ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ COVID : FAKE ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…

Μεταφέρω αυτούσιο το ρεπορτάζ του PRONEWS από την σκανδαλώδη ανακοίνωση – αποκάλυψη του καρδιολόγου Κωνσταντίνου Αρβανίτη, επανειλημμένα φιλοξενούμενου του blog στο πρόσφατο παρελθόν.
Χρησμοποιώ τις λέξεις “σκανδαλώδης”, “αποκάλυψη” εν πλήρει επιγνώσει του
ευτελισμού που έχουν υποστεί : απλώς, δεν μπορώ να βρω άλλες. Γιατί πρόκειται όντως για αποκάλυψη. Η οποία είναι όντως σκανδαλώδης…
Τώρα, το αν θα προκαλέσει “σεισμό” όπως προβλέπει / εύχεται το συμπαθές site, αυτό είναι
άλλο θέμα. Εμείς κάνουμε το καθήκον μας…

«Σεισμό» προκαλεί η ανάλυση του καρδιολόγου, Κωνσταντίνου Αρβανίτη, ο οποίος πήρε τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους θανάτους εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων και παρατήρησε ότι καθημερινά καταγράφονται περισσότεροι θάνατοι σε εμβολιασμένους παρά σε ανεμβολίαστους! 
Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Κ. Αρβανίτης σημειώνονται τριπλάσιοι θάνατοι σε εμβολιασμένους απ’ ότι σε ανεμβολίαστους τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα από τα τέλη Σεπτέμβρη, όπου και έγινε η ανάλυση του Σωτήρη Τσιόδρα, μέχρι και τις αρχές Νοέμβρη, όπου και υπήρξε διαρροή των στοιχείων του ΕΟΔΥ σε ΜΜΕ, καταγράφηκαν 972 θάνατοι σε πλήρως εμβολιασμένους, 163 θάνατοι σε ατελώς εμβολιασμένους και 442 θάνατοι σε ανεμβολίαστους! 
«Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση», τονίζει ο γιατρός και να συμπληρώσουμε ότι εδώ και λίγες ημέρες που τα στοιχεία βρίσκονται στη δημοσιότητα κανείς δεν τα έχει διαψεύσει!
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα, την ώρα που βλέπουμε «ειδικούς» και κυβέρνηση καθημερινά να λένε διαφορετικά νούμερα για τον αριθμό των εμβολιασμένων που διασωληνώνονται σε ΜΕΘ. 
Μάλιστα ο Κ. Αρβανίτης ζητά ανοιχτά την παρέμβαση του εισαγγελέα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά «είναι πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας που δηλώνω κάτι τέτοιο και το κάνω με πλήρη επίγνωση», ενώ τονίζει ότι ή τα συστημικά ΜΜΕ λένε ψέματα για τις ΜΕΘ και πρέπει να τους ασκηθεί δίωξη για ψευδείς ειδήσεις, ή λένε αλήθεια και πρέπει να υπάρξει έρευνα για το πού πεθαίνουν τελικά οι εμβολιασμένοι. 
Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση!
Αν και ο ΕΟΔΥ αποφεύγει να κοινοποιεί νευραλγικά δεδομένα για την εμβολιαστική κατάσταση των θανόντων, έκανε δύο φορές το “λάθος” να τα δώσει σε “ημέτερους” και μόνο! Αλλά αυτό μας είναι αρκετό για να ξετρυπώσουμε μία τραγική αλήθεια.
Προκύπτει μία τραγική πραγματικότητα για τους εμβολιασμένους συμπολίτες μας, που σίγουρα επισύρει και ποινικές ευθύνες. Ας δούμε όμως τα γεγονότα βήμα-βήμα.
Πριν από ένα μήνα περίπου, ο κ. Τσιόδρας παρουσίασε μια “μελέτη” του, που την πραγματοποίησε με στοιχεία που του έδωσε ο ΕΟΔΥ.  Στοιχεία που όμως δεν τα έδωσαν σε κανέναν άλλον, ούτε ο ΕΟΔΥ, ούτε ο κ. Τσιόδρας…
Ο σκοπός της υποτιθέμενης “μελέτης” του κ. Τσιόδρα ήταν να “αποδείξει” ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί τάχα μας γλύτωσαν από πολλούς θανάτους. Εκανε λοιπόν επεξεργασία κάποιων αριθμητικών δεδομένων (που ΔΕΝ μας τα κοινοποιεί) και οδηγήθηκε στα συμπεράσματα που σκόπευε από την αρχή, με έναν τρόπο αδιαφανή και που θέλει να τα αποδεχτούμε στα πλαίσια του “πίστευε και μη ερεύνα”!
Αναγκαστικά όμως, μέσα σε αυτήν την “μελέτη” εμφάνισε 3 σημαντικούς αριθμούς, που αφορούν τους θανάτους των πλήρως εμβολιασμένων, των ατελώς εμβολιασμένων και των  ανεμβολίαστων, από την αρχή του 2021 ως την πραγματοποίηση της “μελέτης” του.
1) Πλήρως εμβολιασμένοι: 701 θάνατοι2) Ατελώς εμβολιασμένοι: 607 θάνατοι3) Ανεμβολίαστοι: 8.572 θάνατοι
Αυτοί οι 3 αριθμοί είναι για μας 3 φάροι στο σκοτάδι. 
Αν τώρα ξυπνήσει μέσα μας ο Σέρλοκ Χολμς και αρχίσουμε και ψάχνουμε τα καθημερινά ημερήσια δελτία του ΕΟΔΥ, θα διαπιστώσουμε ότι αυτά τα αριθμητικά δεδομένα ταιριάζουν μόνο με τα δεδομένα του δελτίου της 27ης Σεπτεμβρίου.
Οπότε οι παραπάνω πέθαναν μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 27ης Σεπτεμβρίου 2021.
ΒΗΜΑ 2ο
Πριν 15 μέρες η HUFFINGTON POST ανακοίνωσε και αυτή στοιχεία από τον ΕΟΔΥ, (που επίσης δεν δόθηκαν σε κανέναν άλλον), σχετικά με τους θανάτους πλήρως εμβολιασμένων και ατελώς εμβολιασμένων, από την αρχή του έτους ως την 7η Νοεμβρίου 2021.
Οι αριθμοί αυτοί είναι:
1) Πλήρως εμβολιασμένοι: 1673 θάνατοι (!)2) Ατελώς εμβολιασμένοι: 770 θάνατοι
Οι ανεμβολίαστοι προκύπτουν εύκολα, αν από τα συνολικά στοιχεία του δελτίου του ΕΟΔΥ της 7ης Νοεμβρίου, αφαιρεθούν οι δύο παραπάνω αριθμοί, των πλήρως και των ατελώς εμβολιασμένων.
Ετσι προκύπτουν 9.014 θάνατοι ανεμβολίαστων (από την αρχή του 2021 ως την 7η Νοεμβρίου).
ΒΗΜΑ 3ο
Αν από τα νούμερα της 7ης Νοεμβρίου (στο ΒΗΜΑ 2ο) αφαιρέσουμε τα νούμερα της 27ης Σεπτεμβρίου (στο ΒΗΜΑ 1ο) βρίσκουμε τι ακριβώς συνέβη μέσα σε αυτές τις 41 μέρες που μεσολάβησαν.
Ετσι έχουμε για τους θανάτους που σχετίζονται με Covid:
1) Πλήρως εμβολιασμένοι: 972 θάνατοι (!)2) Ατελώς εμβολιασμένοι: 163 θάνατοι3) Ανεμβολίαστοι: μόλις 442 θάνατοι (!)
Το αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό!
Στο μεσοδιάστημα των 41 ημερών μεταξύ 2 αυτών “μελετών”, πέθαναν με Covid περίπου 3πλάσιοι εμβολιασμένοι, από όσοι πέθαναν ανεμβολίαστοι!Καθημερινά δηλαδή, κατά μέσον όρο, πέθαιναν μόλις 11 ανεμβολίαστοι, όταν ταυτόχρονα πέθαιναν 28 εμβολιασμένοι (24 πλήρως και 4 ατελώς)….
Μα κάθε βράδυ, όλα τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια μας λένε το ακριβώς αντίθετο! Οτι οι ΜΕΘ για Covid είναι ασφυκτικά γεμάτες με βαριά πάσχοντες συμπολίτες μας, “που είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανεμβολίαστοι”. Οτι περίπου το 90% των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι.
Αυτό δεν ακούμε κάθε βράδυ;
Ομως αποδείχθηκε με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ ότι πεθαίνουν σχεδόν 3 πλάσιοι εμβολιασμένοι από όσοι ανεμβολίαστοι…Επειδή “ένα κι ένα κάνει δύο” και για να μην τρελαθούμε εντελώς, προκύπτουν 2  σοβαρότατα θέματα για εισαγγελική διερεύνηση.(Είναι ΠΡΩΤΗ φορά από την αρχή της πανδημίας που δηλώνω κάτι τέτοιο και το κάνω με πλήρη επίγνωση.)
ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ
Υπάρχουν μόνο 2 εκδοχές και 3η δεν υπάρχει:- ή τα ΜΜΕ λένε ψέματα – ή τα ΜΜΕ λένε αλήθεια
1η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Τα συστημικά ΜΜΕ κάθε βράδυ να λένε ψέματα και να βγάζουν το άσπρο, μαύρο.
Στην περίπτωση αυτή πρέπει να κινηθεί εισαγγελέας, για να διερευνήσει την “διασπορά ψευδών ειδήσεων, με σκοπό την κατατρομοκράτηση του κόσμου κλπ”, όπως αυτά καθορίστηκαν από την πρόσφατη τροποίηση του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα και να σχηματίσει κατηγορητήριο κατά των υπεθύνων, πράγμα όχι και ιδιαίτερα δύσκολο, αν σκεφτούμε ότι ΟΛΑ τα συστημικά κανάλια λένε ΚΑΘΕ βράδυ, το ΙΔΙΟ ακριβώς ψέμα.
2η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Τα συστημικά ΜΜΕ να λένε αλήθεια και πράγματι η συντριπτική πλειονότητα των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ να είναι ανεμβολίαστοι.Τότε, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ πέθαναν οι σχεδόν 3πλάσιοι θανόντες εμβολιασμένοι;
Τους κρατούν σκόπιμα έξω από τις ΜΕΘ, για να μην χαλάσει το αφήγημα που θέλει την συντριπτική πλειονότητα στις ΜΕΘ να την κατέχουν οι ανεμβολίαστοι;
Ετσι οι εμβολιασμένοι καταλήγουν “σαν το σκυλί στο αμπέλι”, είτε σε ράντζα στους διαδρόμους, είτε σε κοινούς θαλάμους, είτε (ακόμη χειρότερα) τους διανέμουν σε διάφορες άλλες κλινικές των νοσοκομείων,, πράγμα που εκτός από την άδικη μεταχείριση των εμβολιασμένων εμπεριέχει και το έγκλημα της ΣΚΟΠΙΜΗΣ διασποράς του Covid;
Μιλούμε για έγκλημα, πολύ βαρύτερο της διασποράς ψευδών ειδήσεων.(Από κάτι κελαϊδήματα πουλιών που έχουν φτάσει στα αυτιά μου, που δεν ήθελα να τα πιστέψω, μάλλον η 2η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ισχύει…)

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Οι θνησιμότητες που προκύπτουν για τις 3 ομάδες είναι πολύ αποκαλυπτικές:1) Ανεμβολίαστοι: 0,011% (11 ανά 100.000)2) Πλήρως εμβολιασμένοι:  0,016%  (16 ανά 100.000)3) Ατελώς εμβολιασμένοι: ):  0,051% (51 ανά 100.000)
Επιβεβαιώνεται πανηγυρικά η προηγούμενη ανάλυσή μας, στην ανάρτηση:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=145912417776701&id=100…
Σε εκείνη την ανάρτηση, που αφορούσε ΟΛΟ το χρονικό διάστημα της πανδημίας, πάλι είχαμε δείξει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν μισή φορά υψηλότερη θνησιμότητα από τους ανεμβολίαστους:
– Ανεμβολίαστοι: 0,008%,  (8 ανά 100.000)- Πλήρως εμβολιασμένοι: 0,012%  (12 ανά 100.000)»


1
(Visited 120 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Εmmanouel November 26, 2021 at 7:23 pm

  Φιλε ειλικρινα στο λεω ευχομαι ο Αρβανιτης να καταλαβε λαθος. Κι ευχομαι κι ο Βελγος το ιδιο . Δεν μπορει να το βαλει ο νους μου οτι εχει γινει τετοια μεθοδευση .. Ελεος δηλαδη ,,
  Εχω φτασει στο σημειο να λεω μακαρι τα εμβολια να λειτουργουσαν οπως μας λενε , να ηταν μια καποια λυση ρε παιδι μου ,και δε γαμιεται για παρενεργεις και τα ρεστα.. Εδω μιλαμε για Βατερλω του ”αφηγηματος” ..και το χειροτερο ειναι οτι μπορει με την διαχειρηση που εχει γινει να υπαρξει οντως πανδημια !

  Σκοπευω να κανω συντομα επαναληψη το Prometheus(2012) και Αlien Covenant (2017) γιατι εχουν αποκτησει νεες διαστασεις στο κεφαλι μου μετα απ αυτα που γινονται , χα χα ..

  Reply
 2. stcigar November 26, 2021 at 7:57 pm

  Γιαυτό κι εγώ έχω σταματήσει εντελώς νασχολούμαι με νούμερα και στατιστικές.. Εμπιστευτικά στοιχεία του ΕΟΔΥ που τα κοινοποιούσε άλλοτε στον Τσιόδρα και άλλοτε σε κωλοφυλλάδα συν αλλεπάλληλες υποθέσεις που τα ερμηνεύουν κατά το δοκούν και δε συμμαζεύεται. Προσωπικά μπορώ να σου αναιρέσω τη συγκεκριμένη “μελέτη” με τρεις τουλάχιστον διαφορετικούς τρόπους, χωρίς να έχω άποψη για την πραγματική της εγκυρότητα. Αλλά τί κάθομαι και λέω; Και μόνο που οποιοσδήποτε σήμερα είναι αναγκασμένος να στηρίζεται στις πέρα για πέρα χαλκευμένες επίσημες στατιστικές, αναιρεί το εγχείρημά του από τα θεμέλια. Θα έχεις εξάλλου παρατηρήσει ότι ποτέ δεν κάνω διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων όταν αναφέρομαι σε αύξηση των κορωνοθανάτων, η οποία παρόλο που είναι αναμφισβήτητη σε σχέση π.χ. με το 2020, δεν είναι το σημαντικότερο σημείο της υπόθεσης. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως οι καταγεγραμμένοι κορωνοθάνατοι – οτιδήποτε κι αν σημαίνει τέλος πάντων αυτό – αφορούν ολοένα και μικρότερες ηλικίες. Ο Μ.Ο. των θνησκόντων έχει πέσει από το αρχικό 79-80 σταθερά στο 78 που, ενώ και πάλι ακούγεται καθησυχαστικό, απαιτεί μεγάλο αριθμό “νεανικών” θανάτων για να δικαιολογηθεί στατιστικά. Και το κυριότερο, αυτό επιβεβαιώνεται πλέον από την καθημερινή μου εμπειρία – το μόνο που συνεχίζω ακόμα να εμπιστεύομαι – η οποία μέχρι προχθές μου έδινε μηδενικούς θανάτους εξακριβωμένα υπαρκτών προσώπων που δεν είχαν το ένα πόδι στον τάφο. Αυτή τη στιγμή βιώνουμε το απόλυτο χάος της παραπληροφόρησης, όπου ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει οτιδήποτε του αρέσει χωρίς καμία δυνατότητα διάψευσης ή επιβεβαίωσης. Και αυτό δεν αφορά μόνο τους καθεστωτικούς, αλλά όλο και συχνότερα και τους αρνητές που, ενώ αρνούνται υποτίθεται την εγκυρότητα των κρατικών στατιστικών, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τις χρησιμοποιούν κατά βούληση όταν το αποτέλεσμα τους βολεύει.

  Reply
  1. Oannes November 26, 2021 at 8:14 pm

   Άποψή μου όπως ξέρεις είναι η της προσέγγισης με λογική ανάλυση, όσο γίνεται δηλ., παρά με στοιχεία.
   Ένας τρόπος βέβαια με τον οποίο έχει νόημα κανείς να τα χρησιμοποιήσει είναι για να “καταδείξει” αντιφάσεις στο αφήγημα εκείνου που τα επικαλείται.

   Reply
   1. stcigar November 26, 2021 at 8:53 pm

    Μην το συζητάμε. Λογική ανάλυση + προσωπική εμπειρία + διασταυρωμένες μαρτυρίες από πρώτο χέρι = η βασιλική οδός για την αλήθεια το σωτήριο έτος 2021. Ακόμα και τα κουτσομπολιά των κομμωτηρίων είναι καλύτερη πηγή πληροφοριών από τις “επιστημονικές” (my ass!) επίσημες και μη στατιστικές. Μια φορά στη ζωή μου έκανα το λάθος να δημοσιεύσω τα στεγνότερα δυνατά στατιστικά δεδομένα (ολικός ετήσιος αριθμός θανάτων for Christ’s sake, what could possibly go wrong?) τα οποία τη στιγμή που μιλάμε αδυνατώ πλήρως να επικαλεστώ, γιατί έχουν αλλοιωθεί με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο και διάγουν βίο φαντάσματος αποκλειστικά και μόνο στη μνήμη μου.

    Reply
 3. Anonymous November 26, 2021 at 9:01 pm

  Αν ατομα σαν τον Καραβιτη δεν εχουν διπλοτσεκαρει αυτα που λενε τοτε ειναι δυο φορες ανευθυνοι σε σχεση με τους αλλους. Και γενικα αυτοι που ειναι εναντια στο επισημο αφηγημα θα επρεπε να ειναι πολυ προσεκτικοι ( ειδικα επειδη προκειται και για θεματα υγειας ) διαφορετικα ειναι το ιδιο εγκληματιες με τους αλλους.. Με την εμπειρικη μεθοδο απ την αλλη πρεπει να πω οτι ο ιος προς το παρον ειναι σχεδον ακακος (2 η’ 3 θανατοι σε Χιο Οινουσες με σχετικα υψηλα ποσοστα σ εμβ.!) , Απ την αλλη πως να διασταυρωσεις στοιχεια και να θες αφου ολα ειναι τοπιο στην ομιχλη ? Και ο μεσος ορων θνησκοντων που πεφτει , ας πουμε , απο καποια στοιχεια βγαινει ..
  Τουτων λεχθεντων θα ανατρεξω στα αγαπησιαρικα Hellenic Hoaxes για να ψαξω ξεμπροστιασμα του Καραβιτη για το σημερινο..χα χα
  Κι οσο για τον ΕΟΔΥ και καθε ΕΟΔΥ να θυμησω το ” Η Στατιστικη μπορει ν αποδειξει οτιδηποτε , ακομα και την αληθεια “.

  Reply
  1. stcigar November 26, 2021 at 10:11 pm

   Η βεβαιότητα δεν είναι για μας τους ανθρώπους. Θέμα πίστης είναι οι γνώσεις μας και θέμα τύχης οι αποφάσεις μας. Μερικοί το λένε και μοίρα..

   Reply
 4. dnk November 26, 2021 at 11:22 pm

  Τουλάχιστον η μοίρα μας “διδάσκει τα δικαιώματά” της.Αυτοί οι μοιραίοι “σωτήρες” θέλουν να μας φάνε ως και το “αντίδωρο”,ασυζητητί😺…

  Reply

Leave a Reply