ΕΥΗ ΚΙΑΓΙΑ : ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Η συμπαθέστατη, και αξιοθαύμαστη για το θάρρος της γιατρός που έχουμε παρουσιάσει ξανά, μιλάει για τη δυνατότητα ελέγχου του ιού από τα εμβόλια, και για τα φάρμακα που θεωρεί πιο αξιόπιστα ως λύση.
Δε χρειάζεται να πω ότι με τα πολιτικά συμπεράσματά της συμφωνώ απολύτως, αφήνοντας τους …οπαδούς του Κυριάκου Μητσοτάκη να μιλούν για “ψεκασμένες θεωρίες”. Respect για πολλοστή φορά στον καλό φίλο stcigar, που, αν και …μη ειδικός, έχει πει αυτά τα πράγματα σε χρόνο εντυπωσιακά ανύποπτο [απ’ το ξεκίνημα της χυδαίας ιστορίας]
.

3
(Visited 65 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. stcigar December 2, 2021 at 10:23 am

    Εκτός των άλλων πραμάτων και θαμάτων που είδαμε την τελευταία διετία, προσωπικά δεν παύω να εκπλήσσομαι από το γεγονός ότι κανένας δεν τόνισε από την αρχή την εξ ορισμού αδυναμία παρασκευής αποτελεσματικών εμβολίων κατά του κορωνοϊού. Σκέφτομαι ώρες ώρες ότι ακόμα και οι κατασκευαστές του – μερικοί τουλάχιστον – μπορεί να πίστεψαν κάποια στιγμή ότι θα μπορούσαν ίσως να σώσουν τον κόσμο μέσω μιας αδοκίμαστης τεχνολογίας. Από συζητήσεις που είχα παλιότερα πάντως με γνωστούς μου που έκαναν επιστημονική καριέρα στο εξωτερικό σε κλάδους αιχμής, διαπίστωσα ότι έχουν τελείως ανεδαφικές αντιλήψεις για τις δυνατότητες της επιστήμης τους και σε κοιτάνε με χαρακτηριστικά ηλίθιο βλέμμα όταν τους το επισημαίνεις.

    Reply
    1. Oannes December 2, 2021 at 11:08 am

      Ακριβώς – υπάρχει ένας όρος γι’ αυτούς : high IQ idiots.
      Να θυμίσουμε ότι βιβλικές φυσιογνωμίες – σκαπανείς της επιστήμης της AI βεβαίωναν από τα early ’60s ότι ήταν ζήτημα 15 χρόνων η προσομοίωση του ανθρωπίνου εγκεφάλου.
      Αφού το πράμα έγινε γαργάρα …15 χρόνια μετά, ξεπρόβαλε, και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης, στα late ’90s. Έκτοτε εξακολουθεί να “έρχεται” με “γιγάντια άλματα”.

      Reply
  2. dnk December 2, 2021 at 1:25 pm

    “Παίζει”,σαν ενδεχόμενο,οι “φιλάνθρωποι ευεργέτες”,να έχουν μπλέξει με τίποτα “επιστήμονες” που τους “πουλάνε” το “παραμύθι” της αφθαρσίας-της άφθαρτης σταθερότητας,δίκην “ζωντανού αγάλματος”(;)- της ορατής μορφής της ύλης και να τους “τρώνε” τα λεφτά.”Δρακουλιάρικα” δεν βλέπουν ή δεν είναι του “επιπέδου” τους😈…

    Reply

Leave a Reply