ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Η καθιερωμένη βατραχομυομαχία του Twitter είχε για σήμερα αφορμή μια επέτειο : όχι του δημοψηφίσματος, αλλά της ανακοίνωσής του απ’ τον Τσίπρα [οι “χρήστες” δεν χάνουν υποψία ευκαιρίας για μαλλιοτράβηγμα]. Αλίευσα εν τούτοις από αυτήν μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση :

4
(Visited 148 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. stcigar June 28, 2022 at 11:19 am

    Εκ των υστέρων βέβαια τα μέτρα εκείνα φαίνονται τόσο γελοία και άχρηστα όσο και οι μάσκες. Η διαφορά είναι ότι τότε ο κόσμος δεν είχε χάσει ακόμα εντελώς την ικανότητα να δυσανασχετεί και να διαμαρτύρεται. Υπόψιν ότι το εξωτερικό χρέος είναι ακόμα μεγαλύτερο σήμερα και οι “αναπτυξιακές” μας προοπτικές πολύ πιο ζοφερές, πράγμα όμως που καθόλου δεν εμποδίζει τους διεφθαρμένους “οίκους αξιολόγησης” να μας ανεβάζουν κάθε τόσο από ένα σκαλί και την κυβέρνηση να μοιράζει αφειδώς πληθωριστικά επιδόματα.

    Reply
    1. Oannes June 28, 2022 at 12:38 pm

      Η πλάκα είναι που κάθομαι και λέω μαλακίες περί virtual vs reality και πράσινα άλογα, τη στιγμή που κυριολεκτικά ζούμε μέσα στο “κακό”, το αναπνέουμε από κάθε πόρο του σώματός μας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει κάτι χειρότερο από αυτή την κυβέρνηση. (Εκτός ίσως απ’ τον Ανδρουλάκη 🙂 )

      Reply
      1. stcigar June 28, 2022 at 1:10 pm

        Τώρα που το σκέφτομαι, μου φαίνεται ότι έχω πολύ καιρό νακούσω κάποιον από το “δυτικό μέτωπο” να επικαλείται την πραγματικότητα ως επιχείρημα. Σαν έννοια μάλιστα έχει σχεδόν κάτι το απαρχαιωμένο, κάτι που μόνο ψεκασμένοι ανορθολογιστές παίρνουν ακόμα στα σοβαρά. Κι εγώ δυσκολεύομαι να φανταστώ κάτι χειρότερο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, obsolete men σαν και του λόγου μας όμως γνωρίζουν καλά ότι στο τέλος η πραγματικότητα ξεπερνάει κατά πολύ και τη ζωηρότερη φαντασία!😲

        Reply

Leave a Reply