Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΩΝ…

Βλέποντας Βελόπουλο στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, αντιλαμβάνεται κανείς, ασχέτως διαθέσεως, ότι δεν είναι μόνο η ώρα του Μητσοτάκη και της ΝΔ που έχει φτάσει. Είναι και η δική του: όλοι όσοι, χρόνια τώρα, κρυφά ή φανερά, συμφωνούν με την Χρυσή Αυγή για το μεταναστευτικό, τους μουσουλμάνους κλπ., αλλά «δεν πάει το χέρι τους να την ψηφίσουν», πρόκειται να συσπειρωθούν γύρω από το δικό του κόμμα.
Αυτό, όσο κι αν κάποιους ενοχλεί, θα αποτελέσει αναβάθμιση της «πολιτικής σκηνής» μας: γιατί το τελευταίο που χρειάζεται είναι η μονοπώληση του πατριωτικού αισθήματος και της συζήτησης για το μεταναστευτικό, από ένα ναζιστικό μόρφωμα, με όλους τους υπόλοιπους, αριστερούς, κεντρώους, δεξιούς, προσανατολισμένους στον αστερισμό της Open Society.

1
(Visited 152 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 Comment

  1. cosmos June 14, 2019 at 8:12 am

    Ο Έλληνας έχει 2 μεγάλα μειονεκτήματα. Υστερεί (εσκεμμένα) σε μόρφωση και μνήμη. Έχοντας ελλείψεις ή ανυπαρξία σε αυτά τα 2, υποκινείται είτε με βάση το προσωπικό του συμφέρον (που πήγαν τα κοινά;) είτε με γνώμονα το αναγκαίο κακό. Η σωστή κρίση, το κοινό καλό και οι ηθικές και κοινωνικές αξίες έχουν πάει περίπατο σε χώρες μακρινές και ονειρεμένες..

    Reply

Leave a Reply