Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ

Προ εβδομάδος περίπου, ο προηγούμενος υπουργός υγείας της Αυστρίας, Γιόχαν Μικστάιν είχε παραιτηθεί, προβάλλοντας σαν δικαιολογία τις απειλές που δεχόταν για τη ζωή του.
Ο διάδοχός του, Γιοχάνες Ράουχ έσπευσε προ ωρών να ανακοινώσει την
αναστολή της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Αυτό, έξι ημέρες πριν αρχίσουν να μπαίνουν τα πρόστιμα που είχαν προαναγγελθεί για την παραβίαση του μέτρου. Ο υπουργός δήλωσε ότι θα υπάρξει νέα αξιολόγηση των σημείων του μέτρου που αφορούν στη δημόσια υγεία και στους συνταγματικούς νόμους, εντός των επομένων μηνών. Ο ίδιος και η υπουργός δικαιοσύνης δήλωσαν ότι το μέτρο μπορεί να επανέλθει εάν κριθεί απαραίτητο.
Η
ελεεινότερη κυβέρνηση που έχει περάσει ίσως ποτέ απ’ την Ελλάδα, είναι η μόνη στον πλανήτη που επιβάλλει πρόστιμο σε ηλικιωμένους πολίτες γιατί αρνούνται να εμβολιαστούν. Και εξακολουθεί να τηρεί σιγήν ιχθύος επί του θέματος, αρνούμενη να αποσύρει το μέτρο, ακόμα και εν όψει …επισιτιστικής κρίσης και συζητήσεων περί επειγόντων μέτρων για τη στήριξη «νοικοκυριών» και χαμηλοσυνταξιούχων.
Η τοποθέτηση του συγκεκριμένου φασιστοειδούς [Θ. Πλεύρη] στην συγκεκριμένη θέση, εξασφαλίζει το amount
αναλγησίας που απαιτείται για την εφαρμογή του μέτρου, μαζί με την αποκτήνωση στην οποία έχει οδηγηθεί σημαντικός αριθμός «Ελλήνων πολιτών» που αυτοπροσδιορίζονται περήφανα ως «εμβολιασμένοι» .

4
(Visited 89 times, 1 visits today)

Leave a Reply