ΙΟΣ – HOOVER

Τα link που μου έστειλε ο φίλος stcigar διηγούνται μια επιπλέον τραγωδία από αυτή που επικαλούνται τα “ρεπορτάζ” : μιλάμε εδώ για προσπάθεια επιβολής παράνοιας διά ροπάλου. Για πληρωμένα αποβράσματα, τα οποία προκειμένου να τρομοκρατήσουν την κοινωνία με την ιδέα ότι “οι νέοι δεν είναι άτρωτοι στον κορωνοϊό”, εμφανίζουν ως νεκρούς από αυτόν: 32χρονο με πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα [ένας Θεός ξέρει τι είχε τραβήξει ο άνθρωπος στη σύντομη ζωή του, πριν καταλήξει τελικά …”από κορωνοϊό”] και ένα 25χρονο που μόλις είχε βγει από εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς [ξανά : τι να πεις και τι να ομολογήσεις…]
Στην εποχή του
Great Reset, υποθέτω, o …κορωνοϊός προορίζεται να καταβροχθίσει πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν, μεταβαλλόμενος σε ένα είδος μονοπωλίου – συνώνυμου της “αρρώστιας” – όπως η …Hoover έγινε συνώνυμη της “ηλεκτρικής σκούπας”.

Στο σχόλιό του [στο post Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο COVID] ο
stcigar γράφει:
“Ώρες ώρες αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω ένα και μόνο άτομο παγκοσμίως που να έχει πεθάνει πραγματικά από κοροϊδοϊό. Ειδικά για τους κλινικούς αποτελεί μια ουρανόσταλτη δικαιολογία για ιατρικά σφάλματα που υπό άλλες συνθήκες θα τους έστελναν στα δικαστήρια”.

Είναι περιττό να προσθέσει κανείς λέξη στα παραπάνω. “Έστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά” : η μόνη μας ελπίδα.

4
(Visited 41 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar November 24, 2020 at 10:59 am

    Και καλά οι συγκεκριμένες φυλλάδες που έστω και με ψιλά γράμματα μας αφήνουν ένα παραθυράκι για το τι έγινε πραγματικά. Η Lifo παρουσιάζει τον ταλαίπωρο 25χρονο σαν.. αρνητή του κορωνοϊού (με “πειστήριο” γελοίο φωτομοντάζ χωρίς καν το πρόσωπο) και ως ηθικό αυτουργό της “δολοφονίας” του τον.. Τράγκα. Περί εγχειρήσεων ανοιχτής καρδιάς κλπ εννοείται τσιμουδιά. Έχω στο στόμα το κατάλληλο σχόλιο, αλλά προσπαθώ να κρατήσω ένα επίπεδο.

  2. Oannes November 24, 2020 at 11:24 am

    Θα το έχεις αντιληφθεί βέβαια, αλλά δεν βλάπτει να το λέμε κάπου – κάπου : αυτό το επίπεδο θα μας φάει. Σ’ αυτό ακριβώς στηρίζονται οι σαδονεκρόφιλοι καριόληδες.
    Και το θέμα είναι ότι η βία θα ξεσπάσει κάποια στιγμή, όταν και ο τελευταίος ηλίθιος ξυπνήσει, και όταν οι μενουμεσπιτάκηδες δεν θα έχουν ψωμί να ταϊσουν τα φασκιωμένα παιδιά τους.
    Αλλά τότε θα είναι αργά.

Leave a Reply