ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ

Αναπαράγω ρεπορτάζ του pronews σχετικό με τον κύριο Καπραβέλο [“αδυναμία μου” μαζί με τους κ.κ. Βασιλακόπουλο, Παυλάκη]

Συνεχίζονται οι «κυβιστήσεις» από τον διευθυντή ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Ν.Καπραβέλου, καθώς υποστήριξε τώρα ότι και οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν να οδηγηθούν σε νοσοκομείο και μάλιστα και σε κρίσιμη κατάσταση. 
Ο Ν.Καπραβέλος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή εξέφρασε την αντίθεση του στις λεγόμενες «ελευθερίες» στους εμβολιασμένους και τόνισε ότι «δυστυχώς αποδείχθηκε πως και ο εμβολιασμένος μπορεί να κινδυνεύσει, έχει κατά 60% μεγαλύτερη προστασία από τον ανεμβολίαστο, όμως και ο εμβολιασμένος κινδυνεύει να οδηγηθεί σε νοσοκομείο και σε κρίσιμη κατάσταση».
Κάτι το οποίο βεβαίως είναι γνωστό, όμως ο ίδιος προ λίγων μηνών και συγκεκριμένα στα τέλη Ιουνίου υποστήριζε ότι όσοι μπήκαν στις ΜΕΘ ήταν ανεμβολίαστοι και συνέχιζε λέγοντας «ο εμβολιασμένος δεν κινδυνεύει. «Ο ανεμβολίαστος μπορεί να χάσει τη ζωή του. Μην περιμένουν άλλο».
Βέβαια ο Ν.Καπραβέλος και αρκετοί ακόμα «ειδικοί» νομίζουν πως οι πολίτες δεν έχουν μνήμη και δεν θυμούνται τα όσα έλεγαν τόσο καιρό. 
Ο Ν.Καπραβέλος από εκεί και πέρα ανακοίνωσε ότι το τείχος ανοσίας κτίζεται μόνο εάν φτάσουμε το 90% σε εμβολιασμένος. «Δεν υπάρχει ελευθερία εάν δεν εμβολιαστούμε όλοι κατά 90%. Ο εμβολιασμένος είναι επιρρεπής στην μόλυνση με την μετάλλαξη Δέλτα, είναι και αυτός ευάλωτος και μολύνεται. Σας θυμίζω ότι 30-40 από τους διασωληνωμένους είναι εμβολιασμένοι. Επομένως δεν μπορούμε να μιλάμε για μεγάλο βαθμό ελευθερίας, η ελευθερία θα επιτευχθεί από τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες υπερβούν το 90%, αλλιώς όλοι μας συμβάλουμε στη διασπορά της νόσου και τις μεταλλάξεις», είπε χαρακτηριστικά. 
Σε ερώτηση για το εάν οι εμβολιασμένοι μπορούν να διασπείρουν τον ιό είπε: «Ο εμβολιασμένος αποτελεί έναν ασθενή κρίκο της διασποράς, που μπορεί να μεταδώσει τον ιό στους ανεμβολίαστους, επομένως αυτή τη στιγμή που πιέζεται τόσο πολύ το ΕΣΥ και βλέπετε τον αριθμό θανάτων να μην μπορεί να ελεγχθεί, είναι πάρα πολλοί, 30 την ημέρα, δηλαδή 1.000 τον μήνα. Δεν είναι ώρα να μιλάμε με τέτοια αισιοδοξία για τον έλεγχο της πανδημίας».

Αφενός η τοποθέτηση του κυρίου Καπραβέλου χρήζει επισήμανσης : υπήρξε από τους διαπρύσιους κήρυκες του εμβολιασμού ως
μόνης λύσης. Επομένως η αλλαγή ως προς τη “λύση” φαίνεται εκ πρώτης όψεως να δικαιολογεί την επικεφαλίδα του ρεπορτάζ: “κυβίστηση”.
Τολμώ να ερμηνεύσω τον μεγάλο επιστήμονα, ισχυριζόμενος ότι
κάθε άλλο παρά κυβίστηση είναι. Από τα πρώτα που έχουμε επισημάνει εδώ σε χρόνο ανύποπτο, είναι ότι η “πανδημία” αποτελούσε κλασική κατά παραγγελίαν κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αποσκοπούσης στην επιβολή μέτρων τα οποία …θα παρέμεναν και μετά την παρέλευσή της. Ως βασικότερο ίσως από αυτά έχουμε επισημάνει τη μάσκα, και στη συνέχεια το “εξ αποστάσεως”.
Το εφιαλτικό πρότζεκτ δείχνει να στέφεται με επιτυχία. Έχω μιλήσει με ανθρώπους που δηλώνουν ότι …ακόμα κι όταν η μάσκα καταργηθεί, εκείνοι, “στα μέσα μαζικής μεταφοράς πχ.”
θα συνεχίσουν να τη φοράνε.
Επομένως, στα περί του πρακτέου, καμία κυβίστηση δεν παρατηρείται στον λόγο του κυρίου Καπραβέλου. Απλώς την ίδια στιγμή που [συνεχίζει να] προτρέπει τους πάντες να εμβολιαστούν, ανακοινώνει και ότι πρέπει να συμπεριφέρονται
σαν ανεμβολίαστοι.
Υπαρχει εδώ και μια άλλη μια αναβάθμιση του επιπέδου ανεντιμότητας, και δεν αφορά μόνο τις προτροπές για εμβολιασμό [ακόμα και παιδιών 5-11], αλλά κι εκείνες για την τρίτη δόση : όπως έχει επισημάνει και ο
stcigar σε σχόλιό του, με δεδομένα 1. ότι κυρίαρχη αυτή τη στιγμή είναι η Μετάλλαξη Δέλτα, 2. ότι είναι οκτώ φορές λιγότερο ευαίσθητη στα αντισώματα που παράγουν οι δύο δόσεις των Pfizer / Moderna [https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1158963/metallaxi-delta-ligotero-euaisthiti-sta-adisomata-logo-emvolion-i-nosisis-ereuna/], και 3. ότι η προστασία απ’ αυτήν “μειώνεται έτι περαιτέρω” μετά τους τρεις μήνες, απορεί κανείς 1. τι απέγιναν οι φοβερές εξαγγελίες των Big Pharma περί updating των εμβολίων προς αντιμετώπιση των μεταλλάξεων και 2. τι ακριβώς προσδοκούν άνθρωποι όπως ο “πρωθυπουργός της χώρας” που επιλέγουν να κάνουν την …αναμνηστική δόση.
Δοξα τω Θεώ, οι περισσότεροι που ρώτησα, ως προς αυτήν τουλάχιστον,
ούτε το συζητάνε.
3
(Visited 45 times, 1 visits today)

Leave a Reply