ΕΜΒΟΛΙΟ, ΜΥΚΟΝΟΣ etc. ΣΥΖΗΤΗΣΗ MUST-SEE

Παρακάμπτοντας την αναφορά στην επέτειο των 3 χρόνων από τα γεγονότα στο Μάτι που καλύπτουν τα πρώτα 3’28″, και μέχρι το 47’30” περίπου [οπότε το θέμα “Μάτι” επανέρχεται], παρακολουθεί κανείς μια συζήτηση η οποία, ανεξαρτήτως του τι πιστεύει κανείς για τους συμμετέχοντες, είναι βασισμένη σε στοιχεία 1. αδιάσειστα και 2. λογικά επεξεργασμένα. Συμμετέχουν ο Αναπληρωτής Καθ. Ποινικού Δικαίου Κ. Βαθιώτης, και ο ιατρός, πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δ. Γάκης.
Η τερατώδης παραπλάνηση ως προς το ποσοστό των κρουσμάτων της Μυκόνου, διά της αναγωγής τους όχι στον υπάρχοντα αριθμό ανθρώπων στο νησί της Μυκόνου [μαζί με τους τουρίστες] αλλά στον πληθυσμό της σύμφωνα με την τελευταία
απογραφή, είναι ένα από αυτά που προκύπτουν από την εκπληκτικά ενδιαφέρουσα, κατά την άποψή μου, συζήτηση.
Ένα άλλο είναι η
εξηγητική προσέγγιση της πρεμούρας ειδικών και ανθρώπων της εξουσίας με τα εμβόλια, από τον …καθ’ ύλη αρμόδιο.

4
(Visited 90 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar July 24, 2021 at 6:52 pm

    https://m.naftemporiki.gr/story/1752721
    Κανονικά θα έπρεπε να αισθάνομαι κάποια ικανοποίηση που “ειδικοί” ψελλίζουν με καθυστέρηση αυτονόητα πράγματα που φώναζα εδώ κι ενάμιση χρόνο (τη χρησιμότητα δηλαδή του κρυολογήματος και της γρίπης, τη βλαπτικότητα των μέτρων προστασίας, let alone την ανεπάρκεια των εμβολίων). Επειδή όμως γνωρίζω καλά ότι τα ήξεραν από την αρχή, το μόνο που αισθάνομαι είναι ανήμπορη οργή.

    Reply
    1. Oannes July 25, 2021 at 9:38 am

      Έχεις απόλυτο δίκιο, και είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν. Αναρωτιέμαι αν ο “συντάκτης” αντιλαμβάνεται το μέγεθος και την αιτία του προβλήματος η αν επιστρατεύει απλώς το θέμα για να δημιουργήσει επιπλέον πανικό στον αναγνώστη. Θα το αναδημοσιεύσω.

      Reply

Leave a Reply