Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Όντας εκ φύσεως απλός άνθρωπος, δεν παύω να απορώ και να σταυροκοπιέμαι κάθε φορά που βλέπω κάτι τέτοιο.
Δεν ντρέπονται
καθόλου; είναι τόσο σίγουροι ότι έχουν αποβλακώσει τον κόσμο ώστε να μην καταλαβαίνει τα στοιχειώδη; μήπως εν τέλει έχουν δίκιο; μήπως αυτό το τελευταίο είναι ρητορικό ερώτημα;
Είναι δυνατό η κυρία να μας κοιτάει στα μάτια και να λέει ότι “περί αποτελεσματικότητας δεν υπάρχουν στοιχεία για κανένα από τα επικαιροποιημένα”, τα οποία εντούτοις
προωθεί σαν να μην τρέχει τίποτα;
Και πώς είναι δυνατό να διατηρεί το πόστο της; πώς εξακολουθεί να μιλάει από θέση κύρους όταν, ένα χρόνο πριν, συνιστούσε τη συνέχιση του εμβολιασμού με
AstraZeneca, ενώ όλες οι ευρωπαϊκές χώρες το είχαν απαγορεύσει;

3
(Visited 130 times, 1 visits today)

9 Comments

  1. stcigar September 14, 2022 at 6:46 am

    Μεταξύ μας τώρα 9 στα 10 συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι άχρηστα και 10 στα 10 επιβλαβή and this is no exception. Απλώς εκείνα δεν είναι υποχρεωτικά. Χωρίς τη σύγχρονη χειρουργική τεχνολογία η αγαπητή μας ιατρική θα ήταν μια τελείως ανυπόληπτη επιστήμη.

    Reply
    1. stcigar September 14, 2022 at 7:00 am

      Η δε χειρουργική στηρίζεται βασικά στην αρχή της αυτοΐασης, βοηθάει δηλαδή τον οργανισμό μας να θεραπευτεί από μόνος του.

      Reply
      1. Oannes September 14, 2022 at 8:11 am

        Ως προς τη σύγχρονη χειρουργική, αν μπορώ να κρίνω απ’ όσα έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου, ισχύει. Αλλά με κάποια θέματα ως προς όγκους και μεταστάσεις.
        Ως προς τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, αν γινόταν ευρύτερα γνωστή η διαδικασία μέσω της οποίας παρασκευάζονται και “εγκρίνονται”, θα στήνονταν γιλοτίνες.
        Στην πρώτη επίσκεψη ο διατροφολόγος μου [αγνοώντας τη βιβλιογραφία που έχω επί του θέματος] μου είχε πει: “Αν ήξερες τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι φαρμακευτικές, δεν θα έπαιρνες ούτε μια ασπιρίνη”. “Σώπα” του λέω.

        Reply
  2. stcigar September 14, 2022 at 8:54 am

    Ας καταργήσουν εντελώς τις διακρίσεις μεταξύ “εμβολιασμένων” και “ανεμβολίαστων” (την υποχρεωτικότητα δηλαδή) που δεν έχουν πλέον κανένα νόημα – όχι ότι στην πραγματικότητα είχαν ποτέ – και από κει και πέρα όποιος θέλει ας το κάνει κάθε φθινόπωρο μαζί με το εμβόλιο της γρίπης. Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

    Reply
    1. Oannes September 14, 2022 at 9:12 am

      Είχα μια μικρή αγωνία το καλοκαίρι για το πότε θα γίνονταν οι εκλογές. Αν γίνονταν τώρα κοντά, το πεδίο θα έμενε στη συνέχεια ελεύθερο για υποχρεωτικότητες, πρόστιμα και γενικώς ό,τι θα “πρότειναν” στην κυβέρνηση αλήτες τύπου Βασιλακόπουλου [δεν ξέρω αν διάβασες χτεσινή δήλωση του εν λόγω που σε αφορά : “υποχρεωτικός εμβολιασμός στους εκπαιδευτικούς επί ποινή αναστολής εργασίας! τί γράμματα θα μάθει ένας ανεμβολίαστος εκπαιδευτικός στα παιδιά μας;”].
      Με τις εκλογές να απομακρύνονται, και με την επιχείρηση “Τσιμπούκια ο Τίγρης”, aka “Ukraine-Climate Change crisis” προ των πυλών, δεν νομίζω ότι τώρα κοντά τουλάχιστον θα έχουμε και τέτοιου είδους προβλήματα. Πάλι ποτέ δεν ξέρεις.
      Εγώ μ’ αυτούς τα έχω δει όλα. Και ως προς τις προθέσεις και ως προς το τι είναι ικανοί να κάνουν. Ακόμα και το timing του θανάτου της Βασίλισσας μου φαίνεται ύποπτα βολικό.
      Υπάρχει κάτι …σκανδαλωδώς δυσάρεστο στο “φιζίκ” του King Count Dracula. Ο τρόπος που κινείται, και ο τρόπος που μιλά έχουν κάτι απ’ τη δυσκαμψία ενός ζωντανεμένου πτώματος – και δε μιλάει εδώ [μόνο] το φαντασιόπληκτο μέρος του εαυτού μου.

      Reply
      1. stcigar September 14, 2022 at 9:36 am

        Συμφωνώ σε όλα. Μου φαίνεται περίεργο που ο Κούλης δεν αποφάσισε ακόμα για εκλογές – προφανώς επειδή δεν αποφασίζει αυτός – αλλά μια μακρά προεκλογική περίοδος μας βολεύει από πολλές απόψεις, δεδομένου μάλιστα ότι και από τους άλλους δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα καλύτερο. Ούτε κι εγώ είμαι σίγουρος για τις βραχυπρόθεσμες προθέσεις της oppressionmasonry (ο μεταλλαγμένος διάδοχος της freemasonry) αν και μακροπρόθεσμα το “σχέδιό” τους δεν φαίνεται να οδηγεί σε κάτι άλλο από μια παγκόσμια καταστροφή.

        Reply
  3. stcigar September 14, 2022 at 10:50 am

    Και τώρα το άσχετο της ημέρας. Ανέλαβα να διορθώσω τη διπλωματική εργασία γνωστού μου, η οποία βρίθει συντακτικών λαθών με την αξιοσημείωτη εξαίρετη της αγγλικής περίληψης. Όταν του επισήμανα το τελευταίο, μου απάντησε ότι την αγγλική περίληψη δεν την έκανε ο ίδιος, αλλά την ανέθεσε στο αντίστοιχο software. Διαπίστωσα μάλιστα ότι το πρόγραμμα δεν έμεινε απλά πιστό στο πρωτότυπο, αλλά διόρθωσε και κάποια συντακτικά λαθάκια του ελληνικού κειμένου. Ίσως η παλιότερη θεωρία μου ότι τα μηχανήματα έχουν ήδη αρχίσει να συνωμοτούν εναντίον μας δεν είναι και τόσο απίθανη τελικά..

    Reply
    1. stcigar September 14, 2022 at 10:54 am

      Μόλις διαπίστωσα εντωμεταξύ ότι ο αυτόματος διορθωτής της google μου διόρθωσε το “εξαίρεση” σε “εξαίρετη” για να με διαψεύσει. Αλλά δε με ξεγελάει εμένα..

      Reply
    2. Oannes September 14, 2022 at 11:59 am

      Πάντως με δεδομένο (υποθέτω πάντα) ότι το software αδυνατεί να σταθεί στο ύψος κειμένων με στοιχειώδεις λογοτεχνικές αξιώσεις, η ιδέα εδώ φαίνεται να περιλαμβάνει το φτώχεμα των εκφραστικών μέσων, χάριν συμπόρευσης με τη μηχανή.
      Θα απαντούσε κάποιος ότι τα πράγματα έχουν ήδη οδηγηθεί σ’ αυτό το φτώχεμα από χρόνια. Και ίσως γι’ αυτό το σκοπό ακριβώς.

      Reply

Leave a Reply