ΚΟΥΛΗΣ – SCOTT MORRISON, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2

Με δεδομένο ότι η Αυστραλία είναι μια από τις αυστηρότερες χώρες στην εφαρμογή μέτρων εναντίον της πανδημίας, παραβάλλετε την προσέγγιση του πρωθυπουργού της στο θέμα του εμβολιασμού, με εκείνην “επιτελών” της δικής μας κυβέρνησης τύπου Κούλη, Μπουμπούκου, Γεραπετρίτη και Σκέρτσου.
Όπως το θέτει ο κύριος
Morrison, παραδεχόμενος τις πολλές περιπτώσεις, έως και θανάσιμων παρενεργειών απ’ τα εμβόλια : “τυχόν θάνατος από εμβολιασμό είναι το αποτέλεσμα ελεύθερης επιλογής του ενημερωμένου πολίτη*. Η κυβέρνηση παρέχει πρόσβαση στις απαραίτητες πληροφορίες γύρω απ’ τα εμβόλια και οι άνθρωποι αποφασίζουν οι ίδιοι για ό,τι αφορά στην υγεία και τα σώματά τους. Αυτός είναι ο λόγος που στην Αυστραλία δεν εφαρμόζουμε υποχρεωτικό εμβολιασμό”. Η χρήστης του Twitter διαμαρτύρεται και ασφαλώς έχει τα δίκια της. Θα έπρεπε να ζει σε μια χώρα όπως η Ελλάδα για να αντιληφθεί τι εστί βερίκοκο.

* “Ενημερωμένος πολίτης” ; was ist das? εδώ ακούμε συνέχεια ότι όποιος μιλάει για ζητήματα εκτός κύκλου γνώσεών του είναι ψεκασμένος. Άσχετα αν τα “ζητήματα” αφορούν στην επιβίωσή του.


4
(Visited 60 times, 1 visits today)

Leave a Reply