ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3 : “ΔΙΚΑΙΩΣΗ”;

Ο θετικός ρόλος της βιταμίνης D3 [μαζί με K2] στην προστασία του οργανισμού από κορωνοϊούς, έχει πιστοποιηθεί σε σειρά μελετών. Το ίδιο είχε πιστοποιηθεί στατιστικά, από τριετίας ήδη, ο ρόλος της έλλειψής της στη σοβαρή νόσηση [πνευμονίες κλπ.] από Covid.
Οι αναγνώστες του blog θυμούνται ίσως τις αναφορές μας στο θέμα.
Εκκωφαντική υπήρξε, αντίθετα, η απουσία νύξεώς του, η η εκ των υστέρων αίτησης συγνώμης από το κοινό [εδώ γελάνε], εκ μέρους της
επιστημονικής κοινότητας. Η οποία, όλο αυτό το διάστημα μας ενημέρωνε για τη μη ύπαρξη στοιχείων για τα ανωτέρω, ουσιαστικά αποτρέποντάς μας από τη λήψη βιταμινών / συμπληρωμάτων.
Με ακραίο παράδειγμα τον …κληρονομικώ δικαίω πρύτανη του ΑΠΘ κύριο
Δημόπουλο. Μπορεί κανείς να επισκεφτεί προηγούμενη αναφορά του blog στη δραστηριότητά του, εδώ]
Στο σημερινό βίντεο του “doctor” Campbell η αναφορά γίνεται σε θέματα πέραν του Covid, κυρίως στον
διαβήτη που θερίζει τις χώρες της Δύσης.
Και εδώ επίσης η D3 έρχεται να παίξει τον ευεργετικό της ρόλο. Αλλά, όπως λέει και ο άνθρωπος του Θεού, δεν υπάρχει πατέντα γι’ αυτήν, ούτε ως εκ τούτου υπερκέρδη για τις Big Pharma.
Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι …δεν θα σκεφτούν κάτι. Από τη νέα …D3 turbo της
Pfizer, μέχρι κάποια μελέτη των “καταστροφικών παρενεργειών” της.

Εδώ, τις προάλλες, μεσούσης κρίσης στις ΗΠΑ απ’ την έλλειψη αυγών και την εκτίναξη των τιμών τους στα ουράνια, δίπλα στην …όλως συμπτωματική καταστροφή πτηνοτροφικών μονάδων που την συνοδεύει [!] έχει εμφανιστεί και μια μελέτη, σύμφωνα με την οποία “η κατανάλωση αυγών ευθύνεται για θρομβώσεις και ξαφνικούς θανάτους”.

6
(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Reply