ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ : Η ΘΑΝΟΥ “ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ” ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ

Ανατροπών συνέχεια, και να που η κυρία Θάνου προστίθεται στις ελπίδες μας για το μέλλον. [Μιλάμε, όχι και με τα δυο χέρια …με χέρια και με πόδια θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ]
Όλο το χαρτί είναι η
έκφραση του ανθρωπάκου όση ώρα μιλάει η ανώτατη δικαστικός – τέως πρωθυπουργός. Και ο τόνος της αποκρουστικής φωνής του, ενώ θέτει …αδυσώπητα ερωτήματα*.
Η απάντηση στα οποία θα έπρεπε να είναι μια και μόνη : άνθρωπος με το
διανοητικό επίπεδό σας κύριε, δεν μπορεί να λέγεται επιστήμονας.

* Μην ξεχνάμε ότι ο εν λόγω είναι ο εμπνευστής του ανεπανάληπτου περί “ανεμβολίαστων που θα στερούν κρεβάτια εντατικής”.

3
(Visited 120 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. dnk May 22, 2021 at 9:39 am

    Επειδή αυτοί θα ζητήσουν υποχρεωτικό εμβολιασμό ως και των αγριαχλαδιών σε λίγο(για την δημιουργία “ασφαλούς περιβάλλοντος” για τους τουρίστες- περιηγητές,ίσως),θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και τα δέντρα…

    Reply
    1. Oannes May 22, 2021 at 10:52 am

      Ας ελπίσουμε μόνο ο Αλέξης να έχει “έξωθεν” το περιθώριο κινήσεων που απαιτείται. Γιατί για το αν θα σπεύσει να εκμεταλλευτεί την περίσταση είναι, πιστεύω, αστείο να ανησυχούμε.

      Reply
  2. dnk May 22, 2021 at 12:48 pm

    Η “μεταφυσική” ελπίδα που βλέπω να έρχεται είναι να γίνουν τα κορωνοεμβόλια “πολυδύναμα” καλύπτοντας και την γρίπη και αντίστοιχης “υποχρεωτικότητας” με τα ήδη υπάρχοντα αντιγριπικά,των οποίων την θέση θα πάρουν στην “αγορά”.Πιστεύω πως έτσι και οι “έξω από ‘δώ” CEOί θα είναι ικανοποιημένοι.

    Reply
    1. Oannes May 22, 2021 at 1:35 pm

      Σωστή μου φαίνεται η σκέψη, με την προϋπόθεση να διατηρηθεί η “μετριοπάθεια” που επιδεικνύεται ως προς τα αντιγριπικά. Φοβάμαι μήπως εδώ έχουμε μια θεαματική αναβάθμιση των “δυνατοτήτων” της “επιστήμης” και ως εκ τούτου και του ρόλου της.

      Reply
  3. dnk May 22, 2021 at 2:23 pm

    Τότε ίσως “αναβαθμιστεί” σε μια “επιστήμη” για αντίστοιχα “αναβαθμισμένους”,σε “λογισμικό” και “μητρική”,ανθρώπους.

    Reply

Leave a Reply