ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα”
Η απροσδόκητα εύστοχη και
αξιέπαινη δήλωση της προέδρου της Δημοκρατίας * – εμμέσως πλην σαφώς αναφερόμενης στην υπόθεση Λιγνάδη, προκάλεσε [τον αναμενόμενο] σάλο, με νύξεις περί “υποστήριξης βιαστών” ακόμα και από προβεβλημένα πολιτικά στελέχη, όπως το τέρας αμορφωσιάς, πρώην υπουργός, νυν …τομεάρχης παιδείας, Νίκος Φίλης.

* Αυτό δεν σημαίνει ότι μας έγινε αυτομάτως συμπαθής. Τα “αισθήματά μας” παραμένουν περίπου αμετάβλητα.

4
(Visited 82 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. stcigar July 26, 2022 at 7:12 pm

  Εντάξει από το Φίλη δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο, αλλά ο Πολάκης να πω την αλήθεια με απογοήτευσε οικτρά. Και γενικότερα τελευταία έχω αποκαρδιωθεί εντελώς από δηλώσεις ατόμων σε διεθνές επίπεδο που θεωρούσα φορείς μιας υποτυπώδους λογικής. Από την άλλη βέβαια βλέπεις κάτι σποραδικές εκλάμψεις εκεί που δεν το περιμένεις με τίποτα – και μετά πάλι τα κεφάλια μέσα..

  Reply
  1. Oannes July 26, 2022 at 7:43 pm

   Προφανώς ο τύπος είναι ένα ακόμα λαμόγιο. Κι αν “συγκινηθήκαμε” με το θάρρος του στο θέμα των εμβολίων, φοβάμαι εν τέλει ότι θα μπορούσε να έχει πει τα ακριβώς αντίθετα, αν έκρινε ότι αυτό ήταν το συμφέρον του.

   Reply
 2. stcigar July 26, 2022 at 9:16 pm

  Τι να πω.. Αν δε σου κάνει κόπο εντωμεταξύ, βάλε κάποια στιγμή στα πλαίσια του “κλιματικού” αφιερώματος τη σχετική κομματάρα των This Heat. Σχετική ως προς τον τίτλο του συγκροτήματος δηλαδή, αλλά, έτσι πως εξελίσσονται τα πράγματα, και ως προς τον τίτλο του κομματιού!
  https://www.youtube.com/watch?v=er52LDCESK8

  Reply
  1. Oannes July 26, 2022 at 9:41 pm

   Έγινε.

   Reply

Leave a Reply