“ΕΚΠΛΗΞΗ” : ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΚΡΟΝ!

Ενδιαφέρον προκαλούν λέξεις όπως “σαχλά” που χρησιμοποιεί η εκφωνήτρια του βίντεο για τις πρακτικές αυτής [και όχι μόνο] της κυβέρνησης. Τις προάλλες γιατρός, γνωστός μου, άνθρωπος σοβαρός, μιλούσε για “βλακείες” αναφερόμενος στις μάσκες στα σχολεία.
Καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιων για χαμηλούς τόνους. Αρκεί να καταλαβαίνουν ότι ακόμα μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για στοιχειώδη ακριβολογία. Και …μια αντιμετώπιση του τύπου “βλακείες”, “σαχλαμάρες”, σημαίνει ότι
ανθρωπόμορφα τέρατα όπως οι κυβερνώντες, ίσως και να τη βγάλουν καθαρή, στο τέλος της κρίσης, αν και όποτε υπάρξει.

Κατά τ’ άλλα, ως προς τον εμβολιασμένο – πρώτο κρούσμα της Μετάλλαξης Όμικρον, “οποία έκπληξη”… Κι ακόμα μεγαλύτερη, η “αναφορά σ’ αυτό” του υπουργού Πλεύρη [τουμπεκί ψιλοκομμένο].
Αναρωτιέμαι πότε θα αρχίσει να γίνεται λόγος για την “κλινική εικόνα” των κρουσμάτων. Γιατί οι εκτός δελτίων αφηγήσεις μιλούν για ένα βηχάκο διαρκείας δυο ημερών or something.

2
(Visited 62 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar December 2, 2021 at 7:49 pm

    Δηλαδή ο Covid-19 διέφερε από τους προηγούμενους κορωνοϊούς περισσότερο απότι διαφέρει για παράδειγμα η παραλλαγή Όμικρον από την παραλλαγή Δέλτα? Πολύ αμφιβάλλω, ακόμα κι αν ήταν τελικά τεχνητός – ποιος εξάλλου μας εγγυάται πως οι καινούριες του εκδοχές δεν είναι κι αυτές? Το ποια θεωρείται σημαντικά διαφορετική παραλλαλαγή του ιού έγκειται στη εκάστοτε διακριτική ευχέρεια των “ειδικών” της εξαπάτησης, όπως και οτιδήποτε σχετίζεται από την αρχή με αυτή την ιστορία. Και αν έτσι έχουν τα πράγματα, η “κρίση του κορωνοϊού” μπορεί αναζωπυρωνόμενη αυθαίρετα σε τακτικά διαστήματα να διαιωνίζεται για πάντα.

    Reply
    1. Oannes December 2, 2021 at 9:54 pm

      Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, και όχι μόνο με τον “κορωναϊό” αλλά εφ’ όλης της ύλης : οι τύποι έχουν κατασκευάσει με πάσαν λεπτομέρεια, ή μάλλον χονδροείδεια, ένα είδος οικοδομήματος, στο οποίο σε σμπρώχνουν να μπείς με το πιστόλι στην πλάτη. Ο περισσότερος κόσμος είναι ήδη μέσα και απορεί γιατί απλώς δεν σε καθαρίζουν επί τόπου. Το οικοδόμημα είναι η νέα κανονικότητα.

      Reply
  2. EMMANOUEL December 2, 2021 at 7:55 pm

    Να πω κι εγω την κουτοπονηρια μου με εναυσμα ενα σχολιο του stcigar στο post της Ντορας ? Φαινεται λοιπον οτι οσο αδυνατιζει ι ιος ( μετ.Δ. και τωρα Ο ) τοσο εντεινεται η πιεση να γινουν στα γρηγορα τα εμβολια πριν μας αφησει οριστικα η ιωση χρονους .. Τωρα πως μια υποθετικα πιο “ηπια” εκδοχη του ιου εχει εκτοξευσει τα θυματα στον ουρανο θα το ψαξομε σε κανενα επεισοδιο του Twilight Zone..

    Reply
    1. Oannes December 2, 2021 at 10:01 pm

      Λογικότατη άποψη μου φαίνεται.
      Ως προς την εκτόξευση, είπαμε: εν πρώτοις τα θύματα είναι ίδια, το πολύ, με πέρσι [το ότι βαφτίζονται θύματα του ιού χωρίς να είναι, το έχει ομολογήσει ο ίδιος ο Τσιόδρας]. Αυτά που είναι εκτοξευμένα είναι τα “κρούσματα”. Αυτή δεν είναι η πανδημία των “ανεμβολίαστων”, αλλά των fake κρουσμάτων. Α, και των “με το στανιό” διασωληνωμένων.

      Reply

Leave a Reply