ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ vs ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ;

Αν μου ζητούσε κάποιος να ονομάσω την πιο αντιπαθητική περίπτωση, σε μια μουσική σκηνή απεχθή στο συνολό της, ο πρώτος που θα ερχόταν στο μυαλό μου θα ήταν ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Βέβαια, το ότι ο συγκεκριμένος καλλλιτέχνης είναι …τέλος πάντων, αυτός που είναι [δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποτίμηση του έργου του] δεν σημαίνει και ότι στερείται ευφυίας… ή ότι λέει ψέματα και ανοησίες κάθε φορά που βγαίνει να μιλήσει… Ως προς το συγκεκιμένο θέμα, του Κορωνοϊού, έχει τα δίκια του. Λυπάμαι για την κατακραυγή που υφίσταται… για τους λάθος λόγους.

«Θα το γράψω με κεφαλαία και να με συμπαθάτε, ο κορωνοβάιρους είναι ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών. Κάποτε η ισπανική γρίπη θέρισε τη νεολαία. Τώρα θα θεριστούν οι μεγάλες ηλικίες. Στην Ιταλία οι εντατικές δεν μπορούν να δεχτούν άλλους. Το εμβόλιο υπάρχει, προυπήρξε του ιού. Η πρωτείνη αυτή είναι ανίατη. Πας δεν πας νοσοκομείο τα τινάζεις. Το εμβόλιο θα εμφανιστεί μόλις έχει επιτευχθεί ο στόχος. Συντονίστε την αντίσταση και κρατήστε τη βασική προφύλαξη. Κλείστε την τηλεόραση κι ανοίξτε τα παράθυρα. Η πρόπολη είναι σοβαρό γιατρικό, με πρόπολη πασαλείβουν οι μέλισσες το πτώμα της νεκρής μέλισσας μέσα στην κυψέλη για πλήρη αντισηψία. Οφείλουμε όσοι είμαστε νουνεχείς να αντισταθούμε στη διασπορά πανικού και να συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά σαν άνθρωποι.
Ό,τι μαθαίνω σας το δίνω. Τα φιλιά μου με ζέση. Αντιστεκόμαστε στην παραπληροφόρηση. Μας στρέφουν το βλέμμα αλλού για να ξεπουλήσουν και τα ελάχιστα που μείναν όρθια. Είναι Άνοιξη».

Ο συσχετισμός  “Ισπανικής Γρίπης που θέρισε τη νεολαία” με τον Κορωνοϊό δεν είναι ακριβώς δόκιμος: η Ισπανική Γρίππη δεν ήταν τεχνητή. Ούτε ασφαλώς τα περί του ότι “είτε πας είτε δεν πας νοσοκομείο τα τινάζεις”. Αλλά, ως προς τα περί κατασκευασμένου ιού και μεγάλων ηλικιών που στοχοποιούνται, ο ΣΚ είναι πιθανά ακριβής, όπως, σίγουρα, στα περί …πρόπολης. Θα επανέλθουμε αναλυτικότερα επί του θέματος “κορωνοϊός” εντός της ημέρας. Προς το παρόν να επισημάνω δυο τινά: 1. την απουσία της παραμικρής νύξης εκ μέρους του ιατρικού προσωπικού της χώρας για την ενδυνάμωση του οργανισμού που μπορεί να προσφέρει μια σειρά από βιταμίνες και συμπληρώματα. Και 2. το διαδικτυακό όργιο εκ μέρους διάφορων χαχόλων για την αναφορά του Κραουνάκη στην πρόπολη, και τη σύγκριση με τις κηραλειφές του Βελόπουλου …λες και είναι κάποιο είδος πλασιέ πρόπολης ο Κραουνάκης…

2
(Visited 91 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply