσουμε επιτέλους το στερεότυπο του γέροντα με τα υποκείμενα νοσήματα. Αυτό έχει φανεί πλέον ότι δεν ισχύει. Όλοι μπορούν να προσβληθούν από κορωνοϊό” .
Σκέφτεται ο αδαής ακροατής : το ότι προσβάλλονται όλοι το ξέραμε. Απλώς [ξέραμε επίσης ότι] για τους νεότερους η “προσβολή” ισοδυναμεί με …τίποτα. Τώρα, όμως, απ’ αφορμής της αύξησης των κρουσμάτων, και της καταγραφής 2-3 “νεαρών ατόμων χωρίς υποκείμενα νοσήματα” που …διασωληνώθηκαν [ο 38χρονος dj, η 28χρονη μάνα κοκ] ο “ειδικός” και η κουστωδία των μόρλοκς εκτελούν ένα κουτοπόνηρο
ταχυδακτυλουργικό τρικ, εμφανίζοντας σαν λαγό απ’ το καπέλο, το τελικό πόρισμα:
…Όλοι κινδυνεύουμε εξ ίσου.
Ως προς την παράταση του lockdown μέχρι τα Χριστούγεννα, αναρωτιέμαι για πόσους αποτέλεσε έκπληξη.
Το pattern πάνω στο οποίο λειτουργούν
οι τοποτηρητές του Great Reset έχει περιγραφεί από εδώ, ας το περιγράψουμε ξανά:
Αναβαθμίζουμε την αυστηρότητα των μέτρων, ορίζοντας το διάστημα εντός του οποίου θα πρέπει να λειτουργήσουν.
Πολύ πριν την παρέλευση αυτού του διαστήματος, και υπό συνθήκες έξαλλου πανικού, αφήνουμε να διαδοθεί ότι …δεν λειτούργησαν, κι ότι θα πρέπει να ληφθούν ακόμη αυστηρότερα. Αυτά ανακοινώνονται λίγο πριν, ή με τη λήξη του deadline.

3
(Visited 64 times, 1 visits today)

Leave a Reply