ΕΜΒΟΛΙΟ : ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

Με την ευεργετική δράση του εμβολίου – μεσσία της Pfizer* να εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, ξεκίνησαν και οι πρώτες αναφορές για ηλικιωμένους που πεθαίνουν μέρες ή και ώρες αφού το έχουν κάνει, “γεννώντας υποψίες” για την ασφάλειά του. Στη Σουηδία ένας 85χρονος με υποκείμενα νοσήματα πέθανε από καρδιακή προσβολή μια μέρα αφότου έλαβε την σωτήρια δόση. Στο Ισραήλ δύο ακόμα ηλικιωμένοι πέθαναν εντός ολίγων ωρών από το δικό τους εμβολιασμό. Στην Ελβετία ένας ακόμα, 5 μέρες αργότερα, κοκ. Οι νοσοκομειακές αρχές των χωρών δηλώνουν [όχι …δεν θα δήλωναν] ότι οι θάνατοι δεν οφείλονται στο εμβόλιο, καθώς οι ηλικιωμένοι …είχαν ιατρικά ζητήματα, προσθέτοντας ότι το εμβόλιο …δεν μπορεί να αποκαταστήσει και αυτά.
Η Pfizer έστειλε τα συλλυπητήριά της, για κάποιο λόγο αποκλειστικά στην οικογένεια του Ελβετού εκλιπόντος.
Ο εστί μεθερμηνευόμενον, μήπως και καταλαβάνουν όσοι επιμένουν να μην καταλαβαίνουν: όταν κάποιος με υποκείμενα νοσήματα πεθαίνει έχοντας πριν διαγνωσθεί με κορωνοϊό, για τον θάνατο
φταίει ο ιός, και η απώλεια καταγράφεται ως “απώλεια Covid”.
Όταν κάποιος με υποκείμενα νοσήματα πεθαίνει έχοντας κάνει πριν το εμβόλιο, για το θάνατό του δεν φταίει το εμβόλιο, αλλά
τα υποκείμενα νοσήματα.

* Ήρθε στον κόσμο την ίδια στιγμή μ’ Εκείνον, μη ξεχνάμε…


3
(Visited 115 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. dnk January 3, 2021 at 9:52 am

    Η “αλήθεια” είναι πως έχουν “δίκιο”.Το εμβόλιο ,” αυτό καθαυτό”,δεν “σκοτώνει”. Υπάρχει η πιθανότητα,όμως,κάποιος οργανισμός να ” παρεξηγήσει” το message(τύπου ” ξέρεις ποιός είμαι ‘γω;”).Τα “παραδοσιακά” εμβόλια δεν “ομιλούν έτσι”, τουλάχιστον.Η ηλικία των ανθρώπων που πέθαναν,πέρα απο την ” πανθομολογούμενη ευπάθεια”,ίσως δείχνει και ένα εξαιρετικής λειτουργίας,”δυνατό”,ανοσοποιητικό,το οποίο δεν “σηκώνει”,τύπου mRNA,”παρεμβάσεις”.Όπως το ” παρακάνει” και στα “αυτοάνοσα”(γι’ αυτό και η αρνητική σύσταση για εμβολιασμό στους ” πάσχοντες”).Έλπίζω,κάποιος ” ειδικός”,να ” χαράξει” μια,σαφή,διαχωριστική γραμμή μεταξύ των εννοιών high tech “πρωτογονισμός” και “πρωτόγονο” high tech.

    Reply
    1. Oannes January 3, 2021 at 10:08 am

      Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο μηχανισμός που τέθηκε σε λειτουργία, κεντρική ιδέα δεν παύει, υποθέτω, να είναι ότι οι θάνατοι προέκυψαν από το γεγονός του εμβολιασμού.
      Αν ισχύει βέβαια αυτό που λέτε παρακάτω [δεν έχω άποψη], σημαίνει πιθανώς ότι άνθρωποι νεότεροι και με ακόμα πιο “εξαιρετικής λειτουργίας ανοσοποιητικό” θα αντιμετωπίσουν επίσης πρόβλημα.

      Reply
  2. dnk January 3, 2021 at 10:51 am

    Πιστεύω ότι κάποιος οφείλει να εξηγήσει αν υπάρχει διαφορά,απο “τεχνικής” άποψης,της “λειτουργίας” του συγκεκριμένου εμβολίου σε σχέση με τα αντίστοιχης ” τεχνολογίας”(“φιλοσοφίας”),ενέσιμα ή μη,φάρμακα,τα οποία χρησιμοποιούνται έως τώρα.Όπως και μία “απλοποιημένη” ανάλυση της “λειτουργίας” του εντός του οργανισμού δεν θα “έβλαπτε”. Τόσα διαγράμματα και ” μοντέλα” έχουμε δεί.”Θεραπεία” χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει,για οποιαδήποτε ηλικία.Επίσης η διάγνωση,πιστοποίηση,κάποιας δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού ως αιτίας θανάτου,απαιτεί “έμπειρους” γιατρούς.Απ’ όσο γνωρίζω,αυτή η “ενημέρωση” είναι στοιχειώδες καθήκον του θεράποντος ιατρού και ανεξάρτητη απο το επίπεδο σχετικών γνώσεων του,προς θεραπεία,ασθενούς.

    Reply

Leave a Reply