Η KAMALA ΣΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ JOE ROGAN;

Η προεκλογική καμπάνια της Kamala Harris έκανε κρούση για εμφάνιση της αντιπροέδρου – υποψήφιας προέδρου * στο Joe Rogan Experience. Φίλοι του podcaster, όπως ο Alex Jones, λένε ότι αυτό θα αποτελέσει την καταστροφή της. Ο λόγος που το επιδικώκει είναι η καταγεγραμμένη βουτιά των ποσοστών της στους άνδρες της μαύρης κοινότητας (!) γεγονός που κάνει τον Barack Obama να απευθύνεται “νουθετκά” στους εν λόγω, αναφερόμενος σε μια προεκλογική εκστρατεία που δεν έχει πιάσει ακόμα τον παλμό που είχαν οι δικές του, και σε άνδρες που δεν είναι ώριμοι ψυχολογικά για να ψηφίσουν μια γυναίκα…
Ως προς τον Rogan, για τα “πρωτοποριακά”, προ ετών γλειψίματά του στον
Elon Musk, δεν τον πολυεμπιστεύομαι. Το αυτό ισχύει (ως προς εμένα πάντα) για την ίδια τη φυσιογνωμία του διασημότερου podcaster στον κόσμο. Το κολλητιλίκι όμως με τον …πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο – all out υποστηρικτή του Trump ** – εξασφαλίζει ότι δεν θα το κάνει ακριβώς εύκολο για την κυρία Harris.

* Ο “άξονας”, στον οποίο κινείται η πολιτικός απαιτεί αφάνταστα μεγαλύτερη επιδεξιότητα από την (ανύπαρκτη) δική της : οφείλει να υπεραμύνεται του κυβερνητικού έργου των τελευταίων 4 χρόνων, όντας ταυτόχρονα αποστασιοποιημένη από αυτό. Παρεμπιπτόντως, αυτό που έντεχνα έχει απαλειφθεί απ’ το δημόσιο διάλογο είναι ότι η Αμερική (μαζί και ο κόσμος) έχει ηγέτη, τη στιγμή που μιλάμε. Το όνομά του είναι …Joe Biden.

** Ο λόγος γι’ αυτό έχει ονοματεπώνυμο : JD Vance. Ο λόγος πίσω απ’ την εκλογή του τελευταίου ως VP έχει επίσης ονοματεπώνυμο : Peter Thiel, CEO της Palantir, προμηθεύτριας hi tech συστημάτων παρακολούθησης της CIA, φίλου από παλιά του Elon Musk, συνιδρυτή μ’ εκείνον της Paypal στα late ‘90s.

4
(Visited 14 times, 14 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply