ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΟΤΑΚΗ

Ως προς το ξέσπασμα του κυρίου Κουρουμπλή που οδήγησε στην διαγραφή του, μια απόπειρα εξήγησής του θα έπρεπε να συμπεριλάβει στοιχεία όπως η προέλευση του πολιτικού απ΄το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ο εκλακτισμός του από τον …Γιώργο Παπανδρέου και η πολιτική εκμηδένιση του τελευταίου στις εσωκομματικές εκλογές. Ο νοών νοήτων, όχι ότι αποτελεί και κάποιο μείζον ζήτημα.
Αυτό που βασικά μας αφορά είναι η πανηγυρική επιβεβαίωση μιας ουσιαστικής, άνευ όρων
ταύτισης της …μείζονος αντιπολίτευσης με την κυβέρνηση. Με αθλητικούς όρους δεν πρόκειται για ματς, αλλά για αγώνισμα στίβου – έπαθλο το ποιος θα γίνει περισσότερο αρεστός στους “θεατές” των διευθυντηρίων.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κύριος
Οικονόμου [απ’ την αρχή τον έχω εντοπίσει ως “ψηφιακή” οντότητα] εξελίσσεται σε μια από τις πιο δυσάρεστες παρουσίες της πολιτικής σκηνής – αρνιόταν σήμερα, μη τηρώντας καν τα προσχήματα, να απαντήσει σε μια στοιχειώδη ερώτηση : “ποιος ήταν τελικά αυτός στον οποία παραδόθηκε η φοβερή μελέτη Τσιόδρα“. Αντ’ αυτού προσέβαλε τον ερωτώντα δημοσιογράφο [Πουλακίδας, από τους αξιοπρεπείς του χώρου, παραδόξως της …Αυγής] επαναλαμβάνοντας φληναφήματα του τύπου “θέλετε απλώς να βγάλετε την είδηση” και “αποπροσανατολίζετε την συζήτηση”.
Συμφωνα πάντως με την τελευταία εξέλιξη, η περιβόητη μελέτη θα ενταχθεί στην …έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για την κατάσταση στις ΜΕΘ στη διάρκεια της κρίσης.
Το μόνο σχόλιο που χωράει εδώ, αφορά στις εξετάσεις που δίνει τελευταία η ελληνική δικαιοσύνη, όλων των βαθμίδων, ως προς
την ανεξαρτησία της. Και στο τι προοιωνίζεται αυτό για το πόρισμα της έρευνας.

ΥΓ. Η “φωτό” του ανοίγματος είναι φιλοτεχνημένη απ’ τη Μαρίνα.

3
(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Reply